+1 oy
308 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,145 puan) tarafından

Kzlar bu saat oldu işler gucler hala uyumadım çocukları yıkadım kendim yikandim sabah gyceklerimizi utuledim ayarladım herkese işleri yaptım falan  sabah okula gidicez ama biz arabamızı sattık  araba yok 22 Aylik küçük olan bebeğimde var bebek arabasina koymayı düşünüyorum eşim kızıma diyor biz ikimiz gidelim kızım annemde gelsin diyor hep birlikte gidicez ama benm şu küçük olan tam bir fırlama onu okulda nasıl tutxam da öğretmeni dinlycem babasına bahçede bıraksam diyor elimi birak ben kosayim kosrkende düşüyor bir yerini kesin kırar yani  nasil olucak bilmiyorum 1.sinif bu arada siz napicaksinz hep birlikte mı gidiyorsunuz okula eşiniz kendiniz yoksa bir kişi yetiyor mu 

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

En iyisi tek gitmeniz de bilemicem

önce (1,145 puan) tarafından

Diğer bir yolda bebeği babasıyla evde bırakmak :)) ama bu sferde kızım onada yok diyor babamda gelsin diyor hepimizi yanında istiyor ilk gün diye diğer günler babasıyla gidecek zaten

-Reklam-
0 oy
önce (2,692 puan) tarafından

Oğlumda beni istiyor biz hep gtcez😂 ikinci gün naprz blmiyorm çocuğun çok küçük degl dert etme bı tane ye bakar baba bende iki tane😁

Babası kucukle hiç baş edemiyor ki canm :))) en fazla 5 dakika küçüğü sınıfa alsam bırak beni deyip kucağımda durmayıp yerde gezmek koşmak isteyecek   bide sürekli konusmaya calisicak öğretmen bizi cikarmazsa sınıftan iyi :))) bide 36 kişi olucak öğrenci aileler bir sınıf ve en az 80 kişi arasında farkedilmeyiz insallah:)))

Bide ilk gün gitmekte önemli aslında  akıllarında kaliyor

Edemiyor deme bırak edecek mecbur bende önce öyle diyordum ediyorlar merak etme arada babalar biraz pasif kalıyor bizim gibi değiller birşey olmaz derler ama ben 11 aylık ve iki buçuk yaş bırakcam oğlum bana çok düşkün özellikle WC götürcem gitmiş önce ama şimdi bide beraber götürcem biraz konuda skntılı gitmiyor heryerde bı öğretmen özellikle çocuğu WC ilk gün götürün diyordu çok kaçırma vs olayı oluyormuş aklnzda bulunsun  evimiz çok uzak degl ama tek diğer günler gtmem çok zor napacam blmiyorm  eşim yarın evde servise verdik ama sınıfını bulablrmi napacaklr servislede gidemem sigamayiz iki çocukla 😂

Çocukların okulu en çok bizlere dert oluyor sanırım bu arada sabah ola hayir ola insallah

İnşallah yinede öğlenciyiz iyi yönümüz küçük cocukalrla sabah çok zor oluyordu 

0 oy
önce (366 puan) tarafından

Benim eşim kalaesef çalışıyor bizde pazartesi yok salı sadece toplantı var oda sadece velilere özel çocuk asla istemiyorum dedi öğretmen ve benim birine bırakmada sıkıntılı.biri 10 aylık daha napcam bilmiyom 

0 oy
önce (20,806 puan) tarafından

Bir kişi gidecek 

0 oy
önce (6,118 puan) tarafından

Uyum haftasında oğlumla ben gittim kızımı kaynanama bıraktım. Zaten bir gün götürdüm. Okul ilk başladığı günde hep birlikte gittik. Ama kızım seninkine göre küçüktü 1 yaşındaydı durdu. İlk gün çok karışık oluyor okul dikkat edin küçüğe.

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

Ben oğlumla gidecem diğeri büyük o bahçede kalır kendi okulu biliyro zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 726 göst.
0 oy
1 cevap 232 göst.
25 Temmuz 2026 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,064 göst.
0 oy
5 cevap 567 göst.
13 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,520,150 soru

24,771,391 cevap

373,318 kullanıcı

...