0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bugu. Şükür alarm kurdum bebeği zar zor uyandırdım ama 2 3 dk anca emdi uyudu sizce yeterlimi 2 saat sonra tekrar emzircem aç olsa emer galiba demi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
sarılık olduğu için hemen uykuya dalıyor lar 1.5 saatte falan emzir canim
(356 puan) tarafından
Aynen kuzum çabam ona hemen hemen emzirmem gerek kurtarmak için dün uyuyo kalmışım vicdan azabından gidecektim
tarafından
biliyorum canim yaZmistim o postunada insallah gecer hemen
(356 puan) tarafından
İnşallah bitanem teşekkür ederim yanımda olduğun için bana bir destek oldun
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından

Ne güzel yapmışsın alarm kurmakla. Evet ilk başlarda zor geliyor alarm kurmak uykuyu bölüp kalkmak. Ama onların bize ihtiyacı var canım.  Ben 1 saatte kaldiriyordum. Sarılık olmadı ama kan şekeri düşüktü. Hemde yerlerdeydi. Kaldirmasam hayatta uyanmazdi. Onu besleye besleye çok şükür şekeri düzene girdi. Senin yavrunun da sarılığı geçecek merak etme. Dün de dedim kendini suçlama yorulmuş ve uyuyakalmissin tekrarlama yeter kuzum <3

(356 puan) tarafından
Tamam kuzu çok tşk ederim inşallah böyle devam Rabbim herkeze şifa versin ❤️
(964 puan) tarafından
Amin canım ☺
0 oy
tarafından
Kiyamam sen mukemmel bi annesin☺️⚘❤
(356 puan) tarafından
Sende öyle cnm bnm ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Evet alarm kur 2 saat erken emzirme demişti doktorum açıkmaz emmez  diye bende çok kalktım sarılık vardı zombi gibi olmuştum saat başı gecicek inş sabret 
(356 puan) tarafından
Kuzum iyi olsun inan uykuyu aramiyorum cnm bnm insallh rabbim herkeze şifa versin
(12,763 puan) tarafından
Öyle olmuyo cnm uyku çok önemli ki sütun olsun dinlenmem lazım uyuklarsin oda önemli çalar saat kur
0 oy
tarafından
gerekırse yarımm saatte emzır bebegını sureklı gogsunde dursun zor ama 40 cıkana kadar dayan 
(356 puan) tarafından
İnşallah kuzu gecsinde yaparım onuda yaparim
0 oy
(1,555 puan) tarafından
15 dk birini 15 dk birini diye biliyorum. Hemen uyuyorlar cenesinin altindan hafifce parmaginla uyar annesi uyansin uzun uzun ve sık emzir. Sarilik falan gecince insallah daha rahat edeceksin kendisi de ogrenecek insallah.
(356 puan) tarafından
İnşallah kuzum biz bide memeyi zor aldık şimdi uykuda bastırınca zor oluyor
(1,555 puan) tarafından
Biliyorum canim cok zor. Alışkın olmadigimiz bir hayatin icinde oluyoruz birden cok zor ama zaman hizli geciyor duzelecek inşallah
(356 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşaallah
(1,555 puan) tarafından
İnsallah canim benim. Allah yardimcin olsun insallah. Bebek buyudukce artik alarma gerek kalmayacak acikinca kendisi uyanacak insallah.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,217 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 500 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 882 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.