0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bi iki post actim biri asiyla alakali biri esya ile bi baskasi post acmis gunluk yasantimizda soru soruyormusuz bilmem banami diyo ama aciklama geregi duydum canim sikıldi cunku dun gece 4 e kadar uyumadim cocuklar uyud ben  dua ettm ağladim hatta ve aklimdan hic cikmiyor deprem depremzedeler cunku bende hamileyken kirsehir depremini yasadm 5.6 sallandik kimse kimsenin icini bilemezki sabahtan beri trt haber acik surekli aklim onlarda icim yaniyo moralim bozuk kimsenin bunu demeye hakki yok diye dusunuyorum

8 Cevaplar

0 oy
(3,278 puan) tarafından
Yok tabiki sende sinrilenme canim kendini bilmezler cok fazla
tarafından
Ne yapsak sorun yaratiyolar anlam veremiyorm ya
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Senin kalbini Rabbim biliyor , bırak kul bilmese ne olur. Üzülme sen, kimseyide takma burda. Birilerine saldırıp duruyor zaten, sanki kalp kırarak kendisi çok mükemmel. 
tarafından
Sesi cikmadigina gore engel yemis olmali yine
tarafından
Lafini sozunu bilmiyo ya takma kuzum kafana hic oyle gormus oyle yasiyo insanin aldigi terbiyeyle alakali bisi
tarafından
bende ona kızıyorum tamam deprem canımızı yakti kolay degil aklimiz orda üzülüyoruz da burda normal post acanlarada kimde bişey diyemez ki havvayada cemkirmisler silmis postunu görme geç laf söylemeye kimsenin hakki yok
tarafından
bende fikir verdim ayakkabi ile ilgili ne varki bunda ya neyin kafasini yaşıyorlar
tarafından
biz yalovaya cok yakiniz 99 depremini bizzat yasadik cok zor gormemeye calisiyorum etkisinden cikamiyorum her postta depremle ilgili
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Bende kırsehir depremini yozgatin yrrkoy ilcesinde yasadim o pskolejiyi cok ama cok iyi biliyorum evde tek kalamamistim o ara insanin pskolejisi alt ust oluyor simdi ordakiler nasil atlatacaklar acilarini nasil unutcaklar yada unutabilcekler mi bebekler cocuklar yaslilar gencler hamileler ne haldeler allahim dusundukce basima agrilar giriyor rabbim yar ve yardimcilari olsun 
tarafından
Aynen canim yerkoyde yasadm bende hamileydim o zamann korkudan öluyorm onlar ne yapiyo diye dusunuyorm milletin derdi burda post acmamiz bilmem ne sen ne biliyosunki icimizi yani
0 oy
tarafından
Sorduğun sorularda anormal bi durum görmedim ben hadi komik post açtılar hemen saldırıya geçtiler bunda öyle bisey yok.. hayır yani hemen bu saldırıya geçme amacı ne anlam veremedim bi??
tarafından
Yinede gunluk bisey paylastm alindm yani yinede kimse kimsenin icini bilemezki cok sacma bi post olmus
0 oy
tarafından
Biz burda akşama sabaha kadar deprem konuşsak onlara bir faydası yok ki hepimiz üzüldük hepimizin içi yandı ama başka konu konuşanlara tepki verenleri bende anlamıyorum gerçekten.elimizden gelen tek şey dua onu da ediyoruz zaten 
tarafından
Iste onu diyorm icimizi dismizi ne biliyosunda bi tek senmi uzuluyosjmun yani anlamsiz postlar
tarafından
Acaba kim bugün hangi işini iptal etti yada erteledi hepimiz günlük hayatımıza devam ediyoruz bu bir gerçek .tamam çok üzüldük izlerken ağladık bu bir afet kolay değil ama burda da şov yapmaya gerek yok.bu bilinçli davranış değil bence oturur dua edersin ölenlere kuran okursun .
tarafından
O kadar yani ne bu satasma acik arama millete laf sokma ergenlik halleri
tarafından
Aynen öyle katılıyorum
0 oy
tarafından
Bosverya onlarami anlaticaz nekadar uzuldugumuzu :( herkesin vicdanina kalmis 
tarafından
Icimi dısımi Rabbim biliyor zaten
0 oy
tarafından

Boşver içini ferah tut ona kalırsa ben kaç saattir ayakdayım kanal ful açık başım catliyo yine aglamakdan gözlerim cıkdı gördükçe dayanamıyorum bekliyorumki birisi daha sağ çıksın

tarafından
:( hic sorma icimde hep sıkınti dilimde dua morelm cok kotu
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İsteyen istediği soruyu sorar bunu kimse yargılayamaz. Malesef yaşandı keşke olmasaydı. Ama 10 gün sonra emin ol kimse postlar açmıcak paylaşımlar yapmıcak depremle ilgili bor al yaşama devam edilecek. Çünkü hayat devam ediyor. Sen soru sordun diye kimsenin kötü laf etmeye hakkı yok
tarafından
Bana deyip demedini bilmiyorum canim ama hepimiz adina dedim icimizi bilemezki inan uyku uyumadm 4 te uyudm 8 bucukta kalktm canim oyle skknki bide ustune burda sacma sapan seyler
(25,181 puan) tarafından
Uyku uyumamak bir çözüm mü. Evet düşünürsün takarsın üzülürsün elbet ama uyumamak yada yiyip içmemek ne gibi bir fayda sağlayabilir. Ben uyudum gece 2 de 2ye kadar haberleri izledim. Ne şimdi ben uyudum diye kötü düşüncesizmiyim. Dua etmekten başka fayda sağlıcak birşey yok. Ağzı olan konuşuyo
tarafından
Degil tabi kuzum ama korku iste kafaya taktim ne yapiyolar diye döndm durdm uyumadim uyuyamdm aynen agzi olan konusmasa keske ama oyle malesef

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 270 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 2,572 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 769 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.