0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaslar depremle ilgilenen bir profesör turkiyenin jeopolitik durumuna, hareketlerine gore falan neyse durum degerlendirmesi yaparak tahminde bulunuyormus daha oncede elazığ icinde tahminde bulunmuş ve suphesiz Allah bilir  olup olmamasi tamamıyla Allahimizin bilecegi is lakin şuanda da malatya kahramanmaras ve adiyaman icin buyuk bir deprem ve yakin bir zamanda olabilecegi tahmininde bulunmuş yine dedigim gibi şüphesiz en iyisini Rabbim bilir insAllah ki olmaz olursa da yine hepimizin hazirlikli olmasi gerek olsada olmasada ulkemiz deprem kusagi malum ve artik cok fazla oluyor Rabbim imanla olebilmeyi nasip etsin hepimize.

Annem dinlemis ayrica tv de çıkmış bunuda belirtmek isterim.

9 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ahmet yakut söylüyor gelmiş elin tayvanlisi ya da profesörü adamın bilgilerini çalıp konuşuyor işte. Ahmet yakut gölcük depremini yaşamış ve sevdiklerini kaybeden bir insan, aslında elektrik teknisyeni. 6 senedir depremle ilgili araştırmalar yapıyor, elektronik sinyaller sayesinde tahminde bulunuyor. Manisa depremi sonrası doğudan şüpheleniyorum demişti ve tahmini tuttu. Dünde akhisara gitmiş ve incelemiş, kendilerini yakından takip ediyorum. 
tarafından
Ben bu kadar detayli bilgi sahibi degildim sayenizde bende aydinlandim bende takip edecegim buradakilerde gorurse mesajinizi takip etsinlet Allah razi olsun
(10,041 puan) tarafından
Kesinlikle takip et kuzum youtubeda kanalı var adamın amacı ünlü olmak değil, insan olarak bilgilendiriyorum diyor acıyı yaşamış bir insan. Rabbim sonumuzu hayır etsin sendende razı olsun Rabbim ❤
tarafından
Tamam amin insAllah butun canlilari korusum Rabbim aklimiz başımıza gelsin insAllah :( ❤
-Reklam-
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bende görmüştüm canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Çok zor.. 
tarafından
InsAllah zaten belki inanmazsiniz ama ben universitedeyken bundan 3.4 yil once oluyor bu bolumle alakali okumus ama atanamamis bir abi vardi o zaman darbe olmuştu atamasi yapilmamis yani gelmis neyse ayni cafede calisiyorduk bahsetmisti oda dedi malatya elazig adiyaman cok riskli bolge dedi hatta birinin altinda obruk mu dedi bosluk mu dedi tam hatirlamiyorum ama bu 3 yerden birinin altinda boyle bisi var dedi ve alta cokme durumu var dedi ama hangisinjn altinda boyle bi bosluk olacagini kestiremiyorlar dedi yani ne kadar dogru bilemiyorum.
(2,591 puan) tarafından
Okurken bile tüylerim.diken diken oldu. Normalde gecelikle yatardım yani eşofman ve üstü ile.. artık lastik etekler varya onlardan da giyip yatıyorum. (Kapalıyım ) insan o anda ne yapacağını şaşırıyor.. defalarca yaşadım bu durumu çünkü. 99 depreminde de aylarca çadırda kalmıştık
tarafından
Yaa ben gecen noldu biliyor musunuz utanarak soyluyorum bunu ama bilin hani bende kapaliyim fakat gecen gunki sallantida kafama ortumu almadan kactim disari kendimi kaybettim utandim kendimden :( ve bende sizin gibi yapsam aslinda mantikli cunku her ne olacagini bilmiyoruz :(
(2,591 puan) tarafından
Kesinlikle canım. Ölümüm bile hayırllısını versin Rabbim bizlere..
0 oy
tarafından

Rabbim afetinden korusun :( Inşallah olmaz

tarafından
Amin insAllah :(
0 oy
(316 puan) tarafından
Benim şehrim yok zaten diyip gecmesin kimse Allah yardimcimiz olsun hepimizin her an başına gelebilir 
tarafından
Yani keza suan boyle yerler icin tahmin var ama kimin basina ne gelecek bilemeyiz hepimiz bir milletiz yuregiz batidakime bisi olsa dogulu olarak bizlerinde cani yanar keza bisi olsa bizlere batidakininde cani yanar bundan suphem yok. Allahim korusun hepimizi
(316 puan) tarafından
Amin canim insallah rabim hepimizi korusun peygamberin ummetine duasi hurmetine
tarafından
InsAllah :(
0 oy
tarafından
Evet var canım öyle bişey maalesef Ama Allah büyük inanıyorum ben kötü olmayacak hiçbirşey müminler için.. 
tarafından
Vallahi artik müminler mumin ki hasa tove sorgulamak haddim degil Allah bilir ama gorunen koy klavuz istemez tabirince baksaniza nasil bir ummet olduk sapmisiz resmen yoldan :( :(
0 oy
tarafından

Ya millet  AY KORKUYORUZZZZZ yaptığı için şu başlığı atan naif yüreğinden öpüyorum seni<3

tarafından
Estagfurullah cunku burada deprem olduğunda gebelerin baya korkusu oldudugunu gordum bende bi amne adayiyim insAllah hamile kalirsam eger ben korkmam ama herkes benim gibi olamiyor bazilari daha narin olabiliyor Rabbim korusun hepimizi
0 oy
tarafından
Rabbim korusun insallah
tarafından
Amin :(
0 oy
tarafından

Bende istanbul dayım burdada bekleniyo 7 büyüklüğuñde ancak olursa allah bilir yinede ama kaçarı yok çünkü evlerin 100/80çürük ne yazıkki ben küçükyalı dayım ancak avrupa yakası daha çok etkilenen bölge olacakmış balat tarafı eski yapıların olduğu binalar falan allah a emanetiz dua ediyorum edicez 

tarafından
Tamam da ablacim ben dinlerim dedim ya seni bana anlat sen :) :D
tarafından
Bak şimdi bir deprem gecesinde binaların çoğu hasar görmüş orda ölenler çok fazla olmuş işde anlattığım gibi domuzlar depremin olduğu zaman oraya inmişler hani yardıma kimse falan gelmeden önce yemek için bayağı kazmışlar kokularını alabiliyolarmış çünkü bulamamışlar ekipler gelince kaçmış hepsi birde bir olü öldüğü zaman eğer ölünün gömüldüğü bölgede domuz varsa kokusunu alıp geliyolar bitane defnedilen adamın yarısını yemişdi hatta
tarafından
Ya Allahim yarattigi bir canli oda ama hic sevmiyorum ya sonsur hayvanlar.
tarafından
Bikeresindede anneannem anlattı ozamanları istanbul da 17 agustos depremindeymiş anneannem namazı kılmış o ara köpek varmış kapıda bir uluma bir uluma öyle böyle değildi kızım dedi sonra camdan bakmış o köpek bak düşün deprem olmadan önce bir kaçışı varmış yere kapaklanmış kalkmış yine kaçmış onların hissi çok kuvvetliymiş sonra ardından sallandık ama evden cıkmadım kızım bekledim dua ettim o bina ayakda kalmış çoğu yıkılmış deprem bittiğinde dışarı cıkdım bakdım ağlayanlar bağırıp çağıranlar dışarı insan seliydi dedi halen tüylerim diken diken oluyo
tarafından
Evet evet 99 depreminde kopeklerle alakali bu seyleri bende duydum anlatanlar vardi benimde annemin ogretmeni de vefat etmis hatta daha enterasan seyler daha duydum gokten yıldırım gibi bir ışığın etrafi aydınlatıp bianda gitmesi veya kuşlar falan
0 oy
(105 puan) tarafından
Pütür şapkali olan adam mi.. Nokta atişi yapmıs ve soylemşti bu bahsedilen yerleri ben adiyamanliyim marasta yaşiyorum.. Rabbim tum memleketi korusun biz insanlari ve hayvanlar i onlar da etkileniyor üzülüyorum 
tarafından
Bende adiyamanliyim hemsehrim vallahi kim olduğunu biliyorum desem yalan olut annem izlemis geldi anlatti ben netten oyle elaziglya alakali haberlere bakiyordum duyunca paylasmak istedim Allahim butun canlilari korusun :(
(105 puan) tarafından
Amin kuzum.. Her sey Allah tan be çare. Dua dan baska... Adiyaman ve maras fay hattı üzerinde ciddi fay hatları Rabbim den herse
tarafından
Evet yani 6.8 lik bir deprem de yıkım olduysa 7. Ve uzerini dusunemiyorum :( tovbe tovbee
(105 puan) tarafından
Allah muhafaza ya inşallah tekrar olmaz.. Allah im korusun hepimizi  tek deprem degil hastalık salgin lar virus ler  zor zamanlarda yiz zor bir asır dayız
tarafından
Aynen vallahi insAllah Allahim bizleri affeder gerci arlanirsak affeder :(

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,201 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 970 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,566 göst.
0 oy
31 cevap 1,825 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,112 soru

24,134,632 cevap

334,229 kullanıcı

...