0 oy
1,418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Esim her zaman icin o prn videolara zina diyen biri. Insanin esinden baska bir kisiye bakmasi zina diyen adam. Nisanliyken yakaladigim oldu uzun zamandir yoktu böyle bisey. Google hesaplarimiz bir olduğu için görüyorum baksa. Dun dogum gunu icin masa hazırlayıp burda da post acmistim o da dun gece vardiyadaydi demekki orda mola sırasında bakmis. Cunku geçmişte her yerden silmiş ama google chrome den gecmiste var Video. Suan yatiyo ve ben icerde mahvoldum. Kendimi berbat hissediyorum yaa ilişkimiz de de sorun yok hamileyim ama uzak kalmadim hic itmedim. 20 +5 haftaligim suanda cokkk kötüyüm :'(hastayim diye uc gundur sabahtan gelip sutumu isitir verir ama nildu da izledi yaaaaa

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah bildigi gibj yapsin onlari izleyen hepsini:angry:bok var esin yaninda ne istiyosan ona yap 

tarafından
Ahhh ben anlamiyorum ben her gun bakiyorum teline valla dedim ben sana guvenmiyorum kwndi ellerinle yaptin
tarafından
Bende her gun bakıyorum iste  bugun gördüm dun bakmis. Günlük bakarim napiyim
tarafından
Ben oncesi oyle degildim bide diyo ki bana guvenmemeyi birak sen pisman olursun dedi bende insallah dedim
tarafından
Uf ayni sözler yaa aldatmaz ona guvenirim ama video konusunda guvenemedigim icon hep bakıyorum
tarafından
Bende o konuda guvenmiyorum ama aldatmazda demiyorum buyuk konusmam ama yapmaz bi videoyla 1 ay yuzume bakamadi onu yapsa hic yanima gelmez
-Reklam-
0 oy
(314 puan) tarafından
Hamilelik süreci yeterince zor kendini harap er etme 
tarafından
Nasil etmiyim hangi kadin buna goz yumup sesiz kalir
(314 puan) tarafından
Kesinlikle seni anlıyorum haklısın da ama gazlamanın anlamı yok kocan nasıl yapar lanet adam bilmemne diyenler seni sogutmaktan başka işe yaramayacak
tarafından
Kimsenin demesiyle degil ben sogudum suan zaten. Sevgisizlik ilgisizlik yok ne bu anlam veremiyorum burda boyle post açanlara uzulurdum cunku benim esim bu tur seylere zina derdi.
(314 puan) tarafından
Kısmen zina zaten ama istersen kavga etmeden sakince Bi konuş
0 oy
tarafından
Bu tarz konulara daha once hic yorum yapmadim anlasilamamaktan ve kendimi aciklamayi istemedigimden

Simdi ah vah tuh diyrnler olacak ama dusuncemi soyleyecegim

Herkes bir biraydir farkli arayislara girmek bazen bu yanlisa dusmek gibi durumlar olabilir

Onemli olan nasil duzluge ciktiginiz

Dusunsene biri yaptigin yanlisi yuzune vurup ayip gunah dedikce utanc duygusu ile icine kapanir yasagin zevkine tekrar varmak isteyebilirsin

Benim gorusum ayiplamadan anlayarak yaklasmak 

Izledigini gordugunu soyle neyin onu cektigini sor beraber neler yapabilirsiniz onu konusmalisiniz bence 
tarafından
Yalan soylemesine firsat verme kardesim yarayi bantla kapasanda altindadir guzelce ac konuyu yalana gitmesin
tarafından
Kiz sen nerdeydin yoktun
tarafından
Direk bağırıp çağırmaya düşünmüyorum zaten. Once sakin konusacam bi kabul etsin yapacağımı biliyorum ben onun oğlunu taşıyorum karnımda acilarim oluyor ona yansitmamaya çalışıyorum sadakati sonsuz olan adamin bu alışkanlıgi geri gelirse biterim zor gecti bi ben biliorum
tarafından
Bisuru kotu sey ustuste geldi kafami toparlayip giremedim ya rum
tarafından
Hayirdir insallah canim
0 oy
(3,615 puan) tarafından
1 tane mi var 1den fazla mi ?
(3,615 puan) tarafından
Bide reklam ile kendisi baksa belli olur ne yaziyor mesela
tarafından
Sarisin kadin ... yaziyor kendi arama motoruna yazmamis belkide sildi ama kalmis simdi uyandi geri yatti iki ay önce izledim simdi hatırlamıyorum izledigimi diyo yar zibar dedim uyanınca yone ne uydurur acaba
(3,615 puan) tarafından
2 ay once izlediyse yine izlemiştir ozaman yani canim ne diim allah yardimcin olsun
tarafından
Suanda odamda ağlıyorum zaten. Hâlâ savunuyor yaa hâlâ arka planda kalmıştır ondan bu taihte gorundu vs vs :'(
(3,615 puan) tarafından
Öyle bisey olamaz canim tarih bellidir
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Ben olsam acik acik konuşurum 

Eger gözü dikardaysa boşansin ne b*k yiyosa yesin şahisim adina konuşuyorum ( inşaAllah Büyük konuşmimde)

tarafından
Aldatma konusunda guvenim sonsuz ama video olunca guvenemiyorum daha once baktığı icin. Uyaninca gorusecez sabh geldi isten gececi cunku. Yakasından tutup kaldirasim var ama yapmicam zararlı cikarim hamile hamile
(4,173 puan) tarafından
Aynen bebegini düşün ..Allah cümlemiz islah etsin onuda inşaAllah

Yerinde olsam söylemem ona güvendigimi:)
0 oy
(60 puan) tarafından

Canım nasıl baktın o crome geçmişine bende yakaladım eşimi doğum yaptıktan sonra goole aktivitesine bi bakıyım dedim ve daha hamileyken baktigini gördüm o kadar zoruma gittiki onu hiç reddetmedim hamileyken hatta doğumdan bir gün önce bile birlikte olduk buna rağmen öyle şeylere bakmış :'(ben ona soyledigimde yemin etti bakmadım felan diye bende ozaman bune diye google geçmişini gösterdim oda yine kabul etmedi izlediğini ve o günden sonra hep siliyo  google geçmişini  

(60 puan) tarafından
En azından hatasını kabul etmiş eşin ama benim eşim kabul etmedi bu video gece 02 de izlenmiş sen izlemedinde kim izledi dedim oda Hayır ben bakmadım dedi hala hemde iki kere izlemiş ben ağustosta doğum yaptım hem nisan ayında bakmış hemde haziranda:(
tarafından
Eger kabjl.etmezse daha kotu.olur isler bizim icin
(60 puan) tarafından
Evet canım kabul etmemesi dahada üzdü beni bide şimdi siliyor google geçmişini  :(
tarafından
Kiz demeki oda chromedeki yerden de silmis bu benimki unutmus orayi demek is cikti vs kesin oyle kaldi google de silmis ora kalmis chrome de yandaki uc noktada indirme gecmisi gecmis yeni sayfa vs diye cikar zaten
(60 puan) tarafından
Anladım canım bide oraya bakiyim teşekkür ederim
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Daha once de izlediği için şeytanın vesvese sine cabuk aldanmış olmalı 

Bnce eşine bu konuda yardım et harama bakmak ateşe bakmak gibidir 5 dk harama bakıp birsürü günah kazanmak yerine önce Allah a sonra da kendine söz versin irade sini biraz dizginlemeli
tarafından
Evet :(
(2,022 puan) tarafından
Ona kızmadan  trip atmadan onun harama baktığını bildiğini ve rahatsiz olduğu söylemelisin utanacaktır
(2,022 puan) tarafından
Utanincada benden degil asıl Allah tan utanmalısın de her an her saniyemizi görürken  de ilerki vesveselerde utanç gelir aklina
tarafından
++cok haklisin
0 oy
tarafından
Ah şu nefis ah nefsinin elinde oyuncak olmuş insanlar elazığ da helak olurken allahın bir zelzelesi ile kıyameti yaşarken nasıl gözü girmez su inan oğlunun anlamadım gitti allah ıslah etsin cümlesini 
tarafından
Mecbur kullanmak zorunda kendisi hasta yonlendirme ve talep açılıyor whatsaptan işte lazim oluyor ona malesef kullanmasi gerekli. Bide bilgisayar programcisi olacak orda yakinda yine lazim her türlü yani
tarafından
Nefsine sahip çıksın o zaman biraz yarın iki gün sonra olup gidince gözleri şikayetçi olacak izledi diye o inkar ettikçe elleri söyleyecek internete böyle böyle girdi diye kulakları söyleyecek bize o pis  sesleri dinletti diye o acıya o utanca razıysa devam etsin
tarafından
Cok haklsin oste bunu o anda dusunseler izlemezler o izleyen hepsi. Sorsan simdi pisman olur ama o an seytana uyarken hiçbiri aklına gelmiyo malesef
tarafından
Haram her daim tatlıdır bu hepimiz için geçerli rabbim nefsine sahip cikabilenlerden eylesin cümlemizi esinle de güzelce konuş canım benim anlat eğrisini doğrusunu nedir ne değildir nasıl olur sonucları ne olur hepsini konuş güzellikle inşallah anlar
tarafından
İnşallah denicem canim sağol
0 oy
tarafından
Erkek milleti.. 

Hiç birine güvenmiyorum. 

Ve kendinide heder edeceğine ona  zindan et.  Kaldır ağzına geleni say. 

Yani ben olsaö böyle yapardım
tarafından
Refleksi cok var o yüzden aniden bağırıp vurarak cagirirsam ayagiyla vs iter karnima vursa Allah korusun bebegimden olurum. Uyaninca soracam hesabini yoksa uyku sersemi iken üstüne beni suclu cikartir o
0 oy
tarafından
Bu bağımlılık yapan bisey maalesef ki çoğuda izliyor canım bende evliyken yakaladım 2 senedir gördüğüm yok bilmiyorum ya iyi siliyor yada izlemiyor. Sen ilk sakin ol hemen atlama neden izlediğini felan sor 
tarafından
Zaten hemen bagirsam eminim ki inkae edecek eminim buna. Reklamdi elim degdi gecmise dustu dicek bikac kez böyle dedi sonra kabul etti nisanliyken. Bi uyansin ne dicek bakalim yazacam buraya da
tarafından
Yaz canım.  Yalan söylerler zaten kabul ederler mı:(
0 oy
(2,033 puan) tarafından
benim kocam da evlendigimizde birşey yoktu üç ay sonra hamile kaldım hiç itmedim isteksiz davranmadum ama izlemeye başladı yakaladım bir iki kere çok kötü oldum oğlum iki yaşına girdi hala izleyip kendini rahatlatıyor oysa yatağa gidiyorum yaklasiyorum istemiyo geri tepiyo
tarafından
Igrencler izleyen hepsi ayni *** var sanki :!
(2,033 puan) tarafından
anlamıyorum madem kendi ihtiyacını kendin gideriyor ne diye evleniyor tamam bunun için eğleniyoruz evlilik demek bu değil ama bu nur kendin yapıyorsam evlenme demi bak hiç depremde ders çıkarmıyorlar olumlu dünya millet caniyla ugrasiyo ben ha be izlerim kocam odada onu izler o turda biraz ders al
tarafından
Okuzler iste odunlar uf

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 470 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
9 cevap 354 göst.

Kategoriler

1,472,569 soru