+1 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından

image

selam kızlar 🥰 🌸 

Bu çay kahve molalari da olmasa yanmisiz😅😂

Çocuklar babalarıyla balkonda takılırken hemen kaçtım bir kahve yaptım on dk bile olsa kafa dinleme olsun dedim 😅

Bugun yemek derdim yok dünden arttı herşey eşim de gececi o yüzden gündüz bişey yapamiyom o gidince artık gecede mutfak dolaplarını silmeyi düşünüyorum bakalım. 

Sizler neler yapıyorsunuz var mı çay kahve anliklari 😊✨🌸🥰

8 Cevaplar

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bnde bulaşıklari hallettim    ocağı falan sildim  şimdi oğlanın uyku vakti. Onu sallıyorum uyusun kendine badem sütlü soğuk bir kahve yapicam   dün akşam bisküvili pasta yaptım onu yerim ,çamaşır  asicam  öyle gün sonra bize ne getirecek 

önce (385 puan) tarafından

Sağol canım sana da afiyet olsun 🥰 😊 🌸 

Bende kızımı uyutmaya çalıştım uyumadı bugün baya huysuz birazdan tekrar denicem bakalım 

Bisküvili pasta bütün pastaların yanında en kıdemli en güzeli valla benimde eşim çok seviyor yarın bende yapayım iyi aklıma getirdin 😁 😊

önce (14 puan) tarafından

Sağol canım inşallah uyur evet çocukluğumuzun pastası ☺️yap yap iyi oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (10,411 puan) tarafından

Kahvaltı yapıp küçükleri uyutup kışlık hazırlık modunu açıyorum önceden böyle seyleri yük gören ben  şimdi mutlulukla hevesle yapıyorum inşallah ağız tadıyla yeriz biraz yorucu ama değiyor

Eline sağlık canım kolay gelsin amin inşallah 🥰🌸✨ valla bu tarz şeyler iyi oluyor ya bende seviyorum benim bu yaz annem halletti konserve falan sağolsun ama bikac bişey daha ekleme yapicam bende çocuklar için meyve tarzı şeylerde iyi oluyor kışın içiyorlar meyvesuyu niyetine. 

0 oy
önce (1,092 puan) tarafından

Şu tabaktakını bıtırırsem kalkıp kahve ıcıcem 

Ben gece butun evı

image topladım saat 2ydı sabah sadece kalkıp supurge tuttum

Afıyettr olsun sanadq

Sağol canım sana da afiyet olsun şimdiden kolay gelsin 🥰🌸😊 bende dün akşam supurmustum ondan henüz supurulcek duruma gelmedi şükür 😅 geç saatte toparlayinca iyi oluyor ya sabah insan temiz evi görünce bı mutlu oluyor 😊

0 oy
önce (28,020 puan) tarafından

Afiy

et olsunnn bende işte kızım hanımın teipleriyle ugrasiyom sjsj

Sağol canım 🥰🌸 ya yerimm. 😅😅 Kızlar daha da fena oluyorlar tabi süsleri pusleri bitmiyor 😅

0 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Ayyyy biz okul önceciler maalesef çaya ve kahveye Hasret kalıyoruz gün içinde afiyet olsun :) 

Sağol canım allah yardımcınız olsun 🥰🌸😊

0 oy
önce (16,614 puan) tarafından

image

oryantasyondayız😂 ilk etkinliğimizi yaptık 

Vayyy çok güzel olmuş canım ne güzel 🥰👍🏼🌸

0 oy
önce (2,818 puan) tarafından

Afiyet olsun kolay gelsin canim. Akşam yemeğini yedik cocuklari sitenin parkına gönderdim. Bende hızlıca evi topluyorum. Çayı akşam eşim işten gelince içeceğim inşallah. Bende anlık resmine çiçeklerimle eşlik edeyim

image

Sağol canım 🥰🌸 ya ne güzel maşallah benimde vardı birkaç çiçek ama çocuklar olduktan sonra anneme verdim biraz büyüsünler yine alcam inşallah 😊 bende yemek sonrası evi supurdum topladım evi birazdan yatma saati gelir çocukların sabaha derli toplu kalır inşallah 😅 sana da afiyet olsun canım 🥰

önce (2,818 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸 çok naifsin maşallah 

+1

Çok teşekkür ederim 🌸😊

0 oy
önce (6,604 puan) tarafından

Temizlik yaptım, sabahtan yemek hazırlığı yaptım. Şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum kurutma durdu kıyafetler var. Namaz kılmam lazım iş biter mi. 2 tane içtim kahve ben de

Afiyet olsun canım 🥰 😊🌸 valla işin bittiğini goren bir kadın henüz dünyaya gelmedi heralde 😂😂 biz günün kapanışı modundayiz çocukları uyutmaya çalışıyorum eşim gececi o olmayınca uyku işi baya zor oluyor ikisi birbirini engelliyor malesef. Eğer bende bı enerji birakirlarsa uyurlarsa TRT'de yeni baslayan diziye bakcam bı çay kahve bişey yapıp ama bunlar beni uyutur heralde 😂😂

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 531 göst.
29 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (405 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 357 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde -HEMDEM- (5,832 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 448 göst.
6 Temmuz 2026 Diğer kategorisinde Gurbetci_Saban (6,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,043 göst.
5 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Eyesilyurtt (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,520,080 soru

24,770,609 cevap

373,287 kullanıcı

...