Teknofest'e çocuklarla gitmek nasıl bir deneyim?

0 oy
261 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,171 puan) tarafından

Kizlar harika biseydi insan gururlaniyor

Alan çok büyüktü gez gez bitiremedik çocuklar için birsuru etkinlik alanları vardı . Askerler Pilotlar çok naifti herşeyi tek tek anlattılar çocukları kucaklarına alıp içlerini gezdirdiler fotoğraf çektirdiler 

Üstüne suluk. Şapka ve yaptığımız maketleri hediye aldık geldik harikaydı herşey. Sadece trafik aşırı kalabalık ti . Çok erken gittik girişte biraz insan seli vardı gerisi çok güzeldi . Ha bide uçak gösterileri harikaydı . Ben çok gururlandim duygulandim

3 Cevaplar

0 oy
önce (17,266 puan) tarafından

geçen sene mi adanada yapıldı ben kalabalıktan cesaret edememiştim😅 sadece Türk yıldızları da evimden gözüküyordu onlar çok güzeldi

önce (1,171 puan) tarafından

Ay valla değiyor inanki okadar güzel ki 

-Reklam-
0 oy
önce (10,428 puan) tarafından

Tv de Türk yıldızlarını izledik canlı . İnsanın tüğleri diken diken oluyor gerçekten.  O hareketler nasıl yapılır ters gidiyor resmen uçak takla atıyorlar sanırsın dron uçuruyorlsr 

Oğlum 3 yaşında o bile hayranlıkla izledi anne bende binecembuna sürecem dio😅

Harika vallahi benim iki oğlum var o kadar mutlu oldular herşeye hayranlıkla bKiyorlar canlı izlemek çok daha coşkulu aşırı sesi var 

0 oy
önce (4,499 puan) tarafından

Hangi gösteri sizi etkiledi solotürk mü 

Solo Türk yetisemedik helikopter dansları etkiledi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ Teknofest alanında çocuklar için ne tür etkinlikler düzenleniyor?
Teknofest alanlarında çocuklar için özel olarak tasarlanmış geniş atölye çalışmaları, teknoloji deneyim alanları ve interaktif bilim stantları bulunur. Bu etkinlikler genellikle çocukların havacılık ve uzay teknolojilerini yakından tanıması, maket uçak yapımı gibi pratik uygulamalara katılması ve teknolojiye olan ilgilerini artırması amacıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ Teknofest girişindeki yoğun trafik ve kalabalıktan nasıl kaçınabilirim?
Teknofest girişindeki trafik ve insan yoğunluğundan kaçınmak için etkinlik alanına sabahın çok erken saatlerinde, kapılar açılmadan önce ulaşmanız en etkili yöntemdir. Ayrıca festivalin düzenlendiği yerleşkeye özel araç yerine toplu taşıma veya servis imkanlarını kullanmak, otopark ve trafik stresini minimize etmenize yardımcı olacaktır.
▶ Teknofest ziyaretinde çocuklar hangi havacılık aktivitelerine katılabilir?
Teknofest ziyaretinde çocuklar, uzman pilotlar ve askerler eşliğinde uçakların kokpitlerini yakından inceleyebilir, havacılık gösterilerini izleyebilir ve çeşitli teknolojik maket atölyelerine katılabilirler. Bu etkileşimli alanlar, çocukların hem eğlenmesini hem de havacılık meslekleri hakkında ilk ağızdan bilgi alarak motive olmalarını sağlar.
▶ Teknofest'e çocuklarla giderken yanımda neler götürmeliyim?
Teknofest alanları çok geniş olduğu için rahat bir yürüyüş ayakkabısı giymek ve çocuklarınız için güneşten koruyucu şapka ile su gibi temel ihtiyaçları yanınızda bulundurmak oldukça önemlidir. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar için yedek kıyafet ve hafif atıştırmalıklar almak, uzun süreli ziyaretlerin daha konforlu geçmesini sağlar.
▶ Teknofest uçak gösterileri ve etkinlik alanlarını gezmek ne kadar sürer?
Teknofest alanı oldukça geniş olduğu için tüm etkinlik alanlarını tam anlamıyla gezmek ve uçak gösterilerini izlemek genellikle tüm gününüzü alır. Etkinliklerin içeriğine ve katılım sağlanan atölyelerin sayısına bağlı olarak, sabah erken saatlerden akşam saatlerine kadar süren kapsamlı bir planlama yapmak tüm deneyimden faydalanmanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,130 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde UykusuzBirAnne (1,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 234 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 724 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 679 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (2,069 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,522,463 soru

24,804,456 cevap