0 oy
1,105 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Kizlar lutfen artik deprem haberleri paylasmayin yemin ederim cok korkuyorum acinizi anliyorum 2 gun oncede burda hissedildi bizzat kendimde hissettm ama suan cok korkuyorum ve inaniyorumki benim gibi korkan cok hamile vardir 31+3haftalik hamileyim lutfen daha fazla paylasmayin dogurcam burdaa :(((

21 Cevaplar

0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum hamilesin sen ama burada her zaman huzur verici paylayım olmuyor ki genelde  dert endişe paylaşıyorlar arada bir yemek ve bebiş resimleri. Ayrıca  deprem ülke gündemi ve bizim topraklarımızda yaşandı bazılarımızında akrabarıdır belki bunu yaşayanlar. Yani at,gözlüğü takıp depreli görmemezlikten gelemez kimse. Sen hamilesin senin kendine dikkat etmen lazım. Bu tür postlara bakma veya bu uygulamaya bakma bir,süre başka  şeylerle ilgilen. Yani kimseye şunu konuşma yazma denilmez kurallar kapsamında.
(2,109 puan) tarafından
Canim rica ettm bende zaten korkuyorum ama burda duada ediyorum rabbim bu sogukta disarda kalanlara enkaz altinda kalanlara yardm olenlere Allahtan rahmet ailesine sabir diliyorum bi anda tv de gorunce etkilendim bide burda ust uste paylasim o anda gordm gercekten kotu oldum duami esirgemiyorum bende yanima monlarimizi yazmami falan aldm okudukca braz rahatladmm
-Reklam-

İlgili sorular

+31 oy
33 cevap 1,461 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
+7 oy
13 cevap 761 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 313 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sevvalice (4,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,392 soru

24,057,660 cevap

329,990 kullanıcı

...