Fikir olsun yapması değilde ne yapcam fikri öldürüyor 😂
Bende bekliyim burda bende bişi bulamadım daha
Bu soruya cevap verecek beyin hücre mi dün akşam yemeğini düşünürken tükettim 😂
@&Gastamonlummm& kesin vardir bi fikri
Ben demin mercimek çorbası yaptım pişsin de öyle spor salonuna gideyim dedim anasını satayım çorbanın dibi tuttu yandı resmen düdüklüde zehir gibi koktu döktüm yeni mercimekısladım geldim spora sporumu bir duş alayım baştan yapacağım çorbayı😂☺️
ilahaaam can kuşuumm yaaaa 🤣🤣🤣
fikir vardır diye geldim herkes aynı amaçla gelmiş :))
hadi fikir benden olsun: önceki gün, nohut + pilav - dün, mantı yedik... bugüne niyetim fasulye ya da patlıcan (tabi evdekiler benden önce bir girişimde bulunmazsa)
Bugün kimsenin yemek fikri yok galiba havada kapalı benimde canım birşey istemiyor 🥱
Bende şurada durayım aklimda birşey yok ama acaba içli köfte mi yapsam diyorum 🤣🤣
Dünden azcik kuru fasulye vardı yanına bulgur pilavı yaptım
Dünden tavuk sotem vardı bugün kaşar rendeleyip fırına verdim yanınada bi tarhana yaparım
Henüz birşey yok ama aklımdaki karşılık kızartma çay diye düşündüm
sosyal medyada bir yemek tarifi görmüştüm, tavuğu rondodan geçiriyor, tepsiye yuvarlak şekilde açıyor içine, sebze, krema vs bir dolgu sonra katlıyor poaça gibi, o y deneyeceğim. yanına da biraz makarna yaparım
Yaprak sarması ve turşu var bende
Köfte patatess
Galete unlu tavuk şiş yapıcam yanına klasik pilav
Aman hic sorma evde sebze vardi zaten kaynanam tutmus koyden gelirken bizede fasulye almis isin kotusu buzluktada var pisirip koysam desem bi suru hemde mecbur bu ara biraz fasulye yicez gerci ben severim hergun olsa yerim bi avucta kavrulmus etim vardi buzlukta birlestirdim o var mercimek corbam var pirinc pilavi yapmistim esim kalkmadan biz bitirdik bi daha islattim yeniden pisircem
Azcik bugday cikardim yogurt corbasi yapcam bi fursat buldugumda buzluktan sarma cikarip pisircem muhammed icli kofte istiyo belki aksam yaparim yarin ona 1 2 kizartir kalani buzluga koyarim esim is yerinden kucuk kucuk receller getirmis yenmiyoda bu arada canim kurabiye istiyo soyle agizda dagilan bende dedim kurabiye yapiyim arasina recelden surup birlestiriyim ucunu renkli cekerlere kuruyemise ne biliyim iste biseylere banar pastane usulu kuru pasta gibi yaparim dedim aklimda o var yine bi firsat buldugumda tuzlu kurabiye cupcake falan yapcam yedigimizi yeriz kalanini buzluga atarim gelen giden olacak bu aralar 2 cocukla aninda hazirlik yapmam imkansiz malum boyle tadi bozulmayacak seyleri yapip koymak istiyorum gecen de sigara boregi sarip koydum peksemet yaptim ondan da koydum guzel oldular al sana bol bol fikir
Valla ben 12 de yaptım yemeği kurtardım kaynanam saolsun onun sayesinde
Bana gelecekti oda yağmur başlayınca gorumcemin küçük kizida yanındaydı dedi yarın gelrim bende olur dedim yemekler hazır olmuş oldu🤣🤣
Tavuk sote
Pilav
Patates biber vs kızartması
Köfte kizartcaktim
Salata kola vs yapmıştım artık akşama kaldı
Offf en zoru ya bütün kadinlarin kabusu bu yemek bulmak bence 😅
Ben Allah'tan dünden kararımı verdim hava yağmurlu ve soğuk yaz boyunca hiç kurufasulye de yapmamistim o yüzden kurufasulye pirinç pilavı tarhana çorbası turşu 😂😊 oğluma da bikac köfte çıkarcam buzluktan tamamdır 😂
Balık salata çorba diyet yapıyorumda ben gıdım gıdım gidiyor kendimi çok aç bırakmadığım için çok aç bırakırsam gece saldırıyorum birşeylere 🤣🤣🤣 bu arada diyet yapan varsa yulaf tost çok güzel tok tutuyorda 10 da yedim daha acıkmadım güzelde susatıyor 😂😂
Pilav+mantar sote +cacık +salata :)
Belli fırında köfte patates pirinç pilavı tarhana çorbası yapıcam Allah in izniyle. Yanına da cacık yada ayran yaparım.
Yerimden kalkabilirsem şimdi sarma saracam ama hiçte kalkacak gibi durmuyorum 😶🌫️
1,521,321 soru
24,788,753 cevap
374,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın