0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (6,072 puan) tarafından

Nerden alıştırdım su emzige tam rahat ettim diyorum bisey çıkıyor 

Milletin bebeği uyumaz veya başka sebeplerden uyuyamaz bizimki ağzından emzik çıkıyor diye beni uyutmuyor 

Böcek mışıl mışıl uyuyor ama o arada ağzından emzik çıksın basıyor bağırığı.

Az kaldi japon yapıştırıcısı sürecem :angry:

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kolı bandı dusunuorumm :)
(6,072 puan) tarafından
O canini acıtır kız:D
tarafından
Benımkı kendısı gerı takıo ona alıstıkdaa bazen agzını bulamıo :)
(6,072 puan) tarafından
:)))) üşengeciz biz deli ediyor beni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahah allah seni bu minik baya baglanmis belli ki
(6,072 puan) tarafından
Bide malına sahip çıksa
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Versen bir dert vermesen bir dert bende bu aralar alıştırıyor um vazmıgeçsem :) 
(6,072 puan) tarafından
Iyi susturucu olayici ama insan bi süre sonra pişman oluyor yere düşüyor, birisi kucağına aldığın da onun eline üstüne başına değiyor sen görmeden onlar ağzına veriyor, geceleri cıktı diye ağlıyor ve sen emzik nereye düştü diye gece lambasında arıyorsun fln aman bidaha tövbe ya
(2,762 puan) tarafından
Anladım canım hiç vermeyeyim daha iyi :)
(6,072 puan) tarafından
Aynen valla hiç verme ben de unutturmayi düşünüyorum da gözüm yemiyor
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ay kız benimki de öyle emzik  düşsün yırtıyor kendini saçını başını yoluyor uykuda bende çareyi yanımda yatırmakta buldum emzik çıkınca da duyuyorum hemen takıyorum :D

(6,072 puan) tarafından
Yatakta yer olsa bende aynısını yapicam babamız yarasa gibi yayılıyor ben oklava modunda
0 oy
(673 puan) tarafından
Iki kenarından lastik tak canım maske gibi ince lastik ama aynı sıkıntıyı bende çekmiştim olur bence :)) 
(6,072 puan) tarafından
Ayyy yazık kız iz yapar acıtır kıyamam kafasını isirdigima
(673 puan) tarafından
Onlar bize kıyıyor valla :)))
0 oy
tarafından
Allahtan benimki emzik tutmadı o zaman :)))) 
(6,072 puan) tarafından
Biliyorsun kuzum benim ki mecburiydi
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Valla benimkide emzik emio gece emio emio emio sonra kendi dusuruyo gece beslenmesini istemiyor artik emzik istiyor sadece bebegim 6 aylik
(6,072 puan) tarafından
Biz 4 saat bi uyanırız emzige bağlı değil maksat ağzı boş durmasın babası kılıklı :/ biberon çıkar emzik emzik çıkar biberon
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Bence emziğe alıştırmak iyi değil ya sonra bıraktırmakla uğraşıyor insan
(6,072 puan) tarafından
Kuzum bizim bebekligimiz biraz sıkıntılı geçti o yüzden alıştırmıştım
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Kenarda ıkı delıgı var ordan lastik tak bari gozluj gıbı
(6,072 puan) tarafından
Kız yaparım da bazen ağzı yorulup atıyor yazık günah kizdigima bakma kafasını isiirirm ben onun:D
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Alissa bi dert alışmasa bi dert oglumda bebekken emzik olmadan uyumazdı emzik bitti unuttu dedim kulak tutma başladı 2 seneye yakın emzik 3 senede kulak tutma bu aralar kulak tutmuo kizdim abi oluyon sen artık kulak tutma bebekler tutar die bıraktı çok şükür :)
(6,072 puan) tarafından
Ayyy kuzum aklınla bin yaşasın sevsinler onun abiligini :)))
Bizimki de saçını oynar bide üşengeciz biberonunu tutmuyor ellerini sallıyor çıldırtıyor beni
(3,615 puan) tarafından
Dunde ne dio anne artık kulağını tutmuyorum aferin dedim çünkü ben abiyim ya kardeşim tutsun benim kulağımıda tutabilir dio :)
(6,072 puan) tarafından
Kurban olurum ben onun dilineeee tabi kardesini kıskanmazsa
Bunu nerden aldıysanız oraya götürün çok ağlıyor buuuuu:)))
(3,615 puan) tarafından
Çok hevesli kıskançlık hic yok şuan insallah Doguncada aynı olur canim
0 oy
(855 puan) tarafından
Yemin ederim sabah ben acacaktim ayni postu. 2 aydan beri ilk defa mışıl mışıl uyudu emzik agzinda. Sonra bi çığlık emzik düşmüş. Gece boyunca 10 dk yarim saatte bir kalk emzigi tak geri yat. Nerden baglandi bu kadar bi günde hayret icindeyim. Normalde keyfi gelirse aliyordu emzigi. Her gun ayri ayri huylar cikiyo...
(6,072 puan) tarafından
Halimden anlayan birisi bu kadae sevinecegimi dusunmemistim :)))
Millet açlığında altına üstüne uyanır biz emzige uyanıyoruz unuttursam diyorum ama gözüm yemiyor bizde aynı gün boyu ağzına almaz
(855 puan) tarafından
Ben bide çalışıyorum. Gündüz annem bakiyo emzigin yuzune bakmiyo diyo kusacak gibi oluyormuş. Ama uyurken kiyameti kopariyo bi de bi istahla emiyo ki goren der ki ac birakiyolar. Basinda boyleyse nasil vazgecer bilmiyorum sonrasinda...
(6,072 puan) tarafından
Onu bunu bilmem de bizi parmaklarında oynatiyorlar o kesin
(855 puan) tarafından
Eh orası öyle bunu bilerek yaptik valla en azindan ben oyle yaptim kolesi olurum canina yandigiminin kizina ♡
0 oy
(16,766 puan) tarafından
Tutsa dert tutmasa dert :D
(6,072 puan) tarafından
Valla ya ne çektin be emzik :)))))
0 oy
(351 puan) tarafından
bizimkide öyleydi başlarda şimdi kendi çıkarıyo uyuyacağı vakit. ağzından emzik düştüyse tam olarak uykuya dalmış demektir. Ağzı kapaklı emziklerdeb aldım birde emzik zinciri tere düşssede ucu kirlenmiyor bi yere gittiğimde 
(6,072 puan) tarafından
Yok yavrum zincirde ise yaramadi dedim ya yerde yuvarlansa birisi kucağına alsa saç kıl topluyor hep uykuya daldığı için ağzından emzik düşüyor ağzını oynattiginda emziği olmayınca bağırıyor
(351 puan) tarafından
seninki baya iyi bağlanmış o zaman birde emzik tokluk hissi verirmiş çocuklara o yüzden de olabilir bizimki acıkınca emziği ağzına veriyim susar o yüzden
(6,072 puan) tarafından
Bende mide hazmini kolaylaştırır diye duymuştum canım aç olunca emziği almaz
(351 puan) tarafından
bizimki acıkınca enzimle bi kaç saat daha uyur sonra artık emzikde fayda etmeyince mama veririm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,556 soru

24,018,285 cevap

328,100 kullanıcı

...