0 oy
208 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,358 puan) tarafından

Kızlar ya şu çıkan hamite çok üzüldüm ya ben annesi bildiğin ölüme terk ediyor çocugu

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,431 puan) tarafından

dayinla papaz oluruz deyip babasini soylemiomus kim

oldugunu. ben sahsen sey dusundum abisi kardese tcvz falan edioda bu cocuk doguyo yani babasi dayisi benc

hatta tam reklama girmeden müge de dedi değişik değişik şeyler düşündürürtürmeyin insanın aklına getirttirmeyin dedi onu kastetti muhtemelen

önce (9,358 puan) tarafından

Herkesin aklından o geçiyor bence 

önce (172 puan) tarafından

Bende muhtemelen öyle düşünüyorum bide dayısı demiş olan olan falan 

önce (3,431 puan) tarafından
+1

ya böyle bir şey varsa bile yazik cocugun hayatisahligi soz konusu.kimsenin duymasına gerek yok baba olan kişi kendini biliyordur zaten ister dayısı ister amcası sağlı solu ya da yabancı tanımadık bir adam kalkıp gitsin hastaneye testini versin kalanını versin artık ne oluyorsa çocuğa duyurmak istemiyorlarsa kimliği gizleyerek bir şekilde döner olup çocuğu tedavi ettirsin madem o kadar gizli saklı yapılması gerekiyor bu adamın kimliğinin ortaya çıkmaması gerekiyor duyurulması yani kimseye annesiyle babası çocuğun hastanede işlemleri gizli yürütsünler çocuğun bile haberi olmasın madem o kadar saklanmak isteniliyor

-Reklam-
0 oy
önce (1,922 puan) tarafından

Yok ona bakamıyorum çünkü uyanamiyorum ama esrayı izliyorum 

önce (9,358 puan) tarafından

Ben mügeye bakıyorum sadece esrayı pek sevmiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 915 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,746 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 688 göst.
2 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Akima (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,078 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,522,240 soru

24,801,615 cevap

374,575 kullanıcı

...