0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Annem hastaym gelmeyin demişti dün bende bugün mesaj attm anne gelelimmi diye gelin dedi bu kezde arabayi kayinbabam istedi verdim mecburen annemlerinde arabasi var istese babami yollayip bizi aldirirdi :( anne gelemiyoz araba yok dedim siz bilirsiniz dedi

Artık eminim ailem beni hiç istemiyor

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çağırana kadar gitme o zaman
(72 puan) tarafından
Cagrmyolarki
tarafından
Gitme arayana kadar gitme
(72 puan) tarafından
Tmm cnm annem mevlut okutcak aramazsa gitmem
tarafından
Onun içinde arar artık yani
(72 puan) tarafından
Sen ne diyosun :) gecen gün diyoki ben babani yollar aldiririm seni sabah yardim etcek kimsesi yok ya sabahin 7 sinde yolluycakmş babami bende gerek yok kendim gelrm demstim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annende dünden raziymis
(72 puan) tarafından
Ben cabaliyorum gitmek icin:(
tarafından
Bosver isteyen insan kızım gel der yada babanı gönderirm alır sizi der
(72 puan) tarafından
Inan o lafini bekledim
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Boşluğuna gelmiştir belki canım 
(72 puan) tarafından
Kuzm dün gitmek istedik başim agryor dedi
0 oy
(12,762 puan) tarafından
O zaman biraz Bi arama bakalım arayacak mi
(72 puan) tarafından
Canm saat 4 te dedim kaynbabam arabayi aldi diye oda o aralar yazdi 2 saat gecti aramadi bende yaptm yemegmi
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Oda kırılmış olabilir sen arama bakalım arar m
0 oy
tarafından
Belki gelmiycez lafina kızıp demistir benim annemde diyo sonra gelmeyin zaten incileriniz dökülür diyo üzüldüğü icin
(72 puan) tarafından
Ama arabamz yok bizim ortak kullaniyoz istese babami yollardi kaynatam hep kizlarini alir yemege getirir geride evlerine birakir annemede anlatmiştm imreniyorum o adama diye
tarafından
Bence cok sacma düşünüyosun kimse gelip almak zorunda degil annen baban onlar senin ne yani gelip alsalardi iyi mi olacaklardi senin gitmen lazim annem gile hep ben giderim buyuklerimin yanina ben giderim kimsenin beni gelip almasini beklemem hersey icin annene kuzma bide surekli beni sevmiyorlar diyosun insan hic evladini sevmezmi bana cok sacma geliyo böyle kelimeler seninde evladin yokmu onu sevmiyo musun
0 oy
(179 puan) tarafından
Oo aile konusuna hiç  girmeyelim canim ben anlatsam var ya burda roman olur neler neler çektim sana tavsiyem mesafeyi koy en guzeli aramıyor benimkiler bende aramıyorum torunlarini sevmeye b8le gelmiyorlar kendileri bilir bende götürmem çok zarar gördüm evliliğim tehliye girdi sende benim gibi yap kafan rahat etsin ayrica kimseye arabani vermek zorunda degilsin kayinbabansa kayinbaban
(72 puan) tarafından
Araba onun zaten canm
(179 puan) tarafından
Hi  o zaman yapaxak birsey yok ama anneninse pek umrunda değilsiniz sanırım
(72 puan) tarafından
Deglm canm farkindaym bunun ben kendim yalaklanip gelelim diyorum aptallik işte
(179 puan) tarafından
Bende diyorum bak evliligim benim bj yüzden çok tehlikeye girdi şimdi ben saldim banane ister gelsinler ister arasinlar kimse icin yuvamin huzurunu bozamam
(72 puan) tarafından
Boşverelim o zaman allah eşimizin canini sag etsin
(179 puan) tarafından
Amin aynen oyoe canim
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Niye böyle vurdum duymaz ki:ermm:

(72 puan) tarafından
Son zamanlarda degstler eskiden babam yanaşmazdi bana şimdi annemde yanaşmiyor
0 oy
(163,313 puan) tarafından
Kiz oyle dusunme yaa etle tirnak kim cocugunu sevmez olurmu hic oyle sey biseye sinirlenmistir ustune sen aramissindir 
0 oy
tarafından
Arabayı vermeseydin ya size lazımmış bize lazım bugün deseydin keşke 
0 oy
(359 puan) tarafından
Kocanla iyi geçinip huzurlu Bi yuva temeli kur canım çünkü aksi bş durumda arkanda kimse yok bol dua et eşine ve yuvana sımsıkı sarıl tabi ailedir asla yok say diyemem vefasızlaşmadan ölçünü koru ve çok fazla beklenti içerisine girme kabullen 
tarafından
Katılıyorum kendi yuvanda herseye katlanırsın ama ileride bi sıkıntı olsun Allah korusun ayrılık vs olunca anne babada olsan bi yere kadar kendini sığınti gibi hissedersin o yüzden ne olursa olsun bende çok sıkıntı çektim ailem yüzünden eşimle aram açıldı sonra baktım olcak gibi değil aklımi başıma aldım eşimin yanındayım
0 oy
(798 puan) tarafından
Tam iyilesememistir hali yoktur . o senin annen niye istemesin.
0 oy
tarafından
Ayy cok zoruma giderdi ya.Asla annem ole bise yapmaz ama yaparsada arayana kadar gitmem canm.Ozlet kendini biraz.Cok mu fazla gidiodunuz?

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 450 göst.
0 oy
2 cevap 344 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
0 oy
36 cevap 1,815 göst.

Kategoriler

1,467,544 soru