0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Çok snr oluyorum gorumcemin gelini geldi bize iki gündür misafir surekli bişey isterken versene diyip duruyo harbiden sırf görümcem vefat etmiş diye bişey demek istemiyorum hatri için ama dayanamiyorum solicem artık sen hiç medeniyetten anlamiyonmu dicem artık cildiriyorum ağzıma gelen küfürü saydircam artık sabrım gelmiyo ***** sey..

20 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ben olsam güle eylene vuruRum yüzüne sende o şekil yapabilirsin
(434 puan) tarafından
Aynen sen de ondan bir şey isterken versene yapsana de
(51 puan) tarafından
Olmuyo işte diyemiyorum bişey diyemedigimden de değil sırf gorumcemin hayrına ama sabrım tasiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de olsam yüzüne söylerim, o kim ki emir veriyor? Kalksın ne istiyorsa kendi alsın

(51 puan) tarafından
Herseyde öle ya sicicamm ağzına artik
tarafından
Canım sabır da bir yere kadar, o baktı ki senden cevap almıyor daha çok üstüne geliyor ver ağzının payını bak bir daha yapıyor mu
0 oy
tarafından
Az yede kendine bi usak tut derim 
0 oy
tarafından
Kalk kendin al derdim anlar zaten
0 oy
tarafından
Ben nefret ediyorum öyle şeylerden emir etmek ne ya rica et
0 oy
(163,452 puan) tarafından
Kiz niye kendine dert ediyon soyle rahatla yaa 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ben olsam carpardım agzına. Delı oluyorum boyle kısılere. 
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Kalk kendin al isim var de kuzum
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Askim kiminin konusma uslubu oyle ben genelde yaparmisin verirmisin derim eşime bile oyle soylerm ha eşim oyle degl ama :)) bazen cok yakin arkadasimdan su isticeksem cok nadir derimki baban hayrina bana su versene bilerek yapiyosa inadina o farkli ama dedgm gbi kimisinin uslubu farkli oluyo :) bosver sonucta misafir surekli brlkte deglsn 2 3 gune sebep kalbni kirma rabbim goruyo seni
(51 puan) tarafından
İşine gelmiyo s*****ya en sonunda dicem her geldiğinde öle ama üslubu işine geldiğinde diyo ama rumelimle fondetinime bakmak istedi  gosterirmisin dedi biktirdi beni ya vala hı
(2,109 puan) tarafından
Demekki o inadina yapio isine geldmi rica ediyosa :D surekli geliosa taviz verme tavrini koy ama cok nadir geliosa bosver Allaha havale et
0 oy
tarafından
Bu konuyla ilgili muhabbet ac orda soyle benim hic sevmedigim bu sekildir diye hem o kendini duzeltir hemde kirginlik olmaz
(51 puan) tarafından
İnanki açtım yüzsüz bı insan
tarafından
Amaaan o zamn sert uyar az sert olsun ama kavga cikmasin :))
0 oy
tarafından
Emir değil rica edersen veririm diyorum ki çok yaşadım yapmadım direkt böyle söyledim düzgün söylemeyen kimseye bir sey vermem kılımı bile kipirdatmam
(51 puan) tarafından
Bende kendimi toplayip dicem artık çünkü strese sokuyo beni
tarafından
Ben esimin babaannesine bile derim yani kimse kimseden üstün değil sonuçta
0 oy
(112 puan) tarafından
Kiz elin ayagin yokmu senin kendin yapsana diyip gulebilirsin. Yada . Seni ne ara askeriyeye komutan yaptilar sen emir vermeyi nerden ogrendin diyip gulebilirsin . Yada. Ver dediginde vurgulu sekilde rirmisin, yap dediginde armisin diye soyleyebilirsin bonbir cesit yolu var :) yada duymamazliga ver :)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Ben eşim bile bu şekil konuştuğunda dedigini yapmıyorum baskasi emretse ne yaparım ne ağzımı açarım duymazdan görmezden gelirim 
0 oy
tarafından

Kız şöyle niye susuon , emretmek ne ya :angry:

0 oy
tarafından
Canim soyle hic edwp teebiye almadin mi diye hayirdir emreder gibi konusyon de
0 oy
tarafından
Dediğini yapmayarak tepkimi koyardım
0 oy
(5,514 puan) tarafından
O kadar kufur sayilacak bi mevzu degil bence guzelce soyle emir vakiden hic hoslanmam rica etmeyi ogrenmelisin de
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Başıma bizzat geldi  tatlı getir de yiyelim dedi dedim mutfakta :D

0 oy
tarafından
hosuma gitmedigini söylerim canim kac yaş var aranizfa
0 oy
(2,241 puan) tarafından

la sen hayirdir derim :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi27 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 659 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,329 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,110 soru

24,134,598 cevap

334,225 kullanıcı

...