0 oy
676 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba çok isim baktim eşim isim konusunu bana bırakmış bende ilk cennet dedim sonra millet kafamı karıştırdı kardeşimde tutturmuş ki Zümra olsun yani yok diyorum anlamıyor ve bende zeynep ismi güzel anlamı var amaa gel gelelim ki teyzemin ismide Zeynep :(  ve kaynanamada mahallesindeki herkes Zeynep der gercek ismi değil tabiki sizce napmalıyım ama isim hem turkcemize uygun bir dini isim 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen hangisini istiyorsan onu koy canım, Zeynep çok güzel bir isim 

tarafından
Evet sanırım Zeynep olucak :)
-Reklam-
0 oy
(15,536 puan) tarafından

Zeynep Afra koyacağım :)

tarafından
Hmm benim ilk çocuk iki isimli bunu tek koyacağm :)
tarafından
Yoruma atladım ama :) şey nacizane önerim ilki çift isimse bu bebişinide öyle koyman, ileride onunki neden tek benimkide tek olsaydı, onunki neden iki tane benimkide iki tane olsaydı çoook duyarsın tatlım bence iki isim koyman daha iyi olur :)
Yorum sahibesi arkadaş zeynep afra da çok güzelmiş sağlıkla doğsun kuzucuklar inşaallah.
tarafından
Evet oda varya neyse düşünem bari :) teşekkürler
(15,536 puan) tarafından
Teşekkür ederim Aminn inşaallah:)
0 oy
tarafından
Benim kızımın zeynep hifa ismi :)) içinden nasıl geçiyorsa koy canım kimseyi dinleme sen taşıyorsun peygamberimiz o ismi boşuna koymamış 
tarafından
Evet Zümra ismi de bana modern geldi sanki ben modern bir isim değil daha naif ve anlamlı güzel Türkçe bir isim istiyorum oda Zeynep'i begendim
0 oy
(720 puan) tarafından
Babasına çok düşkün olur çünkü babasının mücevheri anlamında 
tarafından
Evet babasının haberi yok duysa oda mutlu olur
0 oy
tarafından
Zeynep olsun Zeynep'ler çok tatlı oluyor :) 

Varmışta yakınında baya ama rahatsız olur musun bu durumdan ben istemezdim açıkcası sanırım. Eğer olmam ne fark eder dersen içine siniyorsa koy elbette. 

Zümra yıda çok beğeniyorum. 
tarafından
Evet ama teyzem uzak ayda yılda bir görüyoruz :) ksynanamın ismi farklı sadece mahallesi Zeynep der akrabalar gerçek ismini kulanyor yani sorun olmaz o konuda hem kadincazda sevinir :) gerçek olmasa bile :)
tarafından
E uzaksa hiiiiç sorun değil ben yakında sandım, kayınvalidenden ziyade o daha olumsuzdu ki uzakmış iyi, seni cidden tebrik ediyorum şuan güzel düşüncen için maşaallah.
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(982 puan) tarafından

Elif ismi bence canim :)

tarafından
Görümcem boşandı kaynanisinin ismi de  elif  olurmu ki bilemiyorum ama ayırıp olur sanki ya
(982 puan) tarafından
Zeynep ada olabilir canim ilk cocugun iki ismiliymis bence buna da iki isim koymalisin buyuyunce kiskanclik olur :)
tarafından
Evet haklısınız teşekkürler düşüneceğim bunu :)
0 oy
(14 puan) tarafından
Bende zeynep meryem koymayi dusunuyorum :) bakalım hayirlisiyla :)
tarafından
Evet Meryem de çok güzel rabbim hayırlısını nasip etsin de :)
0 oy
tarafından
Zeynep çok güzel bi isim bence ben beğeniyorum çok 
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Zeynep cok güzel bir isim kayınvaldemin ismi. Birgün kızım olursa koyarım diyorum ama kayınvaldemin adı diye koymam ben sonra millet dicek bak kaynanasının adını koymuş :) kayınvalden niye herk3e Zeynep diyo ki onu anlamadım ne saçma. Zümra da cok güzel bir isim ama cennet ismi koyulması için uygun bir isim değil

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sultii35 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 852 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tunazehra (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,830 soru

24,064,694 cevap

330,298 kullanıcı

...