0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından

Merhaba kızlar sizle dertleşeyim biraz kaynanamla beraber yaşıyoruz geçen hafta tartıştık ne zamandır kavga etmiyorduk nazar değdi herhalde çok büyük yemin etti senle konuşmucam hiç biyeri götürmücem diye bu durum beni çok rahatız etmeye başladı 26 haftalık hamileyim evden dışarı çıkamıyorum köyde oturuyoruz kolu komşuya gidiyor ben çıkamıyorum bunun için 100 lira keffaret vermesi gerekiyormuş 3 kişiyi doyuracak kadar yemini bozulurmuş ilerlerde çocuğuma kıyafetler alıncak ilk çocuğum kıyafet görmeye bile gidemiceğim kaynanam gitcek görümcemlerle beraber benim hakkım değilmi 3 ayim kaldı evden çıkamıyorum eşime söyledim ben vercem 100 lira dedi bozulcak yemini dedi oda şuan veremiyor maddi sıkıntıdan dolayı çok canım sıkılıyor bu durumlara resmen yapayalnız kaldım :angry:

3 Cevaplar

0 oy
(163,336 puan) tarafından
Sen git al giyimini senin bebeginin alisverisine kaynanan niye gidiyo sacma
Tm iste versin parasini gidin alin kari koca
(835 puan) tarafından
Hayatta vermez gidin kendi paranizla alın der
Vermezse kendide gidip almasin senin bebegin sonucta ben olsam alma derdim acele etne gun dogmadan neler dogar bebek rizkiyla gelir rabbim bi yerden bi para nasip eder gider alirsin istemiyom alma de
tarafından
Aynı fikirdeyim sevdacim :))
tarafından
Aynen bende ayni fikirdeyim
-Reklam-
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Kendi yemin etmeöıs mı kendi bozsun canım yeminini ben olsam kendim alamıyorsam onlara da aldrımadım gerek yok derdim
(835 puan) tarafından
Kendi kendine bozulmuyomuş yemin kefaret vermek gerekiyormuş onlarla yaşadığımız için mecbur onlar alcak bizde gitcektik
0 oy
(15,018 puan) tarafından
Şaşkınım valla senin çocuğuna o niye alıyor eşin 100 lira kefaret ona vereceğine kıyafet alın yavruna kaynana da istemıyosa konuşmasın 
(835 puan) tarafından
Canım aynı evde yaşıyoruz eşimin maddi durumu kötü mecbur onlar alcak bize onlar bakıyor 100 lira vercek yemini bozulcakmis kefaret ödeyip
(15,018 puan) tarafından
Allah yardım etsin kuzum daha vaktin varsa üç beş at kenara bir şeyler 5 lira koysan karşına çıkar sonra...kaynananın gönlüne kalmasın sonraki süreçte bir şeyler. Rabbim bolluk versin eşinin kesesine 14 haftan var daha 35 e kadar yolu var hazırlığın bunda kefareti versin ya sonra tekrar bozuşursanız insanlık hali

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 523 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 758 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2melek (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,948 cevap

330,419 kullanıcı

...