Çocuğumu okulun ilk gününe bebek arabasıyla nasıl götürürüm?

0 oy
184 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,145 puan) tarafından

Kzlar dun demiştim ya kızımın ilk gününe gidemedim diye bugün eşimi tamda okul saatinde göreve yazmistilar  o yüzden kızımı gotrmek bana kaldı bebek arabasına bebeği koydum yuruyerek gttik :))) bugün ilk kez üniformalı gtti okulda resim falan çektik güzel gündü ama yoruyu bu sıcakta yürümek geleli yokuş çıkmak pert etti :)))) arabaya alışınca insan yürümek ne zor geliyor insana  bu arada tabi okula gidlirde velilerle sohbet edilmezmi 2 3 kişiyle sohbetimiz oldu guzel oluyor insana boyle

4 Cevaplar

0 oy
önce (16,546 puan) tarafından

iyi olmuş boşver, ilk gün gibi. 

biz de alışmaya çalışıyoruz anasınıfı bizimki

benim kız zorluyor. sınıfta oturuyorum tek anne ben kaldım🤦🏼‍♀️ 

önce (1,145 puan) tarafından

Alışır inşallah canm . İlk başlarda normal istememeler  

bensiz durmakta zorlanıyor yoksa okulu sevdi, daha kalalım diyor ama beni bırakmak istemiyor 😅 inşallah alışır 

Ben bahçede beklycem de sen cikinca burda olucak de öyle alstr

önce (10,027 puan) tarafından

Alışır inşallah ya bizimkiler daha bizden hiç ayrı kalmadılar normal. Enes bazen babasıyla markete gidip geliyor kapıdan girip bana sarılıyor anne seni çok özledim die😅

ne bahçesi kapının önüne çıkmama izin vermiyor 😂😂 

-Reklam-
0 oy
önce (1,690 puan) tarafından

Dahaa çok götürücen bunlar daha ilk günlerin annelikkk hanımım😁🥰

Eşimde msj atmış beni artık gündüze yazsalar goturursun hep diye :))

0 oy
önce (10,027 puan) tarafından

Servislemi gidecek peki ileri zamanda 

Yok canm eşim arabayla göturup getiriyor ama gündüze yazilirsa hmbs gitrcem 15 dakika falan sürüyor yok

0 oy
önce (2,687 puan) tarafından

Bende gittim eşim benmde görevde iki buçuk yaş zor yürüdü scotor aldı zirlayarak onuda sürmedi bebek bebek arabasında zaten  esiyordu çocuklarla zor oldu bide onlara yanıma birşeyler aldm yicek az sınıfta durdum biraz dışarda  bitti oğlum çok istedi diye vicdan yaptım yoksa iki çocukla gidecek durumda degldm herbiri bı yana büyük acele ettiriyor gece annenl ben Bebek arabasını sürerim flan dedi haksızlık etmiş gibi hissettim çocuğuma yarın gitmicm gelince ikiside durmadı uykusunu alamadan gttiler Güneş Poyraz yokuş yukarı bzmde baya 

Bizim içinde yorucudu bebekte ha bire bebek arabasindan inip yürümek istiyordu okulda

önce (2,687 puan) tarafından

Daha önce ben bebekle götürdüm bebek arabasıyla öylede çok zor ana okulu bide saati çok uzun değildi eve gelip küçüğü uyutup     geri kaldırıp gidiyordum öylede çok zor her işin gücün kalıyor 

En iyisi babaların getirip gotrmesi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Okulun ilk gününe bebek arabasıyla gitmek pratik olur mu?
Okulun ilk gününe bebek arabasıyla gitmek, çocuğunuzun eşyalarını taşımak ve bebeğinizin konforunu sağlamak için oldukça pratik bir çözümdür. Özellikle yürüme mesafesindeki okullarda bebek arabası, çocuğunuzu okul bahçesine kadar yorulmadan götürmenize yardımcı olurken, aynı zamanda bebeğinizin uyku veya dinlenme ihtiyacını da karşılamanızı sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebek arabasıyla yokuşlu yollarda yürürken nelere dikkat etmeliyim?
Yokuşlu yollarda bebek arabası kullanırken en önemli nokta, arabanın fren sistemini aktif kullanmak ve her zaman iki elinizle hakimiyeti sağlamaktır. Yokuş yukarı çıkarken vücut ağırlığınızı hafifçe öne vererek itiş gücünü artırabilir, yokuş aşağı inerken ise arabanın kontrolsüz hızlanmasını önlemek için frenleri periyodik olarak kontrol ederek güvenli bir sürüş sağlayabilirsiniz.
Sıcak havada bebekle okul yolculuğu yaparken nasıl önlem alırım?
Sıcak havada bebekle dışarı çıkarken mutlaka güneşten koruyucu şemsiye veya tül aparatları kullanmalı, bebeğinizin sıvı tüketimine dikkat etmelisiniz. Yürüyüş güzergahınızdaki gölge alanları önceden belirlemek ve mümkünse en sıcak saatlerden kaçınarak daha erken veya geç saatlerde yola çıkmak, hem sizin hem de bebeğinizin konforunu önemli ölçüde artıracaktır.
Okul servisi yerine yürüyerek gitmenin çocuk gelişimi açısından faydası nedir?
Okul yolunda yürümek, çocuğunuzun temiz hava almasını sağlarken aynı zamanda okul heyecanını paylaşmanız için size kaliteli bir zaman dilimi sunar. Yürüyüş sırasında kurulan iletişim, çocuğunuzun okula adaptasyon sürecini hızlandırır ve velilerle sosyalleşerek çevrenizi genişletmenize, böylece okul topluluğuna daha hızlı dahil olmanıza olanak tanır.
Okulun ilk günü heyecanını bebekle yönetmek için ne yapabilirim?
Okulun ilk günü heyecanını yönetmek için çanta ve kıyafet gibi hazırlıkları bir gece önceden tamamlayarak sabahki stresi minimize edebilirsiniz. Bebeğinizin uyku ve beslenme saatlerini okul giriş saatine göre planlamak, gün içinde yaşanabilecek aksilikleri önlemenin en etkili yoludur; böylece çocuğunuzla okul anılarınıza odaklanabilir ve süreci daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 392 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tubaaaa.1 (1,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,858 göst.
0 oy
5 cevap 402 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 295 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu