Eşimin benden habersiz altınlarımı satması normal mi?

+2 oy
549 göst.
önce Diğer kategorisinde (50,890 puan) tarafından

Ben görmedim üstüne doğum yaptım kocam bileziklerimi alıp kemdine araba aldı ilk çocukta 2.cocukta da doğuma 3 gün kala yine bileziklerimi satıp arabayı değiştirdi 🤣🤣

Düşünüyorum da ne kadar safmışım😂😂

image

📊 Tek Seçim
11.9% (5 oy)
88.1% (37 oy)

21 Cevaplar

+3 oy
önce (1,252 puan) tarafından

Ayni bku iki kere yiyenin birisi de benim ikinci kez arabaya gitti bileziklerim 😂biz biniyormuşuz ya bizi gezdiriyormuş paşalarimiz savunmalari da bu. Ben gôrmedim karisini mutlu etmek için gözbebegi arabasini satan adam varsa da helal olsun.

önce (50,890 puan) tarafından

Banada şey diyor daha araba demeden on koltuktasin 🤣🤣

Ee bilezik verdik o kadar hakkımız 😂😂

-Reklam-
+3 oy
önce (10,106 puan) tarafından

Araba ortak kullanım ve ihtiyaç çünkü. Doğum sancısı tutunca bileziklere binip gidemiyoruz🤣 

Bende ev için verdim oda ortak kullanım ve ihtiyaç 

Varken keyfi değiştiriyorsada keyfi ihtiyaç mi hakimcim ?? 🤔🤔

önce (10,106 puan) tarafından

Ama şöyle bişey var km artıyor model yaşlanıyorsa erken değiştirmek mantıklısı oluyor yoksa araba yaşlanınca kolay kolay satılmıyor. Tabi herkes böyle düşünmez kimi keyfi model değiştirmek için yapıyor telefon gibi sıkıldıkça değiştiriyor

1 yıllık arabaydı aşko ailesi arazi aracı istediği için değiştirdi şimdi yine değiştirecek eski arabasına geri dönüyor 

+2 oy
önce (14,724 puan) tarafından

Arabayı değiştirmek için bi kısmını vermiştim iki yıldır arabayı ben kullandığım için dert değildi ama bu aralar araba sürekli kocamda içime oturmaya başladı  😅😅😅

Tekerlerini sök bunlar benim hakkım altın verdim de 😂😂

önce (14,724 puan) tarafından

Zor oluyorsa sanada alalım küçük bişey  diyor kocamda giden gene benim bilezikler olacağı için yanaşmıyorum içine binince diyorum zaten canım bileziklerim senin için gitti diye arabaya diyorum kocam sen anla ahahhaha 😅😅😅😅

+1 oy
önce (200 puan) tarafından

Sizinki iyi ben hep borca verdim 🤣🤣🤣

Borca da tam altınlarımi verdim buyur bide burdan yak 🔥🚒🧯

Bende arabaya bilezik borca da çeyrek tam bileklik 🤣🤣 elde kalan sıfır 🤣🤣 akıllanmayız

Koca sevgimiz şaka mı 😂😂😂

Sus sus 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (8,534 puan) tarafından

Dün eşime kızdım bu konuya benzer bir şeydi. Ben daha yeni ehliyet aldım. Araba da alıcaz inşallah. Eşimde var araba manuel ben otomatik istiyorum . İşe arabayla gidip geliyor ama serviste evimizin önünden geçiyor gibi bir şey. Kendi keyfin için işe arabayla gidip geliyorsun.  Demiyorsunki ben arabayı satayım karıma istediği arabayı alayım rahat rahat gitsin gelsin çocuk da okula başladı zorlanmasınlar diye. Bana diyor ki bunu mu kurdun bütün gün kafanda. Erkek işte taş kafalılar 

Yok canım servis dibinden geçerken benim bunu kurmam mümkün mü diyeydin

önce (8,534 puan) tarafından

Hiç işte kafa bu kadar basıyor 

+1 oy
önce (4,039 puan) tarafından

Aman sağlık olsun beee hepsi gelip geçici bende verdim ama pişmanda değilim kız sıfır araba aldık tabi köy yolunda sorun çıkarınca geri satmak zorunda kalmıştık 😄

Ben istesem satar beni mutlu etmek için ama  😂

Gastamonu erkeği yapar 😂😂 benimde kaynanagil arazi arabası istiyordu işte tarlaya cikamadiklari için görev bize düştü 😂😂

önce (4,039 puan) tarafından

Gastamonu erkeği candır beee 😍😍

Yandı buralar 🔥🔥🔥🚒🚒🚒🚒🚒🚒🧯🧯🧯🧯🔥🔥🔥🔥🔥

+1 oy
önce (33,305 puan) tarafından

Satıp borçlarına yatırdı benimki 

+1

Zaten altın niye var kocaya araba almak için ya da borçlarını kapatmak için demiş erkek kişileri 😂😂

önce (33,305 puan) tarafından

Kız altını değil arabayı sattı altın satsa bu kadar zoruma gitmezdi. Hoş o arabada yarısı benim altınlardı ama olsun ben geri alacağım ondan paramı 

+1 oy
önce (28,029 puan) tarafından

Ben gördüm benim eşim . Hep beni mutlu etmek için birşeyleri satdı ahahshs 

Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah 🧿 41 kere yazdım 😂😂😂😂

+1 oy
önce (1,780 puan) tarafından

Benimde bileziklerin araba icin gitmesi peki 😂😂

Aşkım Şaşmaz ya araba ya borç 😂😂

önce (1,780 puan) tarafından

Bizde akil yok akilla miyoz yinede veriyoz😂😂😂yine olsa yine salaklik edip gene veririm heralde

+1 oy
önce (6,275 puan) tarafından

Bileziklerim, zincirim yüzüklerim kolumdaki altın künyeye kadar sattı.bi.kısmını ev yaparken kullandık geri kalan ev içine harcandı. Ama intikamım büyük olacak.ineği erkek doğurursa sattırıp set alacam.içim anca soğur

Kız yüzükleri niye verdin bacım gı 😂 al kız sefan olsun çatlasın kaynana elti görümce 

+1 oy
önce (11,538 puan) tarafından

Aman Allahım ne güzel bir söze denk geldim halbu ki eşim sabahtan arabayı satmak için galeriye gitti ben atiyom satma arabamizi diye ısrar ediyom😆

Yenisini almiyorsa sıkıntı 

önce (11,538 puan) tarafından

Yok cnm ya biz evsiz kalsak arabasız kalmayız geri getirdi gönlü el vermemis

+1 oy
önce (66,127 puan) tarafından

eltim arabayi sattirdi cenesine dayanamayip satti kaynim

Ne karılar var be 

+1 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Eşimde ehliyet yok ben yalvardım araba alalım diye 🤣🤣

Aldımi kız 

önce (1,017 puan) tarafından

Aldık aldık şimdi yükseltmek için yalvarıyorum 🤣🤣 borcumuz var onları bitirirsek Allah izin verirse Yükselteceğiz inşallah 

+1 oy
önce (2,979 puan) tarafından

Ah canım eşim maşallah diyim ona. İlk altinlarim eve gitmişti. Arabamizi kendi aldı ödedi ama ben daha iyisi olsun diye 2. Altinlarimi zorla bozdurttum. Beni çok ikna etmeye calisti ama edemedi. Hiç sevmez altın bozmayi

Benimki de sevmez ama kendine bişey alırken bayılır 😂😂

+1 oy
önce (3,254 puan) tarafından

Allahım ne kadar doğru 💯😂

Benim bilezikler arsaya gitti, zincir, küpe, 2 yüzük ve bileklik eve gitti. 😅 Sonra eşim bir çift bilezik, kolye bir de bileklik yaptı. Geçen sene araba alırken bilezikleri zorla sattırdım. 🫣 Normalde o hep isterdi,ç ben de mecbur verirdim. Bu sefer Alırsam bir daha yapmam, yapamam dedi. 😂( Zaten alsa kendi borcu arabası için alıyor)

Arabayı ve küçük bir arsayı beraber almıştı kıyamadım. 🥹

Ama bu sene sanırım akıllandım. 😅 Arabayı sattı şimdi daha yüksek model bakıyor. Bende bir bileklikle bir kolye kaldı… Onları da artık vermem! 😂😂 

Verme kız onlarda dursun benimde 2 çeyrek bir tam kaldı 3 yüzükle 😂😂

+1 oy
önce (2,146 puan) tarafından

Satalım dese ben kabul etmem araba benim elim ayağım sadece ben istiyorum diye bir üst modelle değişim yapıyor araba şart 

Araba şart tabiki ama altın da şart 😂😂

önce (2,146 puan) tarafından

Altınla araba arasında seçim yapsam araba derim araba için altın satmayan Bir kocam var jhjhjhj

+1 oy
önce (39,830 puan) tarafından

Gördüm. Eniştem arabasını sattı yerine araba alana kadar teyzem için altın bilezik vs aldı. 

Araba alırken geri aldı mı peki ??

önce (39,830 puan) tarafından

Daha araba almadılar altınlar duruyor.

+1 oy
önce (5,478 puan) tarafından

Şart mıydı şu bloğu görüp vicdan azabı çekmem 

Yabancı damat ta altınlarla araba aldı deme 🤔😂

önce (5,478 puan) tarafından

Hayır bir kaç sene önce mal varlıgıma tedbir konulmuştu 1 kuruş param yoktu elimde benim için arabasını satıp avukat parasını ödedi tedbiri kaldırmak için 

+1 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Hak etmeyen bir eş için bende yaptım ... Ve coook pişmanım 😒

Muamma hakedip haketmedikleri de tartışılır 

+1 oy
önce (9,584 puan) tarafından

Benim eşim arabasını benim için sattı kayınvalidem ve görümcem ler bizim satın almak istediğimiz apartmandan bizde daire alalım kiraya gelelim dediler ben istemedim elimde araba bozuldu dedi ve sattı üç yıl arabasız gezdik

Zor arabasızlik

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin rızası olmadan altınların bozulması hukuken ne anlama gelir?
Türk Medeni Kanunu'na göre düğünde takılan takılar, kural olarak kadının kişisel malı sayılır. Eşin rızası veya onayı olmadan bu takıların bozdurulması veya başka amaçla kullanılması hukuki bir uyuşmazlık konusudur. Bu durumun tespiti ve hak kaybını önlemek adına bir aile hukuku uzmanından hukuki destek alınması, yaşanabilecek mağduriyetlerin giderilmesinde en sağlıklı yoldur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte eşlerin finansal kararları ortak alması neden önemlidir?
Evlilikte finansal kararların ortak alınması, güven bağının korunması ve uzun vadeli aile huzuru için kritik bir öneme sahiptir. Tek taraflı alınan kararlar, özellikle birikimlerin harcanması noktasında, eşler arasında ciddi iletişim kopukluklarına ve güven kaybına yol açar. Şeffaf bir bütçe yönetimi, her iki tarafın da kendini güvende hissetmesini sağlar ve aile içi çatışmaların büyük oranda önüne geçer.
Evlilikte maddi güven kaybı nasıl aşılır ve süreç nasıl yönetilir?
Maddi güven kaybı yaşandığında ilk adım, eşler arasında dürüst ve yargılayıcı olmayan bir iletişim zemini oluşturmaktır. Yaşanan hayal kırıklığını açıkça ifade etmek ve gelecekteki harcamalar için ortak bir plan yapmak güveni yeniden inşa etmeye yardımcı olur. Eğer iletişim yoluyla çözüm sağlanamıyorsa, profesyonel bir aile danışmanından destek almak, maddi tutumlar üzerindeki farklılıkları aşmak için etkili bir yoldur.
Kişisel birikimlerin evlilik birliği içerisinde korunması mümkün mü?
Kişisel birikimlerin korunması için evlilik öncesinde veya sırasında mal rejimi sözleşmeleri yapılabilir. Bu sözleşmeler, evlilik birliği içerisinde kişisel malların yönetimini ve hak sahipliğini net bir şekilde belirler. Hangi malın kişisel, hangisinin edinilmiş mal sayılacağı konusunda bilgi sahibi olmak, evlilik birliği içerisindeki finansal belirsizliklerin ve olası mağduriyetlerin önüne geçmek için oldukça önemlidir.
Eşler arası finansal şeffaflık aile içi iletişimi nasıl etkiler?
Finansal şeffaflık, eşler arasında sorumluluk paylaşımını kolaylaştırır ve geleceğe dair ortak hedeflere daha sağlam adımlarla ilerlenmesini sağlar. Paranın nasıl değerlendirildiği konusunda açık olmak, çiftler arasındaki stres seviyesini düşürür ve 'biz' bilincini güçlendirir. Gizli harcamalar veya habersiz yapılan tasarruf bozumları, evliliğin temelindeki güveni sarsan en önemli etkenlerden biri olarak kabul edilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
42 cevap 2,236 göst.
0 oy
24 cevap 1,220 göst.
9 Ağustos 2026 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 995 göst.
27 Haziran 2026 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.

Kategoriler