Kizlar yazmaya üşeniyorum nerden baslayip nerden anlatcam bilmiyorum okadar bıktım sıkıldımki artik. Esimin ailesi surekli sorun cikariyordu esim onlara cok duskundu neyse okadar olay kavga sorun çıkardılar ki kiskancliktan dolayi en sonunda esim bazi seyleri gormeye farketmeye basladi konusmuyorduk agustostan beri ama annesi arada bi geliyodu haftadabir falan bi iki saat konusmama sebebide okadar sorunu cikaran onlar olmasina ragmen esim hala sesszliginden onlara duskunlugunden ses cikarmadi ama babasi onlarin istedigini yapmadi esim diye bundan snra eve gelme defol kufurler etti evden kovdu telefonda esimi bunu 3 kez falan yapti esimde sukur sonunda konuşmadı onlarla agustostan beri. Neyse sonunda yine geldiler bize durduk yere canlari isteyince barisirlar canlari isteyince kuserler ama hep bzm aramizi bozmaya calisirlar hep bi sorun yaratirlar iftira atarlar ozellikle annesi. Esim farketmsti artik onlarla küsken haklisin sen ben sana hakszlik yaptim hep onlara inandim iste benle cok iyidi agustostan beri dogru duzgun hc kavgamiz olmadi desem yeri braz biseye kizsam yanima gelir sarilirdi. Ta ki bu pazar annesi babasi bze gelene kadar pazartesiden beri beni sevmiyormuş benden bikmismis ben cocuga dua etcekmsm falan surekli benle kavga etme halinde durduk yere sevmemeye basladi artik sinirimden bunca seyden kafayi yicem inanamiyorum bana bunlari soylemesine ben onlarla küskende esime diyordum bak yarin obur gun gelcekler iyi davraniyo gibi yapcaklar sonra sen onca olayi unutma yine benle durduk yere kavgalar cikarma falan. Ben artik unutmam arada mesafe olur saçmalama benim icin kizim ve sen varsin diyen insan tekrar bana durduk yere boyle yapmaya basladi. Onlardan okadar bıkmıştı artk herseyi farketmistiki uzaktan ev aldik ve tasincaz yani o dereceydi suan bana nye boyle yapiyo anlamıyorum sz olsaniz naparsiniz canima tak etti. Cok uzun oldu kusura bakmayin. Ve annesi okadar yalaka oyuncu birisi ki beni hc aramaz sormaz esimi ariyo dun sanki hc bsey yasanmamis gibi canimmmm btanemmm herseyim benim napiyon cok ozledim sni falan diyo agladim dun tasincagin aklima geldi diyo gormeniz lazm bu bzmkide hemen yine eskiye donup onları melek gormeye basladi durduk yere yine ben kotu oldum onun gözünde