0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (4,173 puan) tarafından
Bebeginize nezaman yemekleri tatirdiniz.. mesela elinizde hurma var diline nezaman sürdünüz misal yani??

11 Cevaplar

0 oy
(16,786 puan) tarafından
6 aydan sobra verdim ben 
(4,173 puan) tarafından
Ondan önce diline hic bisey sürmedinmi
(16,786 puan) tarafından
5. Ayda sanırım sürdüm ama fazla.değil 6 ay geçmesini bekledim
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
4 veya 5 aydan sonra tattırma başlayabilir ama diline sürüp tadını hissettirmekten bahsediyorum. Yutamayacağı şeyleri ağzına vermemek lazım  
0 oy
(1,163 puan) tarafından
4.cü aydan sonra yavaş yavaş başladım ben canım tadımşara yoğurt yemeye falan
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Verdim agzimin payini da aldim tavsiyem 6 ayina gecince ver tadimlik bile olsa
tarafından
Neden canım noldu ki erken verince
(1,241 puan) tarafından
4 aya kadar gaz sancisi yasamayan biz 2 hafta gaz sancisi yasadik bu kadar kotu sonuclar doğuracağını tahmin edemedim...2 hafta surekli doktora gidip geldik medine hurmasi vermistim birde cennet hurmasi azcik ama iste mahvetti bebegimi:(
tarafından
Ayy gecmis olsun en pis seu gaz sancisi gece bizde yasadık dün  sabah 10nda uyandı bu sabah 8de uyudu tam uyuyo 10 dakika sonra sancı içinde uyaniyo yavrum bende dum 1 çay bardağı fanta içtim o maf etti sanırım
(1,241 puan) tarafından
Vallaha yediklerime ictiklerime zaten asiri dikkat ederim asitli tadini bilmem icmem ama iste ben ayina uygun olmayan meuve verince boyle oldu sindiremedi gaz oldu 2 hafta yasadik sukur atlatti
tarafından
Rabbim yasatmasin bi daha
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Hurma ilk doğdugun da sürülür sünnettir. 
(4,173 puan) tarafından
Onu ablam yapti tatli dili olsun diye inşaAllah  iyki yapmiş
(25,180 puan) tarafından
Evet cnm sünnet bende medineden hurma getirttim saklıyorum doğunca ilk işim sürmek olucak inşallah
0 oy
tarafından
5 buçuk aylıkken 
0 oy
(28 puan) tarafından
Hazir gidalar haric meyve sebze hatta bal pekmez gibi seyleri dogdugundan itibaren diline degdirdim her seferinde olmassda cogu zaman tadina baktirdim her seyin. Cok aci eksi ve tuzlu seyler ozellile hazir paket gıdaları 1 yasina kadar vermedim cubuk kraker ve bebe biskuviside dahil buna.
0 oy
(12,271 puan) tarafından
5 günlükken  kapuz  değdirdim  azına sabır süpür yaladı geçenler de çorba  verdim 4.5 aylık bu arada 

Bukadar heee bide nar sıktım  ağzına ☺☺☺
0 oy
tarafından
6. Ayda canım 
0 oy
tarafından
Kayinvalidem tarafı doğar doğmaz tattirin hurmayı diyor. Zararlı değil mi? 
0 oy
(864 puan) tarafından
5 ay başladım cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,217 soru

24,083,261 cevap

331,317 kullanıcı

...