Deprem olmuş ben izmirdeyim oğlum gaziantepte elazığ depremi bizim oralarda da hissedilmiş baya herkez dışarda tabi ben oğlumu arıyorum ulaşamıyorum kızımda orda onada tabi öldüm resmen niye yanlarında değilsin diyeceksiniz benim ikinci evliliğim o nedenle izmirdeyim daha önceki postumda var sebebi neyse ki çocuklar bana ulaştı ben bu arada kriz geçiriyorum resmen ağlamaktan benim çocuklarda beni merak etmiş annemize de birşey oldu diye ben onları düşünürken onlarda annelerini düşünüyor babaları olacak bokta evlendiği karısıyla ilgileniyor çocuklar umrunda değil ahhh ahhh keşke ala bilsem çocuklarımı ama maalesef domuz vermiyor bana guya beni cezalandırıyor yapıyorda iyiki halası çocuklarımın yanına gitmiş almış yanına oğlum ağlıyor kızım ağlıyor ben hem güçlü durmaya çalışıyorum hem ölüyorum neyseki iyiler çok şükür bu hamile halimle tek duam Allahım çocuklarımı korusun tez zamandada o domuzu yanına alsinda bende çocuklarıma kavuşayım allahim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çok dogumum yakın olmasa gidecem ama maalesef dokturum izin vermiyor 4 haftam kaldı doğum yapar yapmaz gidicem yanlarına azda olsa sarmalayacam evlatlarimi Allah bana evlatlarimin acısını göstermesin kimseye göstermesin banada göstermesin ne olur dua edin ne olur sarmalayın çocuklarınızı her saniye opun koklayın benim için sözün bittiği yer
1,493,187 soru
24,397,744 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın