Canım ben yorumunu okuyunca yazmak istedim.. Geçtiğimiz yaz inegölden mobilya aldık.. Ben yalovada oturuyorum.. Burada koltuk takımı sorduk tüm mağazalara alınabilecek koltuk takımı 6500ten başlıyor.. Yatak odası takımı sorduk 8000 den başlıyor.. Yalovada bir İnegöl mobilyacısı var oraya gittik orada da fiyatlar aynı.. Hatta inegölden alsak nasıl olur diye bir muhabbet geçti aramızda onlar da oradaki fiyatların aynı olduğunu gitmemize değmeyeceğini söyledi.. Sonra biz Facebook ta bir mağaza reklamı gördük inegölde.. Koltuk takımı 3000 lira yatak odası takımı 3500 lira.. Maksimum fiyatlar bunlardı.. Resimlerde de gayet hoş gözüküyordu.. Dedik gidelim inegöle bakalım canlısı nasıl beğenirsem alırız diye düşündük.. Gittik baktık kalite sıfır artı olarak her ürün başına 250 lira nakliye ücreti alıyorlar.. Yani yalovadan alsak daha uyguna gelecek.. Almadan çıktık o mağazadan.. Sonra başka başka mağazalara fiyat soralım dedik.. Oradaki fiyatlar da 6000 den başlıyordu.. Sonra tesadüfen başka bir mağazaya girdik burada da aynıysa fiyatlar Yalovaya dönelim dedik.. Koltuk takımını beğendik fiyatını sorduk 4250 lira dediler ki yalovada 8000 denilen koltuk takımıydı bu model.. Yatak odası takımı beğendik 3750 lira dediler bu yatak odası modeli de yalovada 10000-15000 civarıydı.. Alıyoruz dedik :) nakliye ücreti falan da istemediler.. Bize 10 gün sonra teslim edilecek dediler tamam dedik.. Aradan 3 gün geçti ürünleri getiriyoruz dediler sevindik haliyle.. Ürünlerimiz geldi çok çok çok çok iyi.. Bu adamlar kendileri yapıyor koltuğu kalite mükemmel.. Bizim koltuğun 1 tane düğmesi koptu ama nasıl yapılacağını bilmiyoruz anlayamadık.. Adama telefon açtım dedim ki böyle böyle ne olacak.. Ben 2 gün sonra gelip yapacağım dedi.. 2 gün sonra inegölden Yalovaya geldi.. Silikon tabancasıyla 10 saniyede düğmeyi yapıştırdı.. Dedim bu kadar kolaydı niye söylemediniz bize biz de yapardık.. Sorun değil abla dedi ve inegöle geri döndü.. Öyle iyi ve dürüst insanlar yani.. Biz aşırı memnun kaldık.. İstersen sana yarın mağazanın adını söyleyeyim.. Şuan kartı yanımda değil çünkü..