0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
27 aralıkta yine deprem diye bi post açmıştım o günde şiddetli bi deprem olmuştu ama dün ki gibi değildi Allahım dün ki deprem bu yaşıma kadar yaşadığım en korkutucu depremdi Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötüydü bitmek bilmedi durmadı bu evden sağ çıkmıayız dedim bi an kızım yanımdaydı çok korkmuştu 5.5 aylık oglum babası ile salondaydi bi yandan kızımı sakinleştirirken bi yandan eşime bağırıyordum Yusuf nerde diye Allahim hala gözümün önünde dün akşam ben Malatya da oturuyorum Elazığ da olanlara Allah yardım etsin biz bile burdan bu kadar etkilendik hala ara ara da devam ediyor sarsıntılar gece uzundu çok soğuktu arabası olmayan insanlar dışarda yaşlısı genci bebeklisi kaçanlar korkudan soka girenler Allahım sen yardım et sen koru.... 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rabbim bir daha yasatmasin:'(

(170 puan) tarafından
Amin inşallahhhh :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim yardımcınız olsun canım :(

(170 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun :(
0 oy
tarafından

Rabbim yasatmasin artık inşallah 

(170 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Çoğu yer etkilenmiş, derinliği az olduğu için maalesef ve 60 saniye sürdüğünü iddaa ediyorlar. Rabbim yardımcınız olsun canım. Geçen Manisa'da olmuştu deprem, Bursa'da hissettik çok kötüydü :( çok iyi anlıyorum, insan korkuyor Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 

(170 puan) tarafından
Amin inşallah canım ayne  öyle çok uzun sürdü  Allah korusun
0 oy
(798 puan) tarafından
Amin cnm Allah enkaz altindakileride kurtarsin tez zananda inşallah
(170 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(458 puan) tarafından
O kadar korkunç bi geceydi ki benim ailem Elazığ da ben malatyadayım Rabbim bi daha göstermesin 
(170 puan) tarafından
Kesinlikle öyle çok geçmiş olsun ailen de siz de iyisinizdir umarım
0 oy
tarafından
biz adamadayiz canim inan gece 4 de uyku tutmadi Allahim.deprem.olsa ne yapariz hangi cocugumu alirim disarida kalirsak hava buz gibi rabbim.deprem.bolgesimd eolanlara yardime tsin diye diye  dusundum durdum ..... rabbim yar ve yardimciniz olsun cannimm inan aklim hep oralarda .... sarsintilar hala devam.ediyir mu peki
(170 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ewt saat 13.14 yine 4 şiddetinde oldu digerleri daha hafif seklinde oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
tarafından
rabbim.korusun sizleri.inseallabhh
(170 puan) tarafından
İnşallah son yarım saatte 3 defa daha oldu
tarafından
oyyyy ... canimsin ara ara postlar ac lutfen ne durumdasiniz nasilsiniz falan .... cok.meraktayim inseallah sarsindltilar durur yaaaaa ....
(170 puan) tarafından
İnşallah canım Allah korusun beşik gibi sallanıyoruz :(
0 oy
(458 puan) tarafından
Korkudan sütüm azaldı ne yapacağım bilmiyorum sanki her an deprem oluyo 
(170 puan) tarafından
Ay bende dün çok korktum eşim de dedi sütüne bişey olcak sen dikkat et kendine diye aynı korku içindeyiz Allah yardımcınız olsun hepimizin
0 oy
(458 puan) tarafından
Malatyanın neresindensin canım bende buraya gelin geldim Elazığlıyım 
(170 puan) tarafından
Merkez canım eski devlet hasatesinin orda sen nerde oturuyorsun
(458 puan) tarafından
Üçgen parka yakınım bende
(170 puan) tarafından
Epey yakınmışiz o zaman var mı oralarda hasar epey ev mühürlendi çünkü
(458 puan) tarafından
Bizim evlerde birşey yok sükür

İlgili sorular