WhatsApp üzerinden nasıl dua grubu kurabilirim?

0 oy
330 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar,  bir grup oluşturalım mı dua grubu? Hergün birimizin niyetine onun dileğine dualar edip ona bağışlayalım ne dersiniz

5 Cevaplar

+2 oy
önce (34,059 puan) tarafından

Kim kime güvenipte numarasını verecek burda beş yıldır tanıdığım insanlara verecek olsam tereddüt ederim. Ne gerek var ki ? 

önce (6 puan) tarafından

Nokta atışlarını geliştir lütfen, nasıl güveniyorsun birde nokta atışı yapmşım falan yazıyor gerile gerile:)  ya arkadaşlar burası kadınca sohbet grubu değil mi neden bir dua grubu oluşturalım dedim diye erkek yaptı beni.  Erkek olduğumu düşündün yorumunuda yazdın tamam git o zaman düşüncenide noktanıda atışınıda kendine sakla.  

önce (34,059 puan) tarafından

Sizin post açma hakkınız olduğu gibi bizimde yorum yapma hakkımız var ilk yorumumda gayet kibar. Şüphe ile yaklaşmakta en doğal hakkim itirazınız varsa engelleyebilirsiniz. 

önce (6 puan) tarafından

Ben size cevap yazmamştım ki ama sizin bir üstünüzdeki hanımefendiye yazdım hatta hatrlıyorum sanane dedim kendisine 

önce (2,842 puan) tarafından

bana yazmış ama ne yazık ki açıklayana kadar üzerime alınmadım :))

önce (6 puan) tarafından

Teşekkür ederim postumu güzel takip ediyorsunuz 🙏🏻

-Reklam-
0 oy
önce (871 puan) tarafından

tövbe bismillah bunuda duydum

önce (1,211 puan) tarafından

Bu ne kiii burda bırbırını yefı mıllet

önce (6 puan) tarafından

Gözlerini kapat ve hemen başka boş gırgır şamataya git boş yap seversin anlaşılan:)

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Canım çok güzel düşünmüşsün ama ben dahil kimse numarasını vermez ki

önce (6 puan) tarafından

Onu biraz hesaba katamadım haklısınız

0 oy
önce (458 puan) tarafından

Buradakilerin Bi çoğu erkek zaten  kaç kez postlara denk geldim hata geçen gün Bi postu da biri tanışalım dedi aynı kaderi yaşadık dedi bende olur falan dedim biraz konuştuk direk konuyu cinseliğe getirdi  bişey demeden engelledim direk kimse burda güvenip numarasını paylaşmaz 

önce (6 puan) tarafından

Evet birbirimize ulaşma konusunda haklısınız burdan numara vermemiz olmaz baksanıza insanların canı sıkılıyor gıtgır şamata arıyor şu postu bile dalgaya alanlar olmuş

önce (6 puan) tarafından

Mesajları alıp direkt şikayet etseydin keşke valla öyle bir durumda hiç üşenmem sonuna kadar zorlar uğraşırım o kişiyle, terbiyesiz ya hepsi hadsiz bu insanlarımızın bizim

0 oy
önce (1,935 puan) tarafından

Oldu Hacı bacım kızlar buluşması da ayarlarız ne dersin 

önce (6 puan) tarafından

İşi gücü bıraktın bu saçma sapan yorumunu mu yazdın, İşte sizin gbiler yüzünden insanlar birbirime güvenemiyor, git postumun altından be hadsiz hadsiz konuşma 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ WhatsApp üzerinden dua grubu nasıl kurulur ve yönetilir?
WhatsApp dua grubu kurmak için öncelikle yeni bir grup oluşturup grup ayarlarından sadece yöneticilerin mesaj gönderebileceği veya grup bilgilerini değiştirebileceği kısıtlamaları aktif etmeniz önerilir. Grubun düzenli ilerlemesi için bir liste oluşturmalı, her gün bir kişinin niyetinin paylaşıldığı bir takvim sistemi kurarak üyelerin bu listeye sadık kalmasını sağlamalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ WhatsApp dua grubunda kişisel veriler nasıl korunur?
Dua grubunda kişisel verileri korumak için grup gizlilik ayarlarını yaparak numaranın herkes tarafından görünmesini engelleyebilirsiniz. Üyelerin telefon numaralarının birbirini görmemesi için WhatsApp'ın yeni topluluk özellikleri veya sınırlı görünürlük sağlayan grup ayarlarını kullanmak, güvenlik açısından en etkili yöntemdir.
▶ Etkili bir dua grubu kurmak için nelere dikkat edilmelidir?
Etkili bir dua grubu için grubun amacını net belirleyen bir açıklama metni hazırlamalı ve kuralları başta netleştirmelisiniz. Dua edilecek niyetlerin sadece günlük paylaşımlarla sınırlı tutulması, grubun amacından sapmaması ve gereksiz sohbetlerin önlenmesi, manevi atmosferin korunması için oldukça kritiktir.
▶ WhatsApp dua grubuna yeni üyeler nasıl dahil edilir?
WhatsApp dua grubuna yeni üyeler eklemek için grup ayarlarından 'Bağlantı ile davet et' seçeneğini kullanarak davet linkini güvenilir kişilerle paylaşabilirsiniz. Tanımadığınız kişileri eklemek yerine, grubun samimiyetini korumak adına mevcut üyelerin referans olduğu kişileri gruba dahil etmek daha sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturur.
▶ WhatsApp'ta grup kuralları nasıl belirlenir ve duyurulur?
Grup kurallarını belirlerken grubun sadece dua ve niyet paylaşımı odaklı olduğunu vurgulayan kısa ve öz bir metin hazırlayın. Bu metni WhatsApp'ta 'Grup Açıklaması' kısmına ekleyerek tüm yeni üyelerin gruba katıldıklarında bu kuralları otomatik olarak görmelerini sağlayabilir, düzenli aralıklarla kuralları hatırlatabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 276 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 752 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Guahist (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde clk38 (3,188 puan) tarafından soruldu