0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar  benim  oglum  3 aylık  oldu  sürekli  elini  agzina  koyup  emiyor  eşim  dışı  cikicak  kasiniyor  ondan  öyle  yapiyor  diyor   bazilari  ac diyecek  ama ac değil  canlar  sizce  diş  icin  erken  degilmi  bide  belirtiler  ne  bide  cok  acayip  kusuyor  ya

15 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Dış değil aç da değil her bebek yapar bunu kendi elini keşif etmiş bir süre bu şekilde koyacak ağzına salyassı da akar çünkü tükürük bezi gelişiyor 
tarafından
Canim  benim   agzina  koymasini  bende  normal  diye  düşünüyorum ama kaşıyor  hızlı hizli  yapıyor  ser  yani  bende olabilirmi  acaba  diye  düşündüm
(16,792 puan) tarafından
Erken çıkaran bebekler de var dış ama bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Benim kızım da 3 bucuk aylık eli hep agzında Bna diş cıkaracak diyolar erken deqil bnce  
tarafından
Böyle kaşıyor  gibi  kolumuzu  falan  kasiyinca  hixli  hizli  kasiyoruz  ya oda  onun  gibi  yapıyor
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Her bebek elini agzina alir canim. Illa diş olacak degil. 
tarafından
Cok  fena  kosiyor  gibi  ama canim  eldiveni  cürütu resmen
(7,483 puan) tarafından
3 aylik olmus eldiveni takma artik canim. Birak elini kesfetsin.
tarafından
Ya ama yüzünü  ciziyor
(16,792 puan) tarafından
Tırnaklarını al bero 3 aylık olmuş eldiveni çıkart
0 oy
(325 puan) tarafından
3 bucuk aylikken başladi 6 aylik hala ayni cikmadi dis normal surec
0 oy
(156 puan) tarafından
Canım benim oğlumda başladı 3 aydan sonra elini emmeye bebekler emerken kendilerini rahatlatiyolar takilma fazla 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Canim benimkide 3 aylik dişleri yerleşiyo.. öyle diyim sana ama diş cikarmiyo aynisini yapio kafasini sag soll yapio sanki kaşiyo
0 oy
tarafından
Canım dişte değil acda değil bunu her bebek yapar
0 oy
tarafından
elini kesfediyo o yuzden dişlerin yeri olusuyo normal elini emmesi . kusma bizimde sekiz ay icii disina cikti tam sekiz aylikti bitti çok şükür
0 oy
tarafından
Aç değildir her bebek yapıyor yavaştan artık kendini tanıyor sürekli elini ağzına sokup emer cnm bişey yok bundan 
0 oy
(995 puan) tarafından
Diş etleri bu dönemde sertlesiyo ondan kasiniyo ve dış cikarmaya hazirlaniyo en erken 6 ayda cikiyo dış genelde
0 oy
(3,615 puan) tarafından
4 aylıkken diş çıkaran var ama elinide kesfetmis olabilir
0 oy
tarafından
Emzik yapmıştır canim elini. Her bebek yapar. 4. Ayda dis çıkaranlar da var o yüzden hazırlık yapiyor da olabilir
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Erken değil canm bnm.oglumda öyleydi agzinn suları da çok akıyordu 4 aylık olmadan çıktı disi
0 oy
(982 puan) tarafından
Ne diş ne aç her bebek bu aylarda elini emer benim 4 buçuk oldu hala böyle 
0 oy
tarafından
2 aylıkken başlamıştı ellerini ağzına götürmeye 5,5 aylıkken  dişi çıktı. 

Hemen bekleme yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,238 cevap

334,362 kullanıcı

...