Forumda açtığım konuyu neden silemiyorum?

+2 oy
733 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,283 puan) tarafından

Soruyu gizleme sınırı gelsin yeter artık ya 

Soruya vakit ayırıp destan destan yazanların suçu günahı ne

Yıllar önce açılmış postları silemiyoruz ama 20 dk önce açılmış herkesin cevap yazdığı postlar hoppp kalkıyor 

Madem kendi bildiğini okuycaan yada kendi lehine olan cevapları alamayınca post kaldırmak nedir 

@admin

15 Cevaplar

+4 oy
önce (2,051 puan) tarafından 2 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik
🚩 Hakaret,Tahrik

En İyi Cevap

Aynen öyle bazı insanlarda anlama kıtlığı var uzun uzun anlatıyoruz ki anlasınlar çevreye bilinçli insanlar kazandıralım diye hoop cevaplar hoşuna gitmez post kapanır. Bence de sınır getirilsin vakit ayırıp uzun uzun yazmamiza yazık ayoll😀

önce (10,283 puan) tarafından

Kişiye özel cevap bile değil üzerine alınan uyarı vermiş işte 😂

önce (1,857 puan) tarafından

Kiz sana dine uyari vermisler durduk uere bide hakaret tahrik adi altinda daha gerekli yerlere kullana bilir puanları silinesice

önce (2,051 puan) tarafından

Hahahah Allah iyiliğinizi versin puanı silinesice ne kız 😀😀

önce (440 puan) tarafından

Isine gelmeyen biri uyari vermis🤣🤣

Aklima o an oyle bi beddua geldi 😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
önce (5,645 puan) tarafından

Evet az önceki bloga okul ile veliyi karşı karşıya getiren sisteme kişilere kurumlara verip veriştirmiştim epey uzun ve detaylı yazmıştım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye  bu tarz olaylarda veliler bilinçlensin diye ama sırf olumsuz yorum alındı diye blog gizlenmiş o kadar sinirlendim ki ben değerli vaktimi ayırıp yorum yapıyorsam bu saygısızlıktır

İşte benimde anlatmak istediğim bu aslında siz öğretmen olarak biliyorsunuz blog yazarı çocugu büyük oldugu için biliyor ama çocugu okula yeni başlayan sade veli henüz bilmiyor bilmediği için bu kaos olup okul ile veli karşi karşıya geliyor ya ben 16 sene önce öğretmenlikten mezun oldum sahada hiçbir zaman öğretmenlik yapmadım o ayrı 16 sene öncede süreç aynıydı ordan detaylıca biliyorum yenilerde keşke bilsede bu karışıklık olmasa yeni velilere göre öğretmen parayı cebe indiriyor müdür hırsız bu düşüncesi ancak yıl sonuna doğru değişiyor çünkü okul eksiklik yetersizliklerini kendileri görüyor ve uyanıyor ama o sürede yaşanan kaos saçma sapan düşünceler en çok okulu ve öğretmenleri yıpratıyor çocuklar eksikliklerden dolayı bazı şeylerden yoksun kalıyor

Post açan kişiye asla lafım yok kendisi sadece sormuş normal mi bu diye zaten gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum ama asıl tepkim o şikayet edin hakkınızı arayın öğretmenin hakkı yok deyip milleti tedirgin edip öğretmenler hakkında galeyana getiren kişiye. Yani şikayet edecek kadar olgunsan mevzuat hakkında da bilgin olması lazım öyle değil mi ? 

İşte dediğiniz gibi öyleleri gelip hemen ortalığı karıştırıp Veli ile öğretmeni karşı karşıya getiriyor. Bu durum hem öğretmen hem veli açısında gerçekten büyük sorunlara yol açabiliyor bu kez burdan başka bir veli acaba ben mi yanlış biliyorum da bunlar bu kadar tepki veriyor diyebilir haliyle. Yani şikayet edin öğretmenin hakkı yok demek yerine önce bir yapıcı olmak gerek neden isteniyor bu ücret diye

Aaa ben o yorumu görmedim hangi kendini bilmez o bak şimdi sinirlendim buna galeyana getirmek derler

Labubu diye bir kullanıcıydı. Gerçeği nick adından da anlamalıydık ya ne olduğunu neyse 

Çok ayıp bu yaptıgı ama hadi oda bilmiyor diyelim galeyana getirmek yerine sorması nedir ne değildir nedendir diye sorgulaması daha doğru olurdu bilmeden etmeden galeyana getirmek çok yanlış çok kötü örnek

+2 oy
önce (1,370 puan) tarafından

Bakıyorum 6-7 bildirim var, ama post yok. Sövüp saydı mı ne yazdı göremiyorum. Geçen bir hesap vardı adını unuttum. 4 yıllık üye sadece 1 postu var ama son postunda daha önceden anlattım biliyorsunuz falan diyordu. Demek ki hepsini kapatıyor

Aynn öyle canım.  Çoğu kişi okadar aktif ama hiç postları yok . 

+1 oy
önce (188,080 puan) tarafından

aay biri var surekli yapiyo  bunu gicik edeci

Var birkaç kişi evet 

+1 oy
önce (33,491 puan) tarafından

Gene ne kaçırdım. Ama haklısın eski hortlatılan postlara gıcığım ben keyfine beş sene önceki posta yazamasınlar onlar bile ama ekranda bizim yazdığımız beş dakika önceki post hop uçtu. Gerçekten bunu yapanlara artık yorum yapmıyorum 

önce (56 puan) tarafından

Daha dikkat ederim bilmiyorum bu kadar rahatsız olduğunuzu 

Postun kapatılması için bence 24 saat geçmesi lazım. 

Ben bazen post açınca iki gün bekliyorum verilen cevaplar olur vs diye iki gün sonra siliyorum eski postları hortlatmasınlar diye 😀

önce (56 puan) tarafından

Ben post 1 gün duruşa silinmez diye düşünmüştüm eski hesabımda eski postlar duruyordu biriyle tartışınca hemen onları vuruyordu yüzüme 

Amacım sadece post sahiplerini suçlamak değil. Ama bazen araya gelip yoruma salça olanlarla hakaretvari cevaplar yazanlar oluyor belki bana hakaret küfür etmiş o ara post kapanmış ama ben göremediğim için o kişinin başka postuna yorum yazıyorum sohbet ediyorum bilemeyiz ki

önce (1,370 puan) tarafından

Hah evet o kimdi ya, 4 yıllık üye profilinde sadece 1 post var bir sürü de puanı var. Her postu siliyor deme ki

+1 oy
önce (14,828 puan) tarafından

500 TL postumu 

Aynn o

önce (16,897 puan) tarafından

o tarz postları istedikleri cevapları alamayınca kapatıyorlar 

+1 oy
önce (10,461 puan) tarafından

@Delirik  senin de kaç defa postlarına tam yazıyorum kapatıyorsun en azından bir 4 5 saat geçsin öyle kapat kız 🥴😅

önce (4,172 puan) tarafından

Ben hemen kapatmiyorum biraz bekliyorum yorum yok kapatıyorum akillandik çünkü eski postları okuyup neler yazdılar bilemezsin dikkat ederim genede🙏🏻

+1 oy

biri var yenilerde özellikle yapıyor, denk geleyim engelleyecem şu an adını aratıp vakit harcamayacağım😂 

Çok sinir bozucu ya 

Eski postlarıda silemiyorum oda sinir bozucu.  Kimin ne işine yarıyor benim 2023 de açtığım post bırakında silelim

evet, post silme bize ait olmalı. o da 1 hafta sonra silme aktifleşmeli

Aynn çok mantıklı 

0 oy
önce (836 puan) tarafından

Tam yazdım gönderiyordum soru gitti 😝

Hep öyle zaten sinir oluyorum artık

önce (836 puan) tarafından

Birde yazdım o kadar çok nadir yazarım zaten artık uzun uzun yazmamaya karar verdim 😅

0 oy
önce (2,493 puan) tarafından

Bencede ya az once gordum cevap yazdim karsi taraf ta bana cevap yazdi muhtemelen bildirimi geldi girdim soru gizlenmis

İşte yazmasak niye ciddiye alınmıyorum yazılmıyor bana diolar. Sonra kişi seçiyorsunuz diolar 

0 oy
önce (8,625 puan) tarafından

Bana da cevap gelmiş sonuncusunu göremedim sen mi yazmıştın?

önce (8,625 puan) tarafından

Ne yazmıştın merak ettim bak şimdi 

Ayyy evet uzun uzun anlattım hani gereksiz yere biz öğretmenleri suçlayıp saçma sapan nedenlerden cimere şikayet edenler var deli oluyorum onlara resmen. Ben de ciddiye alıp uzunca anlatıyorum tövbeler olsun bundan böyle he deyip geçecem 😀 ama işte mesleğe laf edildi mi de insanın kendisini tutması ne mümkün 😀 

Al bak yine dayanamadım uzun uzun yazdım 😀

ben yazmıştım eskiden yoktu bunlar diye yazmıştı. Ben de nerde yoktu bizler de öğrenciyken veriyorduk yazdım

+3

Eskiden doğru düzgün etkinlik mı vardı WhatsApp grubu mu vardı her şeyden haberdar olup fikirlerinin sorulması mı vardı öğrenciyi öğretmenler adım adım takip mı ediyordu. İşlerine gelince yeniyi isteyip işlerine gelince eskiden örnek vermeleri de ayrı bir saçmalık kaç gün burda WhatsApp grupları kurulmadi diye isyan çıkartılar 

Bende öyle yazdım eskiden de vardı kömür parası fotokopi parası istenilirdi ve kimsede itiraz etmezdi

Babam derdi kul hakkıdır die hemen verirdi

0 oy

Ayyy bende gıcık oluyorum ya normal bi soru soranlar bile kapatiyo bi bakiyorum gitmis silicekseniz acmayin yada iki gun sonra sil 

0 oy
önce (1,004 puan) tarafından

Off çok sinir bozucu bak cvp yazıyorum cevabıma cevap yazılıyor merak edip bakıyom soru gizlendi 

0 oy
önce (27,647 puan) tarafından

Sonuna kadar katılıyorum. Kastettiğin postta yorum yazdım. 3 cevap vardı. Bildirim gelmiş. Ama silinmiş soru. Okuyamadım. Ne cevap verildiğini bilmiyorum 

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Siz işsiz misiniz ya Ne saçma şeylerle uğraşıyosunuz Gün gün gebelik uygulaması değil mi ya bu Ben gebeyim de kullanıyorum gebe olmayanlar niye kullanıyo anlamış değilim Ne meraklısınız millete giydirmeye ya Hiç mi akraba arkadaş konu komşunuz yok iki sohbet edecek Burda biri bana ters düşen bir konu açsında bende nefret kusayım diye bekleyen bir sürü insan var hayret ediyorum gerçekten Keşke gebe olmayanlar kullanmasa da sorun kalmasa

önce (329 puan) tarafından

Sizin kadar önemsemiyoruz buraları yapılanları. Arada sırada girip çıkıyoruz. Hayatımız buradan ibaret değil bizim sevgili Marlingo. Hoşunuza gitmeyen tabirler sizin sorununuz ama evet bunlar hep işsizlikten. 

Birbirimizi tanımıyorsak saçma sapan ithamlarda bulunmayacağız öyle değil mi? Ya da birbirini tanımayanlar hakkında ahkam kesmememiz gerektiğini bilmeliyiz değil mi ? 

Her hoşunuza gitmeyen posta sallayanlar olarak sizler mi söylüyorsunuz bunları? Güldürmeyin rica ederim. Komik görünüyorsunuz. 

SİZe göre önemsiz bize göre önemli size göre işsizlik bize göre uzun zaman geçirdiğimiz için bir çok üyesini tanıdığımız sohbet ettiğimiz bir uygulama en azından başkalarını lincliyorsunuz deyip herkes gibi girip tanımadığım insanlara yorum yapıp ne boş insansın ne işsizsin demiyoruz 

Pekala sevgili birbalannesi. 💐

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Forumda açtığım bir konuyu sonradan silebilir miyim?
Platform kurallarına göre kullanıcılar kendi açtıkları konuları belirli bir süre geçtikten sonra silememektedir. Genellikle gönderi paylaşıldıktan sonraki ilk birkaç dakika içinde düzenleme veya silme işlemi yapılabilir, ancak etkileşim alan konuların silinmesi topluluk düzeni açısından kısıtlanmıştır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Neden başkalarının cevap yazdığı konuları silemiyorum?
Üyelerin gönderdiği cevaplar, forumdaki bilgi birikimini ve tartışma kültürünü oluşturur. Bir konu üzerinde birçok kişi vakit ayırıp cevap yazdığında, o içeriğin silinmesi diğer kullanıcıların emeklerini ve tartışmanın bağlamını yok edeceği için yönetim tarafından silme yetkisi sınırlandırılmıştır.
Açtığım tartışma konusunu kaldırmak için ne yapmalıyım?
Açtığınız bir başlığı kaldırmak için genellikle moderatörlerle iletişime geçmeniz gerekir. Kendi başınıza silme işlemini yapamadığınız durumlarda, konuyu neden kaldırmak istediğinizi belirten bir talep oluşturarak adminlere ulaşabilir, platformun moderasyon politikaları çerçevesinde inceleme yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Forum konularında gönderi gizleme özelliği var mı?
Platform genelinde tüm kullanıcılar için anlık gönderi gizleme özelliği bulunmamaktadır. İçeriklerin kalıcılığı, forumdaki tartışmaların arşivlenmesi ve diğer üyelerin bu yanıtlardan faydalanabilmesi amacıyla yönetim tarafından belirlenen kurallar dahilinde yönetilmektedir.
Konu açarken nelere dikkat etmem gerekir?
Konu açarken içeriğin topluluk kurallarına uygun olduğundan ve kişisel verilerinizi içermediğinden emin olmalısınız. Paylaştığınız bilgiler forumda kalıcı olacağı için, sonradan silinmesi zor olan içerikleri paylaşmadan önce dikkatli olmanız ve tartışma konusunu net bir şekilde belirlemeniz önemlidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 332 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (9,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 563 göst.

Kategoriler

1,520,954 soru

24,783,610 cevap

373,819 kullanıcı

...