0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (272 puan) tarafından
Slm canlar. Düşmek bilmeyen ateşli grip konusunda sadece benim bebeğim mi var yoksa buralarda baskalari da var mı? Varsa fikir alışverişinde bulabiliriz. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bizzat kendim öyleyim canım düşmüyor ateşim hep 39 buçuk burnumun içi bile ağrıyor 
(272 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım . Düşmüş gibi görünüp düşmüyor canim
-Reklam-
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Canim hemen acile gidip brnundan sivi verin allah muhafaza domuz gribi salgoni varmis
(272 puan) tarafından
İki gündür hastanelerdeyiz canım. İlaç falan kullanıyoruz bakalım ne olacak
0 oy
(887 puan) tarafından
Bizde burdayiz canim onbes gunde gun zor hafifledi henuz hitmedi nefesinde hala hirilti hir burnuakiyor 
(887 puan) tarafından
Calpol car mi canim evde en etkili ates dusurucu o thylol hicbr ise taramiyor .calpol varsa bebeginin ayina gore ondan ver
(272 puan) tarafından
Calpol ve dolven var canım . Fitil de var
(887 puan) tarafından
Acile gittigimizde dolven verdiler orda bn evde cslpil verdim iki gun sen bilirsin cnm ikiside wyni sayilir baktin dusmuyor en son cate fitil ver
(272 puan) tarafından
Şurupları dönüşümlü veriyorum
(887 puan) tarafından
Yinede bi doktora gtr cnm kanina baksblar icin rahat etsin ben cok korkmustum ates o kdr olunca kesin enfeksiyon falan diyodum sukur bsy cikmadi
0 oy
(3,999 puan) tarafından
bizde ates yok , burun akintisi ve biraz oksuruk var 1haftadir , gecmis olsun cocugunuza
(272 puan) tarafından
İçini karartmak istemem ama bizimde öyle başlamıştı canim
0 oy
(75 puan) tarafından
benim kızımın ateşi 40 dereceydi hiç dusmuyordu iki defa doktora gittik hiç faydası olmadı en son acile gittik domuz gribi teşhisi kondu onun için bir surup var onu aldık 5 gün kullandık daha yeni biraz kendine gelmeye başladı çok zordu her gün ağlıyordum başı yerden kalkmiyordu Rabbim bütün çocukları korusun sizede şifa versin 
(272 puan) tarafından
Nasıl teşhis kondu canım? Bugün kan tahlili yapıldı bir şey demedi doktor.
(75 puan) tarafından
aslında normalde burundan akıntı ile teşhis konuluyor diye biliyorum ama o kadar salgın varki doktor tahlil yapmaya gerek görmedi çünkü zaten belirtilerden belliydi ilaç aldığı halde bile ateşi dusmuyorsa bu illet hastalıktır
(272 puan) tarafından
Deme canım öyle :(
(75 puan) tarafından
yok canım ben kızım için demiştim inşallah sizin öyle olmaz ama doktora götür ihmal etme
(75 puan) tarafından
bizimde kan tahlilleri normal çıkmıştı
(272 puan) tarafından
Doktora götürdük ama öyle bir şey demedi
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Allah korusun canm bu domuz gribi hortladı yine acile filan git bakılsın inşallah yoktur öyle bisey

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,094 soru

24,081,840 cevap

331,241 kullanıcı

...