0 oy
815 göst.
Diğer kategorisinde (1,421 puan) tarafından

Merhaba kizlar 

Eşim dün gece dışarı çıktı ve oğlumda çok huysuzdu çocuk sürekli ilgi bekliyo haklı olarak. Huysuz oldugunda tek başıma yetemiyorum çocuğa. Gece saat 12 olmuş eşim bni ariyo bı sıkıntı var mı diye o saatte olsa ne yapcak zaten çocuğun uyku saati uyutmaya calisiyorum. Acayip kinlendim . Neyse 1 gibi eve geldi  eşim kuuuut diye bı ses :D ışık açmadan banyoya girmeye çalışmış kapıda kapaliymis kafasını vurmuş yalan değil güldüm ne zmn bn istemedigim halde dışarı çıksa hep bsy oluyo bu adama. Sizinde ahınız böyle ışık hızında tutar mı merak ettim 

15 Cevaplar

+3 oy
(181 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim eşimde öyle hafta sonları genelde dısarı cıkarr bende evde tek oldugum için malum gurbetteyiz bide maça falan gider arkadaslarıyla ne zaman gönülsüz göndersem krsin bi yerine bişey olur ysda okey oynamaya gider arkadaslarıyla hep yenilir gelir sonra gelincede oturur gülerim hep senin yüzünden oluyor bunlar lanet kadın diyip bulaşır oda bana :D:D

(1,421 puan) tarafından
Eşimde bana gözün kaldı dimi lanet kadın der :D
(181 puan) tarafından
İyi oluyor onlara boşver :D
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Benim tutar hatta esim biyere gidecegi zaman mizmizlanirim bisey olcagindan korkup gitmez☺☺☺
(1,421 puan) tarafından
Seninki artık aymış ne güzel farkında darısı bnm eşimin başına
+2 oy
(3,186 puan) tarafından
Tutuyor tutuyor:)))  o gün başına muhakkak birşey gelir..
(1,421 puan) tarafından
:D Allah büyük yanlarına kalmiyo çok sukur
(3,186 puan) tarafından
:D hahahaa
+2 oy
(2,575 puan) tarafından
Hahaha hahaha benimde esim heni kizdirdigi zaman başına birşey geliyor ulan nasıl bı beddua ettin diyor:)))))))))))  bı kuzeni var hiç sevmem oda beni sevmez. Onla dışarı çıktılar arabayı yaptırmaya eşimin tanıdığı vardı gitme bak akşam oldu dedim gitti. Gelirken teker patlamış:)))
(1,421 puan) tarafından
:D e hala da dersini almams gidiyo rizamiz olmadan bsy yapmayın işte yahuu :)
+2 oy
(864 puan) tarafından
Olabilir canm :)
+1 oy
(163,381 puan) tarafından
Kiz cok guldum yaaa
(1,421 puan) tarafından
Sen bide beni gör caktirmicam diye uğraştım sabah gelmiş anlatiyo kafamı vurdum nasıl duymadın diye :D
+1 oy
tarafından
Benim ahim da tutar kuzum mesela nisanliyek kaynim askere gidecekti esim esim beni cagirmadi gelme sen filan dedi silah sikarlar korkarsin filan diye bende cok korkarim silah sesinden neyse ben cok gitmek istedim olsun yaninda dururum filan diye yok dedibu benim annemle babam gitti asker ugralamasina orada herkes beni sormus nisanlisi niye gelmedi aralari mi bozuk filan demisler neyse ben cok kinlendim sinirlendim aradim beni de getir dedim konvoya gidecez bitsin seni de alir gezeriz filan dedi neyse ben buna birsuru beddualar ettim konvoy sirasinda kaza yapmis arabanin onu baya gitmis esime eilan hicbirsey olmamis sadece cok sevdi arabasina olan olmus cok cokinmistim annemde ahi tuttu busranin demis esime esim oldu kusumkusura bakma
(1,421 puan) tarafından
:D işte adamı böyle yaparlar
+1 oy
(1,827 puan) tarafından
Hahah babaannem geldi aklima o Da owyleymıs eskiden koca fıkır sormazmıs haber eder gidermıs uzulur sıkılırdm ama ne dedene ne ergenlıgunde cocukları ma kırılmasınlar diye kızmadım veya hayır demedim ama ne zaman ıstsmdgm  bıse yapsalar veya zordayken yalnız bıraksalar ya bilegı kırılır ya bası yarık gelirlerdi eve derdı:) 
(1,421 puan) tarafından
Oo babanneninki kafa göz kıran cinsten artık nasıl içinden geciriyosa :D
+1 oy
(11,499 puan) tarafından
Benimde hemen tutar canım
(1,421 puan) tarafından
Allah büyük :D
(11,499 puan) tarafından
Kesinlikle canım
+1 oy
tarafından
Kaynanama tutuyor :D
(1,421 puan) tarafından
:D o da güzelmiş canım kim yakiyosa canımızı onlara tutsun
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Benim ahımda genelde aylar sonra hiç umulmadık anda çıkar :)
(1,421 puan) tarafından
Seninki surpriz sonlu daha heyecanlı bnce :)
0 oy
tarafından
O ney giz korktum senden adamin kafasi kirilmis :)))))
(1,421 puan) tarafından
Bu bişey degl canm asıl askerdeykn olan olmuştu eşim hapisanede görevliydi yıllardır yoğun bakımda yatan bı suçlunun başında nöbet tutuckti bı sure yanında da bı hemşire oluyormuş acayip sinir olmuştum inşallah bsy olurda nöbeti eşim tutmaz demstim ertesi gun yoğun bakımdaki adam öldü tabi bu kdr ağır bsy istememstm ama oldu valla
0 oy
tarafından

Öyle bir durum olursa genelde ahımın tutmasını beklemem ben hallederim :D

(1,421 puan) tarafından
Garantici hatun en güzeli :D
0 oy
(982 puan) tarafından
Benimde tutar valla şimdi anlatmıycam ama tuttu :DD
(1,421 puan) tarafından
Hakediyolar demek ki Allah yanlarına birakmiyo :)
(982 puan) tarafından
Aynen canım :)
0 oy
(434 puan) tarafından
Benim de tutar. Beter olsunlar. :)))
(1,421 puan) tarafından
Aynen canım olsunlar ki yapmasınlar:)
(434 puan) tarafından
Aynen. Hakediyorlar bazen.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 506 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysegul&20 (6,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,077 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 400 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Delinin biri (2,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 519 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Tekcocuk (1,671 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,262 soru

24,083,738 cevap

331,339 kullanıcı

...