Kaymayan ve terletmeyen koltuk örtüsü tavsiyeniz var mı?

0 oy
67 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,271 puan) tarafından

Kızlar koltuk örtüsü almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Sizin kullanıp memnun kaldığınız kaymayan ve terletmeyen koltuk örtüsü takımı var mı? Link verebilirseniz sevinirim 😘

1 cevap

0 oy
önce (4,263 puan) tarafından

Kaymayan dersen altı süngerli olması lazım geri kalan hepsi kayıyor başkada bilmiyor benimkiler baya oluyo normal polar olanlardan

önce (6,271 puan) tarafından

Süngerli olanlardan kullandım ama iyice inceldiler yıkaya yıkaya. Delinmeye başladı artık. Eşimde terletmeyen güzel birşey al dedi ama lastiklilerden mi alsam dedim buraya danıştım 

önce (2,130 puan) tarafından

Süngerli de kayıyor maalesef yani durum koltuk kumaşına göre değişiyor. İki defa süngerli aldım kaydı 

önce (6,271 puan) tarafından

Hiç kaymayan zaten yok ama bir süre dayanıyor süngerliler

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ Kaymayan koltuk örtüsü seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Kaymayan koltuk örtüsü seçerken arka yüzeyinde silikon veya lateks tabanlı tutucu doku olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Ayrıca koltuğun şekline tam uyum sağlayan likralı veya lastikli modeller, kumaşın toplanmasını engelleyerek daha stabil bir duruş sergiler.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ Terletmeyen koltuk örtüsü kumaşı hangisidir?
Terletmeyen koltuk örtüsü için en iyi seçenek %100 pamuklu veya bambu karışımlı kumaşlardır. Polyester oranı yüksek olan kumaşlar hava geçişini engellediği için terletme yapar, bu nedenle ürün etiketinde pamuk oranının %70 ve üzerinde olmasına özen göstermelisiniz.
▶ Koltuk örtüsü seçerken hangi kumaş türü daha kullanışlıdır?
Günlük kullanım için leke tutmayan ve kolay silinebilen şönil veya duck keten kumaşlar oldukça kullanışlıdır. Eğer evcil hayvanınız varsa veya koltuğu çok sık kullanıyorsanız, çekme yapmayan ve makinede 30 derecede kolayca yıkanabilen polyester-pamuk karışımlı kumaşları tercih etmelisiniz.
▶ Lastikli koltuk örtüsü koltukta kayma yapar mı?
Lastikli koltuk örtüleri, koltuğun altından ve yanlarından sıkıca kavradığı için düz örtülere göre kaymaya karşı çok daha dayanıklıdır. Örtünün kaymasını tamamen engellemek için koltuk aralarına yerleştirilen sabitleme aparatlarını veya sünger çubuklarını mutlaka kullanmanızı öneririm.
▶ Koltuk örtüsü ölçüsü nasıl doğru alınır?
Koltuk ölçüsü alırken koltuğun sırt kısmından başlayarak oturma minderi bitimine ve yan kollara kadar olan kısımları mezura ile ayrı ayrı ölçmelisiniz. Eğer lastikli örtü alacaksanız, koltuğunuzun en ve boy ölçülerine ek olarak derinliğini de hesaba katarak esnekliği yüksek modelleri seçmeniz daha sağlıklı bir sonuç verir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
6 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Moryel (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Halime tonka (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Faruk un annesi (132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 274 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,521,833 soru

24,796,230 cevap