Zemin katta boydan cam balkon kedi ve böcek sorunu yapar mı?

0 oy
213 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,435 puan) tarafından

Zemin katta oturuyorum ev sahibi balkona cam taktırdı ama boydan yaptırmış bende ilk defa görüyorum boydan açılıyormuş yani açtığımda kedi böcek vs girmez mi ya

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,155 puan) tarafından

Cam balkon sinekliği yoksa girer tabi

önce (188,713 puan) tarafından

Hacim halama yaptirdim sineklik acayip pahali yaa

önce (2,435 puan) tarafından

Kullandığım bir tarafına yaptıracağım bakalım

önce (1,155 puan) tarafından

Pahalı evet kanka ama yapismada var alsa.actigi tarafa yapsa gelmes

-Reklam-
0 oy
önce (17,104 puan) tarafından

balkon filesi lazım zemine çok yakınsa kedi falan da girer. böcek en üst katta da olsan geliyor onun için sineklik lazım 

Evet bir cama yapacağım artık sürekli açacağım

0 oy
önce (14,935 puan) tarafından

Böcek her kata giriyor onun çözümü sineklik ama evet kedi girer bu arada dolaplarada vida attır düşüyor 

Mutfak dolaplarına canım 

Balkon camı yapılıyor ama mutfak dolabı nasıl düşüyor tam anlayamadım 

Böyle  bildiğin çöküyor aşağı tabak vs dizince ağırlığı taşımıyor 

image

image

image

Bunu duydum ya sizin mi başınıza geldi l

Yok elhamdülillah benim başıma gelmedi bu yan binada oldu 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ Zemin katta boydan cam balkon kedi ve böcek girişini nasıl engellerim?
Zemin katta boydan cam balkon kullanıyorsanız, kedi ve böcek girişini engellemenin en etkili yolu balkon açıklıklarına özel sineklik sistemleri taktırmaktır. Özellikle evcil hayvanlar için üretilen dayanıklı tül veya metal teller, kedinizin dışarı çıkmasını önlerken aynı zamanda sinek ve haşerelerin içeri girmesine tamamen engel olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ Boydan cam balkon sistemlerinde haşere önleyici sineklikler nasıl takılır?
Boydan cam balkon sistemlerinde sineklikler, camların açılma yönüne göre plise veya sürme sistem olarak uygulanır. Camlar tamamen açıldığında bile profil yapısına monte edilen raylı sineklikler, mekanın çevresini tamamen kapatarak hem güvenliği sağlar hem de böceklerin girmesini imkansız hale getirir.
▶ Zemin katta cam balkon kullanırken kedi düşme riski var mıdır?
Zemin katta olsa dahi, cam balkonun tamamen açık bırakılması kedi güvenliği açısından risklidir. Kediler açık cam boşluklarından dışarı çıkıp kaybolabilir veya dışarıdan gelen başka hayvanlarla temas edebilir, bu yüzden kedi teli veya kedi koruyucu file sistemleri ile cam açıklıklarını tamamen izole etmeniz gerekir.
▶ Boydan cam balkonlarda hangi tür sineklik daha kullanışlıdır?
Boydan cam balkonlar için en kullanışlı sistem, yer kaplamayan ve her bir kanada ayrı monte edilebilen plise sinekliklerdir. Bu sistemler, camları istediğiniz oranda açtığınızda sadece o bölgeyi kapatmanıza olanak tanır, böylece hem havalandırma sağlar hem de haşerelere karşı koruma sunar.
▶ Balkondan böcek girmesini engellemek için cam balkon boşlukları nasıl kapatılır?
Balkondan böcek girişini engellemek için cam balkonların alt ve üst kısımlarındaki boşluklara kıl fitil uygulaması yaptırılmalıdır. Zamanla aşınan eski fitilleri yenilemek, cam paneller arasındaki boşlukları kapatarak böceklerin girmesini durdurur ve balkonun izolasyon kapasitesini artırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 968 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,891 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hicrannn (2,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 562 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 239 göst.