Bu çay kahve molalari da olmasa yanmisiz😅😂
Çocuklar babalarıyla balkonda takılırken hemen kaçtım bir kahve yaptım on dk bile olsa kafa dinleme olsun dedim 😅
Bugun yemek derdim yok dünden arttı herşey eşim de gececi o yüzden gündüz bişey yapamiyom o gidince artık gecede mutfak dolaplarını silmeyi düşünüyorum bakalım.
Sizler neler yapıyorsunuz var mı çay kahve anliklari 😊✨🌸🥰
Afiyet olsun canım bnde bulaşıklari hallettim ocağı falan sildim şimdi oğlanın uyku vakti. Onu sallıyorum uyusun kendine badem sütlü soğuk bir kahve yapicam dün akşam bisküvili pasta yaptım onu yerim ,çamaşır asicam öyle gün sonra bize ne getirecek
Sağol canım sana da afiyet olsun 🥰 😊 🌸
Bende kızımı uyutmaya çalıştım uyumadı bugün baya huysuz birazdan tekrar denicem bakalım
Bisküvili pasta bütün pastaların yanında en kıdemli en güzeli valla benimde eşim çok seviyor yarın bende yapayım iyi aklıma getirdin 😁 😊
Sağol canım inşallah uyur evet çocukluğumuzun pastası ☺️yap yap iyi oluyor
Kahvaltı yapıp küçükleri uyutup kışlık hazırlık modunu açıyorum önceden böyle seyleri yük gören ben şimdi mutlulukla hevesle yapıyorum inşallah ağız tadıyla yeriz biraz yorucu ama değiyor
Eline sağlık canım kolay gelsin amin inşallah 🥰🌸✨ valla bu tarz şeyler iyi oluyor ya bende seviyorum benim bu yaz annem halletti konserve falan sağolsun ama bikac bişey daha ekleme yapicam bende çocuklar için meyve tarzı şeylerde iyi oluyor kışın içiyorlar meyvesuyu niyetine.
Şu tabaktakını bıtırırsem kalkıp kahve ıcıcem
Ben gece butun evı
topladım saat 2ydı sabah sadece kalkıp supurge tuttum
Afıyettr olsun sanadq
Sağol canım sana da afiyet olsun şimdiden kolay gelsin 🥰🌸😊 bende dün akşam supurmustum ondan henüz supurulcek duruma gelmedi şükür 😅 geç saatte toparlayinca iyi oluyor ya sabah insan temiz evi görünce bı mutlu oluyor 😊
Afiy
et olsunnn bende işte kızım hanımın teipleriyle ugrasiyom sjsj
Sağol canım 🥰🌸 ya yerimm. 😅😅 Kızlar daha da fena oluyorlar tabi süsleri pusleri bitmiyor 😅
Ayyyy biz okul önceciler maalesef çaya ve kahveye Hasret kalıyoruz gün içinde afiyet olsun :)
Sağol canım allah yardımcınız olsun 🥰🌸😊
Vayyy çok güzel olmuş canım ne güzel 🥰👍🏼🌸
Afiyet olsun kolay gelsin canim. Akşam yemeğini yedik cocuklari sitenin parkına gönderdim. Bende hızlıca evi topluyorum. Çayı akşam eşim işten gelince içeceğim inşallah. Bende anlık resmine çiçeklerimle eşlik edeyim
Sağol canım 🥰🌸 ya ne güzel maşallah benimde vardı birkaç çiçek ama çocuklar olduktan sonra anneme verdim biraz büyüsünler yine alcam inşallah 😊 bende yemek sonrası evi supurdum topladım evi birazdan yatma saati gelir çocukların sabaha derli toplu kalır inşallah 😅 sana da afiyet olsun canım 🥰
Teşekkür ederim canım 🌸 çok naifsin maşallah
Çok teşekkür ederim 🌸😊
Temizlik yaptım, sabahtan yemek hazırlığı yaptım. Şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum kurutma durdu kıyafetler var. Namaz kılmam lazım iş biter mi. 2 tane içtim kahve ben de
Afiyet olsun canım 🥰 😊🌸 valla işin bittiğini goren bir kadın henüz dünyaya gelmedi heralde 😂😂 biz günün kapanışı modundayiz çocukları uyutmaya çalışıyorum eşim gececi o olmayınca uyku işi baya zor oluyor ikisi birbirini engelliyor malesef. Eğer bende bı enerji birakirlarsa uyurlarsa TRT'de yeni baslayan diziye bakcam bı çay kahve bişey yapıp ama bunlar beni uyutur heralde 😂😂
1,520,080 soru
24,770,609 cevap
373,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın