14 haftada çok büyük ihtimalle erkek dendi 17 de ise Pozisyon uygun değil ama yinede tahminim kıza benziyor dedi hangisine inancam😂
Tahmin ise ikisine de inanma.
Doğuma kadar öğrenemeyeceğim sanırım😂
Detaylı ultrason yaptırırsan öğrenirsin
16 Kasımda
Özelden yazdım
Erkek geçti içimden
16 haftada erkek dendi 20 de kız dendi 🤣sonuç kız 🤣
Hayırlısı Bakalım
13 te erkek 16 da kız 20 de tedayli da erkek 27 de kesin kız olduğunu öğrendim 😂
Ohooo yandık desene iki ara bir derede😀
Valla rabbim gönlüne göre versin . Bende yarın cinsiyet için gideceğim bakalım ne diyecekler ama yine de güvenemiyorum kızımda yasattiklari saçmalıktan sonra 😂
Ben yine yarına randevu aldım hem tansiyon için hem Dişim ağrıyor onun için onay için hem de idrar enfeksiyonu var Büyük ihtimal Onun için idrar da almadı bugün hiçbir şey sonuca ulaşmadı bugün yani o yüzden yine gideceğim yarın başka doktora Hep gittiğim bir doktora
Ogrenirsen bu yoruma yazar mısın merak ettim
Sanırım gripte oldum inşallah giderim😀
az daha bekle 😅
Mesela ben doğuma kadar hep tahmin yürüttüler asla göstermedi çocuk kendini
Yaaa nasıl hazırlık yaptın 😬 nasıl sevdin göbişini 😬 bir de ne oldu cinsiyeti 😂
Benim ilk ikisi kız olmuştu doktor ilk erkek dedi 15. Haftalarda sonra kıza benziyor dedi 20 de ama kendini göstermiyor dedi kemik yapısına göre kız dedi sonra 22. Haftada tahminimce erkek dedi hiç kesin birşey söylemedi bana bende hiç hazırlık yapmadım kızlarımın kıyafetleri duruyordu zaten çoğu bebek kıyafetleri hep unisexdi ben de doğum çantasına birkaç tane unisex takım aldım doğumun son ikinci haftasına kadar hep tahmin yürüttü doktor son iki hafta kala erkek dedi ben de spinal anestezi olmuştum doktorla ameliyat esnasında dalga bile geçtim inşallah erkek olur 2 hafta da alabildiğimi aldım kumar oynadınız resmen çocuk üzerinden diye doğdu erkekmiş ama gerçekten hiç kesin söylememişti ben de başka doktora gitmeye üşendiğim için önünü arkasını aramamıştım hiç
Ümidimi kestim artık senin yorumdan sonra ne derlerse inanmıcam😀
Yok canım kesme ümidini ilk kızımı 15. Haftada 2. Kızımı 16 da 3. Oğlumu öğrenemedim 4. Oğlumu da 24 de öğrendim Sanırım erkekler inat oluyor biraz
Bence erkek ya hayırlısı olsun
Bugün gideceğim kız dua ette gostersin kendini 😂
İnşallah inşallah senden daha çok merak ediyom vllh kesin yaz ama ha kaç haftalık oldun bugün muayene gitmeden bir cikolata tüketin inşallah gorunur
Kapidayim girmeyi bekliyorm geç kaldım diye su bile içmeyi unuttum 😂 kafam bir milyon kizima bir saat öncesi için cildiye randevusu almıştım yeldeğirmeni diye Validebag a gelmişim 😂 ama Allah razı olsun doktor yine de ilgilendi de geç kaldık işte . İkinci hastane için de koştur koştur geldim unutmuşum
Bacağının arasında bir şey var ama kız mi erkek mi net bir şey söyleyemiyorum erkeğe benziyor ama şimdi yanlış da yönlendirmek istemem dedi kız da çıkabilir yani dedi 😂😂😂
Aman Allahım bu bebek beni de merakta öldürecek(şaka şaka)
Umarım sağlıkla doğar bebeğiniz hayırlısı bakalım
1,522,457 soru
24,804,362 cevap
374,624 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın