0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

uzun zamandır bi film beni aglatmiyordu  kelebeğin rüyasına ağlamistim  en son galiba ilk fırsatta tamamını izlicem insanın içine dokunuyor :'(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu konuyu baştan sona yılmaz erdoğanın annesinden kendi azından dinledim aziz önay yani dedesinin hikayesi gerçekten çok anlamlı ama birazı kurgu güzel bi film ☺️❤
tarafından
insanın hayatını işleyen bişey gerçekten her ailede yaşanan bi olay en azından ben kendimden babamdan onların ailesinden çok kesitler gorudm kötü oldum:(
tarafından
Gerçekte yılmaz erdoğanın annesi en büyükleri ve iki erkek kardeşleri daha var toplam da yanlış hatırlamıyorsam 7 kardeşlerdi antalyada şuanda annemler oturuyor onların evinde
Çok efendi bir aile yılmaz erdoğanda aynı şekilde çok içten ve samimiler ☺️☺️
tarafından
zaten yaşanmışlıklar film olunca daha bi güzel oluyor dimi hele ki bizlerde biseyler varsa içinden:(
tarafından
Aynen öyle kuzum bazen sanki bizi anlatıyorlar
tarafından
işte öyle filmler güzel oluyor insani etkiliyor yoksa gerisi boş beleş şeyler
-Reklam-
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Tv 8de 2 3 kere cikti çok duygusal film sonu güzel bitti ama
(3,615 puan) tarafından
Film kiz bosver ağlama
tarafından
aslında doluydum zaten üstüne deprem olunca bide ailemle zaten sıkıntılıyım ordaki baba aynı bizimki gibi baba kimseyi beğenmezdi beğenmedikleri ne durumdalar kendisi ne durumda şimdi herşey snski bizi anlatıyordu ondan etkilendim canım
(3,615 puan) tarafından
Bosver canim üzme kendini :/
tarafından
allah razı olsun canım benim ♡♡♡♡
(3,615 puan) tarafından
:*  sendende canim
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Amaaan filme ağlanır mı kız. Ay duygusuzluk seviyem :D 
(25,180 puan) tarafından
Ona göre yani:)
tarafından
Bendende o kadar valla hic aglmam sadece bi dizide aglamistim o da arkadan muzik caliyodu kücük gelin diye bi dizi onun sebebide bende gelin olucam hahahaha☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
ağladım valla kız çok güzel anlatıyordu babasına babasının gözü yüksek burnu havali tabi konusulmuyor bile kurulan sofraların yemeklerin başı var sonu yok ama sorsan durumları kötüye gidiyor aslında annelerinin dili kısa evde söz hakkı yok kızlar desen hep ev işinden şikayet ediyor kaçmak isteyip de kaçamıyorlar herşey güzel olur deyip evleniyorlar ama evlilikte kurtarmıyor hele yaşlanınca babalarının o hali içler acısı neydin ne oldun ahh ah kim bilir beni neler bekliyor annem.babam geçti gözümün önünden onlara ne olacak acaba biz neler yasicaz icime dokundu filim
(25,180 puan) tarafından
Aayy kız içim karardı gidiyom postundan :)
tarafından
ahahaha :))) ne yapam benin postlar hep böyle çilekeş karamsar:)))
0 oy
tarafından
Cok guzel filmdi 3 kere izledim
tarafından
bencede ya inşallah tamamını da izlicem çok dokundu bana

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 88 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 620 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (195 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 419 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,442 soru

24,072,420 cevap

330,750 kullanıcı

...