Hayir istesende altin para zaten hakkin ne yapicaklar bu yasta parayi anlamiyorum bazen dedigin gibi yaslaninca senden gelinlik bekliycekler. Bazen en iyisi bosvermek biliyomusun çünkü yine insan düşünüp düşünüp kendine yapiyo ne yapiyosa. Kalbinden gonlunden ne geciyosa en guzeli senin olsun insallah kardesim. Hayırlı geceler
Bende kaçarak evlendim ailem yine geljnlgmle cikayim diye kınami düğünümü yaptılar daha da geri dönmedik zaten geriye başka şehir de gorumcemn yanında kldk eşim iş buldu ev bulduk ne zor zor günlerdi ama şükür hepsi bitti kendi yuvamı kurdum nrmlde esiminailesine göre eşim çalışmaya gidip onlara yardım edecekti bende hizmetçilk edickdm daha neler neler ama allah onların içindeki kötülüğü nasip etmedi bende yuvamı kurdum esimde yanimda oldu her daim saolsun
Öldün mu kaldınmo diye aramazlar bile ahh ahh bırak maadi yardımı yoklar bile
Kız hepimizde hemen hemen aynı sorunlar var inan,
Evliliğimin ikinci yilindayim birgün olsun doğru düzgün birşey görmedim , o kadar soğudum ki herşeyden eşimi görünce zebaniler ruhuma çökmüş gibi hissediyorum ,
Hamileyim dogumuma 93 gün kaldı daha çocuğuma bir çöp parçası bile alamdim kıyafetlerim bana olmuyor bunu goruyur yine bana tek parça birşey almıyor ,
Annem kardeşlerim bana alıyor birşeyler , onları almama izin vermiyor , annem bana para verse annemin verdiği parayida benden alıp götürüyor ..
Geçen gün ablam bana para verdi aldım sakladım ama nasıl harcayacam ki , onu görse onuda alıp götürecek ...
İnsan hayırsızlara denk geldi mi ister aile rızası ile evlen istersen kacaarak evlen her iki sonuç aynı ...
1,487,723 soru
24,319,727 cevap
345,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın