0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
Ve depremi hisseden butun anneler. Benim deprem fobimdir gecen istanbulda olan depremde eve girememistim gunlerce kabus gibi kucuklugumden beri en buyuk korkularimdan biri Allah beterinden korusun. Bu korkuyu yenebilen var mi?

6 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından

Buz kestim resmen yavrum uyuyor onu koruyamayacağım diye öyle korktum ki çok kötüyüm :'( bu soğukta nereye çıkarız Yarabbim:( Allah'ım beterinden korusun inşallah, evsiz koymasın bizi bu soğukta. Bütün Türkiye'ye geçmiş olsun :'(

(201 puan) tarafından
Amiinn, cok korkarim bir kopek havlasa hemen aklima gelir eyvah deprem olacak diye. Aksam, kis soguk bebeler var Allah gostermesin yaaaa :(
(10,041 puan) tarafından
Amin canım Aminnnn:(
(720 puan) tarafından
Kız dışarda köpek havliyor deprem habercisi mi bu ??
(201 puan) tarafından
Hissederlermis 99 depremindede hep havlamis kopekler. Istanbulda gecenlerde olanda bizim burdaki kopekler kudurmus gibiydi hissederlermis
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla ben yendim canim 20 yasina kadar hic deprem hissetmedim evlendjm denizlide ilk depremi hissettim4.5 siddetinde kalpten gidiyodum az daha ondan sonra sık sık olmaya basladi en son 6.5 siddetinde hissettim disari bile cikmadi evde oturdum börek actım:D

(201 puan) tarafından
Ayy ben esimi evde birakip kacmistim :D bana ne kadar guvenebilecegini gormustu. Ama gozum donuyor nerde olursam olayim yerimde durup bekleyemiyorum direk kapiya kaciyorum
(10,041 puan) tarafından
Ben de dua okuyorum ama yine de çok korkuyorum Allah'ım :(
(201 puan) tarafından
Allahim korusun insallah hepimizi
tarafından
Vallahi ben kipirdayamiyorum ilk hisettigim zaman aglamistim esimi sıkmıstim oda beni teselli ediyo korkma askim korkma diye doye ben kacmak yerine yatakdaydim yorganin altina girdim esime sarildim
(201 puan) tarafından
Ay iyi siz durabiliyorsunuz ne guzel. Simdi ailem hep beni uyariyor, olursa dur kacma bayilayim deme depremden cok benden korkuyorlar
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Kız geçenki depremden beri piskolojim bozuldu uyuyamiyom inanır mısın hep sallaniyomuşuz gibi geliyo hastanedeyim bide ben ameliyat oldum rabbim çok büyük 
(201 puan) tarafından
Ayy bende vallahi 99 depreminden beri korkulu ruyam depremdir. Yatarken yanlislikla sallansam kalbim kutkut yada depremden sonra elim ayagim bosaliyor carpinti basliyor direk
(1,134 puan) tarafından
Bende de aynısı oluyo valla cnm
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim sizleri yavrularinizi korusun insallah
(201 puan) tarafından
Aminnn cumlemizin insallah
0 oy
tarafından

İnsan ister istemez çok korkuyor ,rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah

(201 puan) tarafından
Amiin cumlemizin afetlerden korusun rabbim bizi
0 oy
tarafından
Akhisar da otruyom beşik gbi sallandık resmen Allahım korusun 
tarafından
Cok gecmis olsun kuzum ya
(201 puan) tarafından
Ay cok kotu deprem aninda birde bir ses cikiyor uf uuff cok gecmis olsun
tarafından
Saolasn Vala

İlgili sorular