Tepebaşı'na taşınırken hangi nüfus müdürlüğüne gitmeliyim?

0 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar 

Ben 1 haftaya kadar eskişehir e taşınacağım tepebaşı ilçesine 

Yeni ikametgah için 

Hangi nüfus müdürlüğüne randevü almam lazım bilmiyorum 

İnternet ten araştırınca odunpazarı çıkıyor 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,042 puan) tarafından

Nereden alırsan al işlem yapılıyor canım , evine en yakın hangisi ise oradan al. Bende bugün aldım ikameti, üzerinize herhangi bir fatura olması gerekiyor bilginiz olsun 

önce (204 puan) tarafından

Tamam canım tesekkür ederim ilginden dolayı ☕️

-Reklam-
+1 oy
önce (9,598 puan) tarafından

İki nüfus dairesinde aynı binada valilik binasının orda büyük postane var tam karşı bina 3 kat çıkacaksın hangi mahalleye taşınıyorsun

Hoş buldum canım 

Bozüyük yakın bana da

önce (1,733 puan) tarafından

Evet japonesi abla senmisin bu arada

Evet balım o benim 

önce (1,733 puan) tarafından

Evet yakınız 🥰

+1 oy
önce (598 puan) tarafından

Farketmiyor tepebaşında odunpazarında yapıyorlar hoşgeldiniz şehrimize 

Hoş buldum canım inşallah 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İkametgah değişikliği için nüfus müdürlüğü randevusu nereden alınır?
İkametgah değişikliği işlemleriniz için randevu almanız gereken yer Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan randevu.nvi.gov.tr adresidir. Buradan sistem üzerinden il ve ilçe seçimi yaparak size en uygun gün ve saat dilimine randevunuzu kolayca oluşturabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yeni taşınılan ilçede ikametgah bildirimi nasıl yapılır?
Yeni taşındığınız ilçede ikametgah bildirimi yapmak için öncelikle ilgili nüfus müdürlüğünden randevu almanız gerekir. Randevu gününde yanınızda kimlik belgenizle birlikte, taşındığınız konuta ait adınıza düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz veya internet gibi güncel bir fatura belgesi bulundurmanız işlemlerin hızlı tamamlanmasını sağlar.
Farklı ilçeye taşınırken ikametgah hangi nüfus müdürlüğüne bildirilir?
İkametgah adres değişikliği işlemleri, taşındığınız yeni adresin bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğünde gerçekleştirilmektedir. Hangi ilçede ikamet ediyorsanız, o ilçenin sınırları içerisindeki nüfus müdürlüğüne giderek adres beyanında bulunmanız yasal bir zorunluluktur.
Adres değişikliği bildirimi taşındıktan sonra kaç gün içinde yapılmalıdır?
Adres değişikliği bildiriminin, yeni adrese taşındıktan sonra en geç 20 iş günü içerisinde yapılması gerekmektedir. Yasal süresi içerisinde yapılmayan adres bildirimlerinde idari para cezası uygulanabileceği için taşınma işlemleri biter bitmez randevu almanız faydalı olacaktır.
İkametgah değişikliği işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilir mi?
İkametgah değişikliği bildirimini e-Devlet üzerinden yapabilmek için, taşındığınız konutta halihazırda başka birinin oturuyor olması veya daha önce adreste kayıtlı bir fatura bulunması gibi belirli teknik şartların sağlanması gerekir. Eğer e-Devlet üzerinden işlem onaylanmazsa, bizzat ilgili ilçe nüfus müdürlüğüne başvurmanız zorunludur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 294 göst.
0 oy
16 cevap 1,650 göst.
31 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Citipiti (7,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 997 göst.

Kategoriler