0 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (16,508 puan) tarafından

hanımlar nasılsınız? 

pazar menülerinizde ne var? 

bende kabak çintme, tavuklu nohutlu pirinç pilavi var. 

sabah kpssye girdim, geçmiş bizden kafam basmadı, nerde üniversitede okurkenki zekam nerde şimdikini zekam😂😂 zihnim çok yoğundu 50bin tane şey geçti kafamdan, bu huyumdan vazgeçmem lazım

sonra eve geldik, kedilere salam aldık, bie kargaşa anında sürekli beslediğim kedi beni tırmaladı nankör(!) 😂😂

sonra aşıya gittik, bi de kuduz aşısı çıktı başıma 😂😂

yarın okul başlıyor, bu hafta günde 2 saat birlikte gideceğiz kızımla, onu da kafaya takıyorum.

kaşımın ortasında batık olmuş, sivilce gibi çıktı kocaman, velilerle tanışacam, şu tipe bak diyecekler 😂😂 

kaynanam yok, görümcemin yanında, kayınbabama yemek yapacağım böyle uzun süre dayanır dediğiniz yemekler varsa onlardan yapayım.

13 Cevaplar

0 oy
önce (334 puan) tarafından

image

Çorba içiyorum  cocuklarla
-Reklam-
0 oy
önce (1,566 puan) tarafından

Salona perde diktirdim onu almaya gittik e bebeğe uğruycam bu akşam balık salata kola menümüz böyle. Eylül geldii balık sezonunu açtık bizz 

0 oy
önce (478 puan) tarafından

Yemek derdim yok düğüne gidicez akşam 7 de ütü yapcam ne giycem bilmiyorum çamaşır serilcek oğlum bugün çok huysuz düğün nasıl geçecek bilmiyorum 

Kediler de ne yiyo ne içiyosa acayip hırçınlar burdakiler de öyle sevmeye gelmiyolar geçmiş olsun bu arada 

0 oy
önce (10,000 puan) tarafından

image

Aynı durumda bizdede var kaynanam 3 haftadır görümcemin yanında gitmeden yemek yaptı onları bitirmiş kayunpedrr sonra menemen felan yaparım bana yemek yapmayın dedi. Patlıcan musakka kurufasulye bikerede sebzeli et sote yaptım gönderdim ayrı ayrı tabi bunlar

Sabah eşimde girdi kpss ye oda hiç çalışmamıştı bizde onu avm de bekledik çocukların eksikleri bitmiyordu 🤦‍♀️ 

Enes oyuncakcıkta yakalamaç oynattı resmen bir ona bir ona en son bunu aldı çıktı her haftaya 1 oyuncak la çıkıyoz avm den 🤣

0 oy
önce (6,644 puan) tarafından

O gençlikte ki enerji ve zihin açıklığı çok başka oluyor gerçekten 🤗

Yemek için börek, çörek tarzı yiyecekler olabilir. Sulu yemekler de iyi dayanır. 

Bugünün menüsü  kremalı tavuk, semizotu salatası, azıcık pilav ve peynirli/dereotlu pişi .

Anlık olarak da karpuz çekirdeği yiyiyorum. Fakat kalkıp hazırlanmam lazım 🙂

image

0 oy
önce (28,017 puan) tarafından

Hepsini okudum Allah yardımcın olsun canım ahshs bir araya tüm dertler toplanmış. 

Bende yazıyım bari

Burun ameliyatı oldum ağzımdan nefes almak çok yoruyor .

Adetliyken olmuştum gusül alamadım kuran okumak için canım gidiyor resmen.

Kizcemi kaç gündür öpüp kucaklayamadim burnuma dokunur diye (en zorlayan bu)

Geceleri dümdüz yatmaktan artık belim agriyor .

0 oy
önce (6,224 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.ne yemek yapsam daha karar veremedim.öğlen gözleme yapmıştım eşim geç yedi.belki çorba filan yaparım adam akıllı yemek yiyen yok evde.

Birazdan çocukları alıp aşağıya inecem daha mööcüklerimin yemini samanını verecem 

0 oy
önce (6,108 puan) tarafından

Kolay gelsin yemek için bir fikrim yok ama sıcak sıcak kavanoza koyarsan konserve olur açıp yer. 😄 Kuzenim kampa gidiyor hep o şekilde yemek götürüyorlar yanlarında. Ay sorma ya bende girdim KPSS ye kafam o kadar dolu ki yanlış sınıfa girmişim 😄 eşim de girdi en önde oturuyor burası değil diye işaret ediyor ben hala hocaya giriş belgemi veriyorum.🤣 Sıra numarası ile sınıf numarasını karıştırmışım. 😄 Sınavdan çıktık kaynanamlara gittik çocukları oraya bırakmıştık öğle yemeğini orada yedik akşama da eşimden yemek. Benimde burnumun üzerinde siyah nokta çıkmış aynı filmlerdeki cadılar gibi sinir oldum sıkılmıyorda inşallah geçer. 

0 oy
önce (3,450 puan) tarafından

Geçmiş olsun.

Ben de 1 ay sonra ön lisanstan girecem kısmetse. İnşallah o zamana kadar atanmış olurum zaten bir kurumdan sonuç bekliyorum. Mülakata girdim en son.

Mutfak dolaplarımı sildim şimdi bitti. Başka şeyler de var gözüme kestirdiğim ama kalsın.

Yumuşamış domatesleri var anca bi menemen yapar yeriz hem domatesler çöp olmadan kurtarmış olurum hem de yemek çok uğraştırmaz. Napim mutfak adaha dağınık bugün de böyle olsun

0 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Umarım sınavın gönlünce olur canım 🤗 yemek yapmadım biber dolduracaktim eşim son anda aradı yemek yapma dışarı çıkarız diye benimde canıma minnet çocukları yıkadım hazırladım kendim de hazırlandım eşimin işten gelmesini bekliyoruz bakalım 

Bu arada çok geçmiş olsun 🤗 hahahahahahaa o sivilce de nazar boncuğun olsun bacım sıkma canını Rabbım zihin açıklığı versin hep iyi insanlarla karşılaştırsın maviş hanımı da 😘🌸

0 oy
önce (2,474 puan) tarafından

Yorucu tatilin son haftasında son bir piknik yapalım dedik yeni eve girdim cocuklari duş aldırdım mutfağı topladim makinayı yerleştirdim çamaşır attim bir yorgunluk kahvesi içerim sonra ufak tefek biseyler hazırlar yemek yedirir küçük kızı uyutur dinlenirim hafta icide komple temizlik yapcam ufak tefek gözüme bayan yerler var sonrası okul serüveni ve birazcikta olsa kafa dinlemek

0 oy
önce (150 puan) tarafından

Kuru fasulye pirinç pilavı Çoban salata  

0 oy
önce (6,575 puan) tarafından

Dünden fırında tavuk patatesim kaldı, yanına da makarna yaparım cacık var birde oğluma bugün tavuk çorbası yaptım. Bereket versin 😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (10,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 436 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,584 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,461 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,750 soru

24,766,613 cevap

373,106 kullanıcı

...