0 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar özür diliyerek söylüyorum kusura bakmayı ben 25+ 6 haftalık hamileyim bu süreçte eşimle münasebetim 5 parmağı geçmedi ve çok isteksizim ne yapayım bilmiyorum eşimde bişey olmaz diyor ama kendimi çok yetersiz hissediyorum

5 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Hamilelikte kimi kiside istekszlik kimisindede tam aksi istek yapio hormonlardan dolayi normal esin skntinyapmiyorsasende sknti etme ama tabi adamida boslama bence arada   yardmci ol. 

Ben hamilrligimin baslarinda istekszlesip ortalarnda isteklesip sonlarinda tekrar istekszlesmeye baslamistim :O  istekszde olsam esm istiorsa yardmci oluordm zaman zaman. 
(86 puan) tarafından
Yardımcı olmaya çalışıyorum ama adam kaçyo benden üstüme çok titriyor bişey olacak diye korkuyorum diyor ama benim içime sinmiyor o yüzden kendimi eşime karşı yetersiz hissediyorum
(2,348 puan) tarafından
Hayir yetersz hissetme yetersz degl hamilesin bunu unutma.
Esininde cekinmesi normal genel erkkte olan tedirginlikler bunlar bebege bisey olur zarar veririz diye korkuyordur.  Burda cok kisieden okudm ole bnm esmde o tedirginlik olmamisti hic ama bnm esmde mesela son haftalarda artk biraksakmi yapmask mi bisey olur mu demeye baslamisti bebek buyudukce :) onlarda ilk defa baba oluyolar ne yapmalari gerktgini bilmiolar korkuolar norml duygu halleri bunlar. O dusunceden dolayi istegi bile olmiyabilir yani canm.   Yetersz oldugunu dusunup kendini hicc uzme degmez bebegine yazik uzuluo onlar icerde.
-Reklam-
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Hamilesin canım normal bir bakmışsın isteksiz oluyorsun bir bakmışsın tam tersi 
0 oy
(56 puan) tarafından
Bende oyleyim kusasim geliyo valla temasa gecince normal yani kisiden kisiye degisen bisey
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Hamilelikte olur öyle bak eşim ne güzel anlayışla karşılıyo  seni 
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım canım. 

Eşimin telefonunu aldım o uyurken geçmişine baktım kadınlara bakmış birsürü videolar izlemiş. Parası olsa sanırım o*sbuya gidecek. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,687 soru

24,102,044 cevap

332,474 kullanıcı

...