Doğum yardımı param yattı mı, bankaya gitmem gerekir mi?

0 oy
148 göst.
önce Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından

Ben doğum yardımına başvurdum onaylandı uygulamada 30 eylül diye gözüküyor. Ben şimdi bugün halkbankasına mı gitmeliyim para yatmış mı oluyor bugün gittiğimde kartı verdiklerinde para içinde mi oluyor başka birşey istiyorlar mı ordan 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (245 puan) tarafından

Yeni mesj geldi canim 

önce (63 puan) tarafından

Bana da gelir mi bugün mesaj 

önce (245 puan) tarafından
+1

Sen bi bankaya git,kart vercekler sonrada her ay msj gelir

-Reklam-
+1 oy
önce (6,385 puan) tarafından

Yattığı zaman SMS geliyor

Bana gelmediyse o zaman yatmamıştır yani daha dimi uygulamada hata veriyor bugün giremiyorum 

önce (6,385 puan) tarafından
+1

Tamda yazarken bana da şimdi mesaj geldi.mesaj geldiğinde bankaya gideceksin onlar gerekli.işlemleri yapıp kartını verecekler.sende kart için tekrar şifre oluşturup kullanabilirsin.ksrtınlsda alışveriş yapabilirsin ya da atm den çekip kullanabilirsin

Mesaj gelmeden gitmeyeyim o zaman zaten 3 çocuk var bankada uzakta bi de geri gönderirler boşuna 

+1 oy
önce (3,006 puan) tarafından

Aynen mesaj geliyor banada geldi az önce

Teşekkür ederim sağolun:))

+1 oy
önce (27 puan) tarafından

Onaylandıktan sonra ben aradım 144 dedi bankaya git ben gittim ordan kartımı verdiler bana aldım param yatti gidip cektim

Benimde mesaj geldi az önce bugün gidemezsem yarın gideceğim

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Kesinlikle kış hamileliği bu gebeliğinde yaz da oldu öldüm

Yanlış soruya mı yazdınız acaba cevabınızı

Ahaha evet şu anda kendime inanamıyorum yanlış soruyu yazmışım ama nasıl oldu onu anlamadım başlıkta sizin başlığınız değil de ama

Öbür soruyla benim soru üst üsteymiş karıştı herhalde olabilir anneler olarak gayet de yoruluyoruz 😂😅

Aynen 😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ Doğum yardımı ödemesinin yattığını nasıl öğrenebilirim?
Doğum yardımı ödemenizin yatıp yatmadığını e-Devlet kapısı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama ekranına giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Ödemeniz onaylandıktan sonra durum kısmında 'Ödendi' veya 'Hak Sahibi' ibarelerini gördüğünüzde para PTT veya ilgili banka hesabınıza aktarılmış olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ Doğum yardımı parası başvuru onayından kaç gün sonra yatar?
Doğum yardımı başvuruları onaylandıktan sonra ödemeler genellikle takip eden ayın 25'i ile 30'u arasında PTT şubelerine veya başvuru sırasında belirtilen banka hesaplarına gönderilmektedir. Uygulamada gördüğünüz tarih ödemenin sisteme tanımlandığı tarihi ifade eder, ancak banka işlem süreçleri nedeniyle hesabınıza geçmesi 1-2 gün sürebilir.
▶ Doğum yardımı ödemesini çekmek için bankaya gitmem gerekir mi?
Eğer doğum yardımınız PTT aracılığıyla ödeniyorsa kimliğinizle herhangi bir PTT şubesine gitmeniz yeterlidir. Banka hesabınıza tanımlı bir ödeme söz konusuysa, bankadan kart çıkartmanıza gerek kalmadan internet bankacılığı üzerinden hesabınızı kontrol edebilir, para yattıysa ATM'den çekebilirsiniz.
▶ Doğum yardımı parası banka hesabına mı yatar?
Doğum yardımı ödemeleri ağırlıklı olarak PTT şubeleri üzerinden yapılmaktadır ancak başvuru sürecinde sisteme IBAN numarası tanımladıysanız ödemeniz doğrudan belirttiğiniz banka hesabına yatar. Ödemenin nereye yapılacağı e-Devlet sorgulama ekranında 'Ödeme Yeri' kısmında açıkça belirtilmektedir.
▶ Doğum yardımı parası sorgulama ekranında onaylandı ne demek?
Doğum yardımı sorgulama ekranında 'onaylandı' ibaresini görmeniz, başvurunuzun incelendiğini ve ödeme için uygun görüldüğünü ifade eder. Bu aşamadan sonra ödeme listesine dahil edilirsiniz ve takip eden ilk ödeme döneminde tutar belirttiğiniz ödeme kanalına aktarılır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 542 göst.
26 Haziran 2026 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
15 Mart 2026 Para & Ekonomi kategorisinde Japonesi (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 537 göst.
1 Temmuz 2026 Para & Ekonomi kategorisinde Tokyo (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 235 göst.
22 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Bsbs (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,521,967 soru

24,798,050 cevap

374,479 kullanıcı

...