0 oy
531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar . Dünden beri sinirden patlamak üzereyim. Iki gün önce kaynanam aradı kızı hazırla torunlarla bizde yatacak diye yok mok dedim ama hazırla geliyor amcası dedi . Neyse gitti akşam üstü gitti . Sabah aradım bırakın diye dursun dedi öğlen gene aradım getirin diye dursun dedi sonra yine aradım bıraktılar.  Akşam 10 oldu kaynanam aradı kızlar ağlıyo kızı hazırla yine alacaz diye bende babasını bekliyo dünde görmedi  özlemiş başka zaman yatsın dedim yok yok hazırla dedi. Hazırladım gitti . Dünde aramış kızlar sizi istiyorlar sizde yatacaklar diye . Tabi ben sinirlendim . Ama bisey demedim . Şimdi diyeceksiniz gelsin yatsın çocuk degilmi nolacak diye ama çocuklar normal çocuk değil tam fırlatma. Zaten benim düşük riskim var doktor çok dikkat edeceksin dedi . Bende dedimki benim belim falan çok agriyo üçünü idare edemem toparlanym biraz sonra gelsinler  dedim . O zaman bende geliyim ben bakarım dedi . Benim kızım 4 yaşında onlar da 1 e 4 e gidiyorlar .

10 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bu kaynanalar cinnet gecirtiyolar insana
tarafından
Aynen yaa . Doktor stres yapmayacan diyo gelde yapma :((
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah'ım hic sevmedigim şey cocuklarin yanyana olmasi evi yikiliyolar başım sumdiden agridi allah yardimcin olsun canm  ben bi misafir aliyorm cocuklu 2 gun kendime gelemiyorum :angel:

tarafından
Gündüz neyse de gece yatmak ne yaa ona sinirleniyorum . Ben 2 aydır düşük riskiyle yatiyroum birgün kızını hazırla bizde yatsın sende rahat yat demedi . Çıldıracam yeminle
tarafından
Sende güzel bi dille anne bak benm düşük riskim var yaramzlik yaparlar kalkamiyorm zaten biraz iyi olayim gelsinler zaten de anlmassa eşini devreye koy
tarafından
Dedim bende geliyim o zaman ben bakarım dedi . Oda geliyo yatmaya :((
tarafından
Sen soyle ben gelecem evde sıkıldım bunaldim bi degisiklik olur benmm icin sen git valla evinin icine sıçarlar eltindr ne degisik ya 3 4 gu  nyse ya 15 gun insan biyere ginderirmi
0 oy
tarafından
Bu çocuklar kimin kaynananin mi
tarafından
Eltimin ama genelde kaynanamda kalıyorlar .  Yaz tatilinde 3 ay kaldılar şimdi de 15 gün kalacaklarmış .  Ben eltim gibi olamam 10 tane çocuğum da olsa dizimin dibinde olacak
tarafından
Eltiminkini nasıl dayanıyor çocuklarina anlamdım ya nasıl bi mantık
tarafından
Bende çok şaşırıyorum.  Kızım 1 gün gitti odasına girip ağladım yaa
tarafından
Bende dayanamıyorum kızım gidince yaa çok özlüyorum
0 oy
(44 puan) tarafından
Bazen takmamak lazım sende yok sen dur ben geleceğim deseydin alsaydın kızını gitseydin
(44 puan) tarafından
Bazen onların istediğinin tam tersini yapmak onları uslandirir. Benimde görümcem gelmişti kayınvalidem birkaç gün kaldı ve ben hergun yanlarına gittim tabi aynı abartmandayiz. Eve gidecehi gün neden saat 2 de gitmişim diye daha kapıda bastı fırçayı bende ertesi gün gitmedim yukariya
tarafından
Bende 1 buçuk sene aynı bina da oturdum neler çektim anlatsam roman olur .
(44 puan) tarafından
Az çok tahmin edebiliyorum ama yoruldum huzursuzum ve sürekli uyumak istiyorum hatta yemek bile yemek istemiyorum.
tarafından
Benim aynı binada bide eltim vardı.  Annemgil bile gelse kaynanam çağırırdı sende gel diye çok şükür geçti o günler .  Umarım senin de geçer.  Rabbim gönlüne göre versin
(44 puan) tarafından
Ben istemiyorum bile gelsinler çünkü giden gelenim çok oluyor ki o sıra annemleri göremiyorum sadece yoruldugumla kalıyorum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Başından geçen bişey anlatayım sana 5 aylık hamileyim kaynın aradı çay koy sana geliceğiz diye neyse geldiler bide ne göreyim eşleri gelmemiş ama çocukları göndermişler ben şok oldum neyse benim 2 oğlum var 4 tane de onlarla gelmiş evde bi kavga bi gürültü büyük olan kütüklerini dövüyor babalarınında umrunda değil ben her seferinde birini kaldırıyorum diğerini ingiriyorum bide kilolular birden karnıma sırtıma ağrılar girdi rengim attı bunlar saat oldu 11 buçuk gittiler bende wc ye girdim bide ne göreyim kanamam olmuş üstüm başım elbilelerim kan içinde eşime dedim ben düşük yapıyorum galiba sonra eşim bağırmaya başladı kendileri gelmiyo çocuklarını gönderiyorlar diye ama nasıl ağrılar anlatamam sabahı zor ettik hastaneye gittik ilçlarla bebeğimi karnında tuttuk resmen iş yapmadım dinlendim bi tanesi gelmedi bişeye ihtiyacım varmı demedi herkes rahaındayken ben onların yüzünden bebeğimi kaybediyodum nerdeyse. Kaynananlar konuş alttan alma onları kendisi gelip çocuklarla gililense bile sonrasında sen evi temizliceksin ve bu 1 defaya mahsus olucak emin ol 
tarafından
Eşim de dedi ne gerek varmış bide yatma çıkarıyorlar dedi . Ama gelde kaynanama anlat torunları istiyormuş. 3 hafta hiç kalkmadan yattım 2 gece hastanede yattım eltim arayıp geçmiş olsun bile demedi . Hâlâ tehlikem devam ediyor . Doktor iş yapmayacaksın.  Yemeğini yapabilirsin en fazla dedi . Stresten uzak dur dedi ama insani çileden çıkarıyorlar
(10,885 puan) tarafından
Öyle valla sen kendini düşünücrksin kaynanan neyin kafasını yaşıyor düşüncesizlik bu yaptığı yani benim  kaynanamın yaptığıda
0 oy
(25,181 puan) tarafından
O kaynanayı varya. Ben hayatta yollamam cocugumu aramız ne kadar iyi olursa olsun keşke lafını deseydin 
tarafından
Çok pişman oldum zaten sabaha kadar uyumadim
0 oy
tarafından
ne olursa olsun ben vermem kızımı emrivaki ile alamaz 
tarafından
Küserse küssün artık bende gordermem
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sende git..  yada kizina sor kalmak istiyomusun eger isterse gönder istemese ara de istemiyo
0 oy
(572 puan) tarafından
Çıldırmak içten değil malesf :) ilk defa bı kaynana postuna cevap verdim çünkü okurken sinirlendm
0 oy
(798 puan) tarafından
Hazirla ne demek ya usagimisin. Hayir diyemiomusun ben sinir oldum .Gece huyszlanir aglar faln deseydin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,275 soru

24,109,275 cevap

332,871 kullanıcı

...