0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Hadi bakalım kaynana görümce elti konuştuk bitti eş aldatma vs vs peki dünyanın sonu geldi Ahir zamandayız birazda bunlardan bahsedelim ne hissediyorsunuz artık başımıza her an herşey gelebilir alıştık mı herşeye ?  Bakın Avustralya deveri katletti taş yagıyor peki biz neler yaşayacağız ? 

6 Cevaplar

0 oy
(16,753 puan) tarafından
Neler yaşayacaz Allah bilir onu umarım kıyamete kalmadan ölürüm 
tarafından
İnananlara kötü olmayacak kuzum
(214 puan) tarafından
Canim kiyamete kalmadan olsen bile oluler tekrar dirilip dunyaya gelecek ve kiyameti gorecek olenlerde kiyametin kopmasini bekliyor sonumuz ne olacak diye allah sonumuzu hayirli etsin amelndefterimizi sagdan alanlardan nasip etsin
tarafından
Amin inşallah canım ama çok şey dönüyor panik olmayalım diye söylemiyorlar
(214 puan) tarafından
Oyle evet farkimdayizda apacik biseyler onaylanmadigi icin sessiz duruyoruz allah yardim eder
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah büyük neler yaşicağımızı bilemeyiz :) 
(69 puan) tarafından
Hamilelikte merak aşerdim simdi;)))
tarafından
Git başka bir şey aşer yaw:D
(69 puan) tarafından
Ahahahaaaaaaaa
tarafından
Dünya hemen açıklama bekliyorum özel mesaj şeysime :D
tarafından
Merveeeeeeee nirdisinnn sen yaaaaa sen bana bunu açıkla ilk :D
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Yani o develeri katletmeseydi de kesip fakir ülkelere dağıtsaydı ne olurdu sanki. 

Valla bunlar hep vardı eskiden daha çoktu şimdi ki kötü kaynana ve etiler bile eskinin iyisi şükretmek lazım. 

Aldatmaya gelince o çok çok çirkin bişey ve maalesef her kadının başına geliyor nedense. Benim eşim şimdiye kadar yapmadı çok şükür ama insanoğlu asla yapmaz demiyorum. 

Herşey den önemlisi artık insanlara güvenmiyoruz herkes kendi menfaatini düşünüyor
tarafından
Bu aile ilişkileride yaşadığımız zamanla alakalı biliyorsun değil mi ? Aldatma lar çoğalacak akrabalar birbirini tanımayacak anne babalar kapı önüne konacak büyük diye bişey kalmayacak 50 bin deve katledilmesi sana normal mi geliyor
(3,455 puan) tarafından
Ebçvet çoğu kıyamet alameti. Yo yazımdan normal mi geldiğini çıkardın
0 oy
tarafından

Yediğimiz gıdaların içeriklerini kullandığımız internetin hikayesini izlediğimiz televizyonun nelere yol açtıgını derin derin incelerseniz kafayı yersiniz evimizdeki WiFi modemin aslında bir insanı ne hale getirdiğini yurt dışındaki zombi haplarının Türkiyede bazı markaların içine kondugunu dinlediğimiz şarkıların beynimizi cinayete ve öfke kin nefret duygularıyla doldurduğunu.. 

0 oy
tarafından

Kıyamet kopsun , 

Herkes hakketigi yeri bulsun ...

tarafından
Hayırlısı olsun diyelim kuzum
0 oy
(982 puan) tarafından
Allah korusun çoçuklarımızı :/
tarafından
Amin hayırlı ölümler yazsın cennetine koysun Allah.
(982 puan) tarafından
Amin aminnn

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,740 soru

23,991,344 cevap

326,988 kullanıcı

...