Öğretmenle görüşmek için nasıl randevu alabilirim?

+3 oy
257 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,604 puan) tarafından

Ben öğretmenle konuşmak için randevu almak istiyorum. Yapamıyorum nasıl olacak bu, alan var mı daha önce?

9 Cevaplar

+2 oy
önce (16,827 puan) tarafından

kızına söylesen, öğretmenim annem sizinle görüşmek istiyor diye haber gönderse veya not yazsan sen, öğretmene verir mi? 

önce (8,604 puan) tarafından

Sistem üzerinden randevu alınacakmış yasakmış artık randevusuz görüşmek

önce (16,827 puan) tarafından

acaba sistem mi aktif değil 

Olabilir nagiş okulun aktifleştirmesi lazım yazmış. H

önce (8,480 puan) tarafından

Kuzum randevuya gerek yok. Aklını kullan. Mesajda konuşunuz hocayla 😃

Mesajla çok fazla bilgi vermiyor ki. Randevu alın görüşelim yasak diyor. 

-Reklam-
+1 oy
önce (188,087 puan) tarafından

okula mail at

önce (188,087 puan) tarafından

veya cocugunun cantasina not yaz koy zarfa 

Sistem üzerinden randevu alınacakmış. O da e devlete yönlendiriyor. Orda da bulamadım 

önce (2,351 puan) tarafından

Okulun Web sitesinden alınıyor 

+1 oy
önce (388 puan) tarafından

Öğretmenle konuşmak için nasıl randevu Alcan kız 

Özel öğretmen mi 

Anaokulu . Sistem üzerinden alınması lazımmış. Bizim okul pek güvenlikli. 

+1 oy
önce (33,451 puan) tarafından

Veli randevu sistemi Aktif çalışmaya başladı mı ki geçen dönemde diyorlardı ama bize hiç randevulu gelen Veli olmadı 

Yasaklamışlar artık direkt görüşmeyi. Sistem üzerinden randevu alınacakmış. Onu da bulamadım.

önce (33,451 puan) tarafından

Okul idaresine Sor bir o zaman 

Öyle yapayım 

Başlamışlar 2 gündür randevulu görüşuluyormus. Bugün konuştum hem öğretmenle hem müdürle nasıl alınacağını da öğrendim.

+1 oy
önce (9,316 puan) tarafından

Telefon numarası yokmu bizim whatspp grubu var öğretmen kendı açtı 

Var da sistem üzerinden randevu almanız lazım diyor. Artık okula kimseyi sokmuyorlarmış. Resmi bir kayıt olması lazımmış

+1 oy
önce (20,875 puan) tarafından

Velirandevu sistemi üzerinden fakat okulun aktiflemesi lazım sistemi sanırım 

Bizim okul güvenliği baya bir üst düzey tutuyor 

önce (20,875 puan) tarafından

Sağolasın esmos😘

önce (66,205 puan) tarafından

bizim kapida güvenlik var gun icinde almiyor ama okul çıkışı butun veiler bahceye giriyo

Bizde bahçeye girmek yasak. İç kapıda öğretmen tek tek çocukların ismini söylüyor . Ailesi gelmiş olanı görevli bahçe kapısının kilidini açıyor teslim ediyor sonra tekrar kitliyor diğer çocuğu alıp geliyor. Her öğretmen kendi sınıfındaki çocuk bitmeden gitmiyor . Ama bizim ki sadece anaokulu çok kalabalık da değil 

önce (66,205 puan) tarafından

anaokulunda öğretmen çocukları sirayla kapiya getiriyodu velisini gordugunu sirayla veriyodu

+1 oy
önce (5,274 puan) tarafından

E-okulvbs uygulamasını indirdin mi oraya çocuğunu kaydet sonra orda randevu al çıkıyor bizimkiler aktif şuan 

Bir yapayım canım sağol 

+1 oy
önce (5,612 puan) tarafından

Sistem henüz aktif değil telefonda öğretmenden rica edin belki yardımcı olur

Söyledim ama dönüş yapmadı daha

+1 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Ben biraz önce öğretmene oğlumun hakında bilgi almak istiyorum dedim beni aradı bilgi verdi randevu durumunu sormadım sistem üzerinden

Ben de mesaj attım dönüş yaptı az önce. Sistemi dün aktif ettiklerini söylemiş yönetim ama olmamış galiba. Yarın sizin için de uygunsa çıkışta görüşelim dedi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Öğretmenle görüşmek için randevu nasıl alınır?
Öğretmenle görüşmek için öncelikle okulun belirlediği iletişim kanalını kullanmanız gerekir. Genellikle okul yönetimi veya öğretmen tarafından paylaşılan e-okul, okulun web sitesi ya da veli bilgilendirme sistemleri üzerinden randevu talebi oluşturabilirsiniz. Eğer sistem üzerinden bir seçenek yoksa, okul idaresi ile iletişime geçerek öğretmenin görüşme saatlerini öğrenip uygun bir zaman dilimi için onay almanız en sağlıklı yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Öğretmen veli görüşme saatleri nasıl öğrenilir?
Öğretmenlerin veli görüşme saatlerini öğrenmek için okulun web sitesindeki öğretmen görüşme saatleri çizelgesine bakabilir veya okul idaresine danışabilirsiniz. Birçok okul, her eğitim öğretim yılı başında öğretmenlerin hangi gün ve saatlerde müsait olduğunu gösteren bir liste yayınlar. Bu saatler dışında öğretmeni okulda bulmanız zor olabileceği için mutlaka önceden bilgi almanız ve randevulaşmanız önerilir.
Randevu almadan öğretmenle okulda görüşebilir miyim?
Randevu almadan öğretmenle okulda görüşmeniz, hem öğretmenin ders programı hem de okulun güvenlik politikaları nedeniyle genellikle mümkün değildir. Öğretmenler ders saatleri dışında, nöbet saatlerinde veya özel olarak ayrılmış görüşme zamanlarında velileri kabul ederler. Plansız yapılan ziyaretler öğretmenin ders düzenini aksatabileceği için mutlaka okul yönetimi üzerinden randevu talebi iletmek daha profesyonel bir yaklaşımdır.
Okul üzerinden öğretmenle iletişime geçmek için neler yapmalıyım?
Öğretmenle doğrudan iletişime geçemediğiniz durumlarda okul rehberlik servisi veya sınıf rehber öğretmeni ile irtibata geçebilirsiniz. Okulun resmi iletişim kanalları üzerinden mesaj bırakabilir ya da okul yönetimi aracılığıyla bir görüşme talebi oluşturulmasını isteyebilirsiniz. Bu süreçte talebinizin gerekçesini kısaca belirtmeniz, öğretmenin sizi daha iyi hazırlayarak karşılamasına yardımcı olacaktır.
Dijital sistemler üzerinden öğretmen randevusu nasıl oluşturulur?
Dijital sistemler üzerinden randevu oluşturmak için genellikle okulun kullandığı Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) veya benzeri okul yönetim platformlarına giriş yapmanız gerekir. Bu platformlar üzerinde görüşme talep etme bölümü varsa buradan tarih ve saat seçimi yapabilirsiniz. Eğer uygulama üzerinden bir seçenek göremiyorsanız, okulun öğrenci işleri birimini arayarak dijital randevu sisteminin aktif olup olmadığını sorgulamanız en doğru adımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,792 göst.
0 oy
20 cevap 1,524 göst.
0 oy
17 cevap 1,287 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 621 göst.

Kategoriler

1,520,843 soru