0 oy
1,277 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Kizlar kayinbabamin 2 ismi var birisi eski bir isim digeri ise deniz ben denizi koymayi tercih ettim siz olsaniz koyarmiydiniz

27 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Koyduk valla oğluma allahtan sade güzel ismi var ali yanınada efe koyduk alie efe
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından

Valla ben kayinbabanin tahtı sallanmasin  bi aileye bi salih yeter dedim o yüzden oğlumun adını deniz koydum kimin ismini koyduysan huyu ona çeker derler bizim orda  :D

0 oy
tarafından
Denız güzel bence canım tabi tercih meselesi ama dinen uygun olması daha iyi 
0 oy
tarafından
Qvalla cnm cocuk senin cocugun ostedogin ismi koyabilirsinnn.
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Ben begeniorsam ismi koyardm ama begenmiorsam baskasinin diretmesiyle koymam. Ama deniz guzl bi isim olabilr
0 oy
tarafından
Bende denizi koyardım bence 
0 oy
tarafından
Bizde  eşimin babasını ismini koyacaz  benim icin isim hic fark etmez esim sordu ne koyalim deye ben fark etmez sen koy ismini dedim sonra kendi ailemden sordum onlarda bulamadi esimde babsini ismini koyalimi dedi olur dedim isim konusuna takılmıyorum sağlıklı olsun yeter bana 
(5 puan) tarafından
canim sana bisey sorcam ilkten biz iki dedenin adini koycaktik sonra vazgectik kendi anneme demistim belki koyarim diye babamin adi mehmet sonra esimin babasinin adini yanina da kuzeyi koyduk sence babamin ismini koymayarak hata mi ettim icim rahat degil
tarafından
Yooo canim niye hata olsunki bende kendi babamin ismini koymadim

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 841 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,168 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 687 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu