Hanım kardeşlerim nasılsınız neler yapıyorsunuz
Pek aktif değilim burda genelde okuyup geçiyorum. Ama bazı yorumları çok beğeniyorum. Okuyunca bu insan çok iyi tahsilli ya da çok akıllı diyorum bazen. Ve o kişilerin de yorumları hep üstte oluyor genelde. Çok artılı işte. Özellikle onları merak ediyorum. Ne mezunu, ne iş yapıyor diye.
Ama herkes yazarsa memnun olurum. Ne mezunusunuz, nerde yaşıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz
Ben lise mezunuyum 2 çocuğum var. Doğu'da küçük bir ilçede yaşıyorum
İlkokul.
3 evladım var, çok aktif değilim son zamanlarda ama yine de tanıtayım kendimi dedim.
Ev hanımıyım, 28 yaşındayım. 9 yaşımdan beri medreseler medfunuyum.
Medfun ne demek bilmıyroum ama memnun oldum 🫱
🤝
Defnedilmek manasında aslında ama burada oraya aitim manasında kullanmıştım😁
Anladım şimdi 😄
Okul öncesi öğretmenlik mezunuyum radikal kararla thy hostesi oldum yeni Zelanda'da yaşıyorum geçici süre istanbuldayım 1 oğlum var
Evlenmeden önce ayagım yere değmiyordu desem yeridir tüm yurtdışı uçuşlarına kendi isteğimle taliptim millet ayda 3 4 kere isterken ben her hafta istiyordum eh talip olunca genelde bana kilitleniyordu ama hiç şikayetçi değildim eşimle tanışınca biraz duruldum sadece herkes kadar hak talep ettim artık o zaman ayagım yere değiyordu sadece ülkeler arası değil şehirlerarasıda çok fazlaydı mesela 1 günde 8 9 sefer izmire yada ankaraya gittiğimi bilirim yurtdışına uçuşları en az 1 gün en fazla 5 gündü birde hiç hesapta yokken piyangodan çıkan vardı (uçak arızası veya olay nedeni ile alakasız bir ülkeye zorunlu iniş yada o günkü personelden eksik varsa yedek olarak gitmek) mesleğin avantajlarını sonuna kadar yaşadım dezavantajlarınıda en önemlisi az uyku alışkanlık oldu maalesef 5 saatten fazla uyuyamıyorum
Eminim güzel bir hayat tecrübesidir.
Hemde nasıl en sevdiğim yanı bu kesinlikle 👍👍👍
okurken hostes mi olsaydim diye düşündüm ne guzel gezdiğin gördüğün yanına kâr kalmis
Bende okurken karar verdim son senemde başvurdum mezun olur olmaz hostestim
Lise mezunuyum, Bulgaristanda yaşıyorum, annelik iznindeyim şu an.
2 oğluşum var (Annesinin, annesinin🤣)
Memnun oldum 🫱
Merak ettiklerin kimlermiş yaz bakalım
Seri soslu tavuk lamelif bir iki kişi daha vardı da hatırlayamadım şuan kullanıcı isimlerini
Beni de merak ettin madem yazayım. 40 yaşındayım, 4 yaşında bir kızım var Antalya da yaşıyorum, üniversite mezunuyum, çalışmıyorum
Memnun oldum genel olarak olgun düşünceleriniz onu fark ettim ama 40 yaş düşünmemiştim 🙂 bölüm neydi
Işletme mezunuyum. Pandemide çıktım işten bir daha da girmedim. Çıkmışken çocuk yapalım dedik öyle işte
Türkçe öğretmeniyim. 31 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciye hamileyim. Kocaeli'de yaşıyorum. Memnun oldum. 💐 Burada çok vakit geçirmiyorum öyle her yorumda yokum ama yine de tanıtayım dedim.
2 gündür yorumlarınız dikkatimi çekiyor hocam. Memnun oldum 🫱
Çok incesiniz. Teşekkür ederim 💐
Merak edildiğimi sanmıyorum ama yazayım ilahiyat okudum bir kızım var 31 yaşındayım Hatayda yaşıyorum şuan ev hanımıyım bir dönem halkeğitimde usta öğreticilik yaptım
Memnun oldum Ne üzerine öğreticilik
İğne oyası
Dünyada yaşiyorum😅çocuklarim var şujur ev hanimiyim
Benım de dünya çocuklarım üzerinde dönüyor memnun oldum 🫱
36 yaşında iki çocuk annesiyim ( ikincim yolda ) öğretmenim. Yaşam yeri belirtmeyi sevmiyorum tanıdık falan çıkar uğraşamam. Küçük sayılabilecek şehirlerden birinde yaşıyorum
Ne ogretmenisin canim
Sız de baya aktifsınız hocam her postun altında yorumunuzu görüyorum 😃
Maalesef bağımlılık yaptı. Birazda Alevi problemlerim var bir de gurbetteyim ben o problemlerden kaynaklı çokta sosyal değilim. O yüzden sosyal medyada takılıyorum en çokta burdayım ya da YouTube da eski dizi izliyorum
Hangimizin yokki Allah kolay eylesin.
Amin canım
selam bende lise mezunuyum
Memnun oldum siz de çok aktifsiniz görüyorum 😃
bi zamanlar full time takiliyodum ama son zamanlarda o kadarda aktif olmuyorum
Sevda neden aktif değilsin son zamanlarda? Ne zaman girsem yoksun cidden
🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ev hanımıyım. 2küçük çocuğum var.iç Anadolu'da yaşıyorum
Genelimiz 2 çocuklu sanırım memnun oldum
Merhaba, 35 yaşında 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım. En son açıktan çocuk gelişimi okudum. Gurbette yaşadığım ve hiç arkadaşım olmadığı için burada vakit geçiriyorum. Memnun oldum.
Allah yardımcınız olsun
Amin hepimizin 🤲🏻
4 çocuklu ev hanımıyım lise mezunuyum çocuklarım büyükler
Evden satış yapıyorum 😄 boş duramıyorum her dönem bir sektöre el atmışlığım var oturduğum yerden
Asa ne güzel çok iyi yapıyorsunuz. Çocuklar kaç yaşında
15 13 11 3 yaşında canım
Üst üste olunca son numara baya sonra gelmiş 🙂
Evet canım sonradan istedim Rabbım de nasip etti
Yüksek lisans mezunu öğretmenim. 33 yaşına gireceğim yakında, 5 yaşında bir tane kızım var. Ben de küçük bir şehirde yaşıyorum
Memnun oldum hocam. Çok öğretmen var burda anlaşılan
Merhaba canım
Ev hanımıyım 3 cicegim var
Açık liseden devam ediyorum inşallah
Türkiye'nin tam ortasinda yaşıyorum 🙂
Allah kolaylık versin insallah. Üniversite düşünüyor musunuz
Amin. Nasip olursa inşallah
28 yaşındayım.Üniversite mezunuyum.İkiz oğullarım var ve hamileyim :) Şuan çalışmıyorum ev hanımıyım Egeliyim 🌸
Memnun oldum ikiz annesi olmak nasıl bir duygu
Bende memnun oldumm.Zor ya mesela yenidoğan bir bebeğe bakmak ne kadar zor bende iki tane vardı Gece gündüz ağlıyodu elim ayağıma dolanıyodu,gazlılardı ikiside,ikisini aynı anda emzirdim hep 26 ay Benim birisi de böbrek hastası doğdu kırk günlükken ve iki aylıkken operasyon geçirdi Enfeksiyon geçiriyodu sürekli kusuyodu e diğeri de beni bekliyo falan Yani bebekken ayrı bi zordu Şimdi de zor bir ay sonra 3 yaş olacaklar Dur durakları yok mübarek çok hareketliler yaramazlar Canları sağolsun tabi
Geçmil olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Amiiin çok teşekkür ederim 🌸
Önlisans mezunuyum iki çocuğum var İzmir deyim,,hiç bu okumuş die böyle konuşuyor deme inanki kitap okumak kelime dağarcığını geliştiriyor sosyal ortamda varsa tamam .
Memnun oldum haklısınız aslında
Cuma günü izmirdeydik behçetuz da teyzemler kuzenlerim hepsi orda Bi biz manisada kalmışız :)
Bende lise mezunu 2 çocuk annesi ve 35 yaşında ev hanımı olarak tanıtayım kendimi memnun oldum 🤗
Çocuklar kaç yaşında
Büyük kızım 5 yaşında miniğim de 3 aylık 🤗
Merhaba. Ben Türkçe öğretmeniyim . Daha önce Felsefe öğretmenliği okudum. 6 yıldır evliyim, yaşım biraz büyük olmasına rağmen evliliğimi sağlam bir temele oturtmadan çocuk yapmaya cesaret edemedim. 4. yıldan sonra çocuk yapmaya karar verdim bu sefer de kan pıhtılaşması sebebiyle üç sağlıksız gebeliğim oldu. Şu an 30 haftalık hamileyim . Okul, ev sorumluluğu ve hamilelik yoruyor. Doğum yaklaştıkca korkular depreşiyor içimde. Ya iyi anne olamazsam korkusu, ya bebeğime yetemezsem vs.
Ve mevsim sonbahar hüzün ayı eylüldeyiz. Vakitlerden… akşam yine akşam yine akşam /Bir sırma kemerdir suya baksam/ Üstümde semâ kavs-i mutalsam/ Akşam yine akşam yine akşam/ Göllerde bu dem bir kamış olsam!
Yeni misiniz? Hesabınız mı yeni
Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin
Hayır, yeni değilim, hesabım da iki yıl olmuştur açalı.
Çok teşekkür ederim .
Üniversite, 1 oğlum var 27 aylık olacak. Şu an ev hanımıyım. 28.5 yaşındayım 😂
Hangi bölüm
İlk ve acil yardım bacım
Ön lisans mezunuyum 30 yaşındayım 6 yaşında oğlum, 6 aylık da kızım var.Ben de Karadeniz de küçük bir ilçede yaşıyorum 😄
Memnun oldum🫱
1,521,162 soru
24,786,681 cevap
373,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın