0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Kizlar yazmaya üşeniyorum nerden baslayip nerden anlatcam bilmiyorum okadar bıktım sıkıldımki artik. Esimin ailesi surekli sorun cikariyordu esim onlara cok duskundu neyse okadar olay kavga sorun çıkardılar ki kiskancliktan dolayi en sonunda esim bazi seyleri gormeye farketmeye basladi konusmuyorduk agustostan beri ama annesi arada bi geliyodu haftadabir falan bi iki saat konusmama sebebide okadar sorunu cikaran onlar olmasina ragmen esim hala sesszliginden onlara duskunlugunden ses cikarmadi ama babasi onlarin istedigini yapmadi esim diye bundan snra eve gelme defol kufurler etti evden kovdu telefonda esimi bunu 3 kez falan yapti esimde sukur sonunda konuşmadı onlarla agustostan beri. Neyse sonunda yine geldiler bize durduk yere canlari isteyince barisirlar canlari isteyince kuserler ama hep bzm aramizi bozmaya calisirlar hep bi sorun yaratirlar iftira atarlar ozellikle annesi. Esim farketmsti artik onlarla küsken haklisin sen ben sana hakszlik yaptim hep onlara inandim iste benle cok iyidi agustostan beri dogru duzgun hc kavgamiz olmadi desem yeri braz biseye kizsam yanima gelir sarilirdi. Ta ki bu pazar annesi babasi bze gelene kadar pazartesiden beri beni sevmiyormuş benden bikmismis ben cocuga dua etcekmsm falan surekli benle kavga etme halinde durduk yere sevmemeye basladi artik sinirimden bunca seyden kafayi yicem inanamiyorum bana bunlari soylemesine ben onlarla küskende esime diyordum bak yarin obur gun gelcekler iyi davraniyo gibi yapcaklar sonra sen onca olayi unutma yine benle durduk yere kavgalar cikarma falan. Ben artik unutmam arada mesafe olur saçmalama benim icin kizim ve sen varsin diyen insan tekrar bana durduk yere boyle yapmaya basladi. Onlardan okadar bıkmıştı artk herseyi farketmistiki uzaktan ev aldik ve tasincaz yani o dereceydi suan bana nye boyle yapiyo anlamıyorum sz olsaniz naparsiniz canima tak etti. Cok uzun oldu kusura bakmayin. Ve annesi okadar yalaka oyuncu birisi ki beni hc aramaz sormaz esimi ariyo dun sanki hc bsey yasanmamis gibi canimmmm btanemmm herseyim benim napiyon cok ozledim sni falan diyo agladim dun tasincagin aklima geldi diyo gormeniz lazm bu bzmkide hemen yine eskiye donup onları melek gormeye basladi durduk yere yine ben kotu oldum onun gözünde

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anne baba ne kadar kötüde olsaa atılmaz asla.. 
tarafından
Aynen öyle sanada Allah'yardım etsin canım Rabbi Onları ıslah eder
(139 puan) tarafından
Atilmasina bisey demiyorum onlarin onca yaptıklarını gorup bilip onların en kucuk adimlarinda bize adim attiklarinda herseyi unutmasi  esimin ve beni dusman bilmesini anlamiyorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne diyeceğimi bilemedim canim ben olsam ya tasinacagiz ya da kaybedersin bizi derdim ne bileyim onca olaydan sonra hâlâ bu sekilde davranmasi eşinin asiri aile düşkünü olduğunu gosteriyor Rabbim yardımcın olsun InşaAllah
(139 puan) tarafından
Tasincaz ztn ev aldik canim  kendi dairemizi brakip baska yerden aldk ama bana bunlari demesi durduk yere onlarin herseyini unutup başa sarmasi beni cok yoruyo. Kendisi tum arkadaslarina anlatti ailesini yok yuzune bakilcak insan degiller iste  bze yapmadikalrini birakmadilar biran once uzaga tasincam falan  diyen insan ben her defasnda dedm bak onlar bikac ay sonra gelcek bsey yokms gibi sonra yine olay cikarcaklar hep ayni dongu falan Biliyorum diyodu sacmalama niye senle kotu olayim ben herseyi artik farkindayim diyodi smdi nolduda bana bunlari soyluyo daha pazar geldiler 6 ay snra ilk defa bze utanmadan. Esimin daha 1 gun onlari gorup bana bunlari demesini aklim almiyo ya
tarafından
canim bence esine ailesiyle ilgili bisey deme belki zoruna gidiyordur yedirememistir kendine belki tasinirsaniz rahatlarsiniz
(139 puan) tarafından
Canim normalde konusuyorz onlarla kavgaliyken soylerim herseyi haklsn diyo eve alincak yuzune bakilcak insan degiller diyo arkadas ortamlarimzda bile arkadaslara anlatinca herkes sasiriyo inanmiyo bu kadar olamazlar diye esim okadarlar asli hakli falan diyo yuzune bakmamam lazm onlarin diyo ee simdi bize bir geldiler ben tel laf etmeme ragmen esim benle knusmuyo suratima bakmiyo sevmiyrm  seni diyo bagirip cagiriyo ztn hep kavga ediyoduk diuo benim aklim almiyo bunlari
tarafından
acaba onlar doldurmus olablir mi
(139 puan) tarafından
Yok canim yanimdaydilar hep bi kahva uapmaya gittim
0 oy
tarafından
Allah sabir versin cnm cok zor gercekten
(139 puan) tarafından
Aynen oyle oldu zaten ben bu adama nasil guveneyimki. Arkalarindan atip tutan yok bundan snra unutmam yaptiklarini artik Yok eskisi gibi olmak bu son sanslariydi  bitti artk onlara sans yok diyen onlar geldiğinde normal konusuyo onlarla hc bsey yokms gibi ne bi tepkisi var ne bseyi ertesi gunde durduk yere beni sevmiyomus neler neler  durup durup kavgalar el kol hareketi yapmalar  kufurler etmeler noluyoruz ya durduk yere daha iki gun once sariliyodun seviyodun beni noldu şimdi ? Delircem ya
tarafından
Cnm ailesini atmasini bekleyemeyiz konusur kizginligindan onlari goruncede dayanamaz sonucta anasi babasi mesele bu degil ama. Onlari gorunce seni umursamamasi kotu olan.
(139 puan) tarafından
Evet anlayamiyrm bende. Brde bana diyo bz ztn hep kavga eidyoduk ztn anlasamiyoduk. 6 aydir nerdeyse hc kavgamz olmadi surekli sarilip open insan smdi boyle nankorce yalan konusabiliyo. Acaba annesi okuyup ufluyomu bzm bu eve geldikce anlamadmki. Kizimi aldi geldigimde kucaginda gezdiriyomus gibi yatak odasina falan heryeri dolasti tek tek amac neyse artik
tarafından
Kilitleseydin cnm yatakodasini. Ewde sesli bir sekilde bakara suresini acta dinle iyi gelio esler arasindaki anlasmazliga
(139 puan) tarafından
Bidakine kapatcam ytak odasinin kapisini ztn. Tamam canim acarim
0 oy
(450 puan) tarafından
Kiz genelde hep ole oluyor zaten bnce hic yorum yapma iyi yada kotu bosver ailesiyle kavga etse bile bisey deme sadece sus 
(139 puan) tarafından
Ama bizim aramizi bozuyolar bana iftiralar atiyolar canim allahtan son olayda esim gordu gerçekleride inanmadi onlara yoksa yine onlara inancakti annesi bizi tum sulaleye kotuler ogluyla beni herkes bze karsi dedikodu yapiyo kiskancliktan canim bunlarin hepsi bz braz esimle ayiptir söylemesi boyl3 kazancımz iyi oldu yukseldk hic biri cekemedi bunu babasinin evdem kovma sebebide eşim kazandigi parayi abisiyle boluscekms okadar enayi gibu kullaniyolar bizim salagi
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Her zaman söylüyorum ana kuzuları Allah rızası için evlenmesin ya. Bi adam yuva kurmak için evlenir bunlar öyle bi yetiştirilmiş ki analarına karşı eşlerini savunmayı annelerini ezmek olarak görüyorlar. Yazık böyle insanlara. Benim eşimde dahil.
(139 puan) tarafından
Aynen oyle ne denir boylelerine ben bilmiyorum ya me denir ne soylenir ya ifla olmazlar
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Valla ben bütün suçu eşinde buluyorum bu kadar saf olmasa dolduruşa gelmese böyle olmaz.  Biraz dik durmasi lazım . Ailesi de biliyor gaza geleceğini ona göre davranıyor eşinin buna izin vermemesi lazım.  Eşine akıl fikir ailesine de vicdan merhamet diliyorum Allahtan ..
(139 puan) tarafından
Aynen oyle tam benim düşüncelerimi soyledin  ama elden bsey gelmiyo napcagimi bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 347 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Umutlubirkiz01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 548 göst.
2 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,040 soru

24,080,913 cevap

331,204 kullanıcı

...