0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

34+3 haftaligiz, su an her sey yolunda erken dogum riski yok ama bende bi korku basladi. Esim yurtdisinda calisiyo en gec subatin 10unda izine cikicak ya o gelmeden erken dogum olursa diye gece uykum kacmaya basladi. Tabiki nasip kismet her sey ama erken dogum riski olmadan da bebisin 36 37.haftada gelme durumu oluyo mu, bilgisi olan var mi. Ilk gebeligim dogum konusuna cok hakim degilim henuz:angel:

6 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Benim erken doğum riskim yoktu ama tansiyon problemi olmuştu son aylarda, bir de temmuzun sıcağı sıcak tetikledi doğumu 36 haftalık normal doğun yaptım. Zamanı ne zamansa o zaman geliyor bu minnaklar, belli olmaz yani :) 

Ama sen iyi düşün, iyi olsun canım içini ferah tut. Umarım zamanında sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah:)
(116 puan) tarafından
Amin insallah canim. Benim her sey yolunda gidiyo ama sabirsizlik yapip gelcek diye korkuyorum:) dogumdan degil esim gelmeden dogmasindan korkuyorum resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından

Heran ne olacağı tabiki belli olmaz , ama kendini psikojik olarak öyle alıştırma , 

İnşallah eşin yanındayken bebeğini kucağına alırsın 

(116 puan) tarafından
Iste dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil. Amin insallah
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Erken doğum riskim yoktu bebeğim 36+4 günlükken normal doğumla geldi 
(116 puan) tarafından
Hayirlisi artik ne diyelim
0 oy
(407 puan) tarafından
Erken doğum riski olması şart değil benim hiç bir sorun yoktu 37 haftanın son gününde doğum yaptım normal doğum bebeğin hayırlısıyla gelsin kendini korkutup kasma bence
(116 puan) tarafından
Insallah canim saol
0 oy
(820 puan) tarafından
Benim eşimde yurt dışında çalışıyodu son kontrollerde sıkıntı var demişti devlet hastanesi özele gittim bişi yok ama riske girmeyelim dediler sezeryan oldum eşim doğumdan 10 gün sonra gelmişti nasip herşey bi yanın hep buruk oluyo hep eksik çok şükür bi iki aya 1 yaşını kutlucaz babası bu sefer yanımızda inşallah sizde doğumda yalnız kalmazsınız
(116 puan) tarafından
Ya her seyden once saglik olsun tabi. En basindan beri ben de cok relaxtim kismet artik yetisemezse de napalim diyodum ama sonlara yaklasinca bi panik hali geldi. Allah bagislasin saglikli uzun omur versin❤
(820 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini Rabbim bağışlasın sen korkma her şey sıkıntısız olur inşallah
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Hic bosuna korkma ben 36+5 once ben dogurcam bananeee sen bekle biraz daha☺️
tarafından
Bn 40 haftaligim valla uzerime doguracaksin bn bole kalacam :))
(163,336 puan) tarafından
Tm bacim once sen dogur ins bu hafta sonu dogurursun hafta icide ben doguruyum ☺️
tarafından
Ne zaman gorsem cok istikrarlisin :)) aman saglicakla dogsunlarda cnm. Bn artik dogurmak istiorum denekten skildimmm :)) kalsin bakalim icerde daha ne kafar kalacaksa :)))
(116 puan) tarafından
Benim de 39 40 ta gelir insallah:) son ana kadar kalsin hatta valla agzimi acip bi sey dersem noliyim:)) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
tarafından
Bnm 40 oldu bu gun daha birak sanciyi sizlamam bile yok 10 katli binayi siler supururum dusun o kadar dinamigim nolcak bilmiorum :))
(116 puan) tarafından
Ne guzel masallah☺️ benim de oyle olsun aminnn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Melos3107 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 336 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayanistanbul (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.
14 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gokcee (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 760 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Uğur"böceğim❤ (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,056 soru

24,067,194 cevap

330,441 kullanıcı

...