+2 oy
368 göst.
önce Diğer kategorisinde (578 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız napiyorsunuz 😊 🌸 

Bugün ben güne şükürler olsun erken başladım. Bu hafta uyku düzenlerinde çocukların bı kayma oldu mahvoldum ama bugün düzeldi gibi şükür. 😊

Sabahtan biraz iş güç yaptım. Bugün yemeğim var dün fazla fazla yapmistim iyi oldu. 

Kizimi uyuttum oğlumla öğle arası o biseyler atistiriyor ben kahve modunda. Birazdan kalkıp biraz daha iş güç moduna devam ederim. 

O arada bir anlık alayım dedim sizler neler yapıyorsunuz nasilsiniz 🌸🥰

6 Cevaplar

+1 oy
önce (4,425 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım bende yeni işlerimi bitirdim bugün tembelim azcık rahatsızım bi çorba koydum kızım birazdan içsin diye  istedi de akşama da rahatsızım diye eşim bir şey yapma dedi bir şeyler getiririm gelirken dedi ondan da kurtuldum gerisi kolay 😀 kolay gelsin bu arada canım Allah bizlere güç kuvvet versin inşallah 🤗

önce (189,118 puan) tarafından

bu karı bagyaani bu fani hayati rahatsizim vs diyerek yasiyordu

Yok laaa.cok hastayım vallahi bugün azcık uyudum da kendime gelmeye çalışıyorum 😄 

önce (578 puan) tarafından

Aaa anladım canım 😅 

Benim çocuklar uyku konusunda baya zorlar malesef ya bide pes peşe oldu. Tam uyucak artık derken kızım geldi dünyaya 😅 neyse ikisi bı arada büyüyor mantığı ile seneye deliksiz uyurum belki diyorum kısmet 😅😅

Benim bünye alıştı artık iki üç saat uyusam Yarabbi Şükür diyorum😅

İyiki varlar canım çok şükür bin şükür geçer Allahin izniyle bir kaç seneye bu hallerini özleriz 🥺 sağlık olsun da gerisi hepsi geçer Allahin izniyle 🙏 

Aynen öyle canım amin canım 🥰🤲🏼🌸

-Reklam-
+1 oy
önce (4,182 puan) tarafından

image

afiyet olsun canım 

bizde anlık böyle, oğlum sünnet oldu doktorun gelmesini bekliyoruz 

Çok geçmiş olsun canım Rabbım damatliğini görmeyi de nasip etsin inşallah şifa versin kuzuma 🤲

Teşekkür ederim canım 🌸 😊 

Aaa ne güzel canım geçmiş olsun rabbim damatligini görmeyi de nasip etsin 😊🥰 

İnşallah rahat geçmiştir ve fazla huysuzlanmadan hafif şekilde atlatir 🤲🏼🌸🥰

önce (4,182 puan) tarafından

Teşekkür ederim canlar amin Allah razı olsun ❤️❤️

iyi geçti çok şükür huysuzluklari illaki var ağlaya ağlaya en son yorulup uyudu 🥹🥹

Canım ya geçer bı iki güne inşallah o huysuzluklar da 🤲🏼

+1 oy
önce (4,325 puan) tarafından

Evi supurdum şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum soğuk almış çok kuru ve kötü öksürüyor ağzına lokma koymuyor benimde el kemiğim şişmiş iki gündür ağrı çekiyoruz anliycan uyursa mutfağa giricem düş alicam canım çok sarma çekiyor yemek yapicam bakalım öyle işte şuraya köyü bunu yap derken akşam oluyor 😊afiyet şifa olsun sizede

Sağol canım benim 🌸😊

Yaş çok geçmiş olsun ikinize de canım. Rabbim şifa versin umarım bian önce ilerlemeden geçer. Valla çocuklarda hastalık işi geldi mi insan napcagimi şaşırıyor bizler gibi de olmuyor. 

Krem falan var mı hiç canım öyle Ağrı kesici etkili olmadı eczaneden öyle bişey al iyi gelir. 

Zaman valla hep aynı gelip geçiyor heleki kış geldikçe günler daha da çabuk bitiyor 😊

Sana da kolay gelsin canım 🥰

0 oy
önce (15,068 puan) tarafından

Meloşa sürpriz yapcam 😅🫣 kaç gündür terör estiriyor giyeceğim yok diye 

image

Ooo canım ne güzel guzel günlerde giysin inşallah 🤲🏼 🥰 🌸 

0 oy
önce (2,300 puan) tarafından

Selam canim ♥️ benim miniginde uyku duzeni perisanlarda buyuk sabah erken kalkıyor ogle uyutacak yer yok diye uyuyamiyordu cok sukur bugun bazalar geliyormuş kucugum gunduz uyuyor aksam uyaniyor gece 12ye kadar ugrastiriyo beni essek sipasi ne emzirmek ne besikte pusette ayakta sallanmak ise yariyo omzumda biraz pispislarsam o sekilde uyuyor e kol mu dayanir yerine koyarken uyaniyor 5 dk ici gecince cin gibi uyanik kaliyor bi de tatli oluyor saatlerce ugrasmama rağmen yok uyutamiyorum en son nasil uykuya geciyor inan bilmiyorum bakalim Allah sonumuzu hayir etsin arastirdim da biraz atak tutmus beyefendiyi desenler dunyasi diyo etrafi daha iyi gormeye duymaya anlamaya basliyomus hele gece gun elini kaldirmis ona bakiyodu abisi cingirak falan sallayinca ona bakiyodu konustuklarimi anlar gibi yuzume bakiyo aguluyodu demek ondanmis 

Bende sabahtan beri is yapiyorum bellonadan aradilar bazalar hazir getircez bugun diye cocuk odaisni bosalttim bi posta camasir attim daha seremedim evimi toparladim dunden etli patates yemegim vardi tarhana corbasi bulgur pilavi yaptim yanina makinami bosalttim tekrar doldurdum falan filen bu saat oldu camasir sercektim minik uyandi buyuge tv verdim kucugu emziriyorum insaAllah uyanmaz da buyugumu bi doyururum 

Bizimki sindiremiyor pek hala 😂 yaşı küçük diye öyledir inşallah düzelir diye umuyorum 😁

Bencede oyledir ben ilki hazir olmadan yapmadim ikinciyi yinede kiskaniyo kucuge ne desem bende oyle miyim diyo gecen edimin halasi kucuge bi kac kiyafet yollamis bakti bakti hepsini ahmete mi almislar dedi ona bile icerledi boyle ufak tefek seyler var sizinki kriz resmen o da yasi ufak seni paylasamiyo normal inşallah duzelir ilerde 

Bende acaba kardeşler arası en doğru yaş farkı nedir acaba diye hep düşünüyordum. Bazen eşimle de konuşuyorduk ikinci çocuğu istiyorduk ama acaba dört yaş mi beş yaş mı falan diye derken rabbim bize siz fazla düşünmeyin dedi gibi oldu 😂

Bı kitap okumuştum canım kardeş kıskançlığı ile ilgili orda diyordu yaş kaç olursa olsun sadece şiddeti değişir az veya çok ama o yeni gelen kardeş hep kiskanilir diye bence doğru da 😂

Sizinki maşallah canım masum kıskançlıklar bizimki fena şeyler yapiyorda artık alıştık anlıyorum nerde nasil hamle yapacağını 😂

Olmaz olur mu 30 yasindayim ben bile bazen abnemler kardeslerime bisey yapsa bana niye yapmadiniz zamaninda diye bozuluyorum normal 🤭

Hahahhahha ya bak doğruymuş 😂 

0 oy
önce (1,209 puan) tarafından

Afıyet olsun canım 

Sabah oglsnı bır

imageaktım arkadas gelcem dedı o eve gıdıp gelene kadar evı temızledım😃 sonra o heldı kahve ıctık okul gıttık parka gırdık geldım sndı oglanı doyurdum bıraz iş yapayım dedıö

Sağol canım size de afiyet olsun 🥰 😊 🌸 

Oo maşallah senin dolu dolu geçmiş 😊😅 kolay gelsin canım 🥰

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 624 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
+1 oy
17 cevap 804 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minimal_panik (3,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 585 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,522,695 soru

24,807,253 cevap

374,730 kullanıcı