Kzlar bu saat oldu işler gucler hala uyumadım çocukları yıkadım kendim yikandim sabah gyceklerimizi utuledim ayarladım herkese işleri yaptım falan sabah okula gidicez ama biz arabamızı sattık araba yok 22 Aylik küçük olan bebeğimde var bebek arabasina koymayı düşünüyorum eşim kızıma diyor biz ikimiz gidelim kızım annemde gelsin diyor hep birlikte gidicez ama benm şu küçük olan tam bir fırlama onu okulda nasıl tutxam da öğretmeni dinlycem babasına bahçede bıraksam diyor elimi birak ben kosayim kosrkende düşüyor bir yerini kesin kırar yani nasil olucak bilmiyorum 1.sinif bu arada siz napicaksinz hep birlikte mı gidiyorsunuz okula eşiniz kendiniz yoksa bir kişi yetiyor mu
En iyisi tek gitmeniz de bilemicem
Diğer bir yolda bebeği babasıyla evde bırakmak :)) ama bu sferde kızım onada yok diyor babamda gelsin diyor hepimizi yanında istiyor ilk gün diye diğer günler babasıyla gidecek zaten
Oğlumda beni istiyor biz hep gtcez😂 ikinci gün naprz blmiyorm çocuğun çok küçük degl dert etme bı tane ye bakar baba bende iki tane😁
Babası kucukle hiç baş edemiyor ki canm :))) en fazla 5 dakika küçüğü sınıfa alsam bırak beni deyip kucağımda durmayıp yerde gezmek koşmak isteyecek bide sürekli konusmaya calisicak öğretmen bizi cikarmazsa sınıftan iyi :))) bide 36 kişi olucak öğrenci aileler bir sınıf ve en az 80 kişi arasında farkedilmeyiz insallah:)))
Bide ilk gün gitmekte önemli aslında akıllarında kaliyor
Edemiyor deme bırak edecek mecbur bende önce öyle diyordum ediyorlar merak etme arada babalar biraz pasif kalıyor bizim gibi değiller birşey olmaz derler ama ben 11 aylık ve iki buçuk yaş bırakcam oğlum bana çok düşkün özellikle WC götürcem gitmiş önce ama şimdi bide beraber götürcem biraz konuda skntılı gitmiyor heryerde bı öğretmen özellikle çocuğu WC ilk gün götürün diyordu çok kaçırma vs olayı oluyormuş aklnzda bulunsun evimiz çok uzak degl ama tek diğer günler gtmem çok zor napacam blmiyorm eşim yarın evde servise verdik ama sınıfını bulablrmi napacaklr servislede gidemem sigamayiz iki çocukla 😂
Çocukların okulu en çok bizlere dert oluyor sanırım bu arada sabah ola hayir ola insallah
İnşallah yinede öğlenciyiz iyi yönümüz küçük cocukalrla sabah çok zor oluyordu
Benim eşim kalaesef çalışıyor bizde pazartesi yok salı sadece toplantı var oda sadece velilere özel çocuk asla istemiyorum dedi öğretmen ve benim birine bırakmada sıkıntılı.biri 10 aylık daha napcam bilmiyom
Bir kişi gidecek
Uyum haftasında oğlumla ben gittim kızımı kaynanama bıraktım. Zaten bir gün götürdüm. Okul ilk başladığı günde hep birlikte gittik. Ama kızım seninkine göre küçüktü 1 yaşındaydı durdu. İlk gün çok karışık oluyor okul dikkat edin küçüğe.
Ben oğlumla gidecem diğeri büyük o bahçede kalır kendi okulu biliyro zaten
1,520,150 soru
24,771,391 cevap
373,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın