+2 oy
273 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,929 puan) tarafından

Bugün anlık postu ben açayım dedim 😍 sabah erken kalkınca işler de erkenden bitiyor miniğimi doyurdum uyudu o sırada minik kuşum da kısır istedi bulgurumu ıslattım sebzelerimi de bahçeden toplayıp doğradım öğlene hazır dursun diye sonra da biber dolduracam akşam için Allah nasip ederse yanına da bir şeyler bulabilsem tamamdir 😍 tabi işler bitmişken bir kahve de hakkettim demi 😂 eee anlatın bakalım sizler neler yapıyorsunuz hanımlar yarın okullar da açılıyor herkeste ayrı bir heyecan var demi Rabbım hepimizin evlatlarını korusun hep iyi insanlarla karşılaştırsın yolları bahtlari zihinleri açık olsun inşallah 🤲❣

Herkes menüsü de yazsin yarına da fikir olsun hepimize 🤗

12 Cevaplar

+2 oy
önce (3,123 puan) tarafından

son parti camasirlarim

kurutmada . allahim

nekadar camasir birikmis bir hafta yatili misafirim vardi. coluk

cocuk.  yatak yastik yorgan  hali hersey elden gecti kısa hazirlik temizlik oldu . yer yatagi yaptik

yorganlarla

haliyle kisa hazirlik onlarda yikandi elden gecti bahaneyle. utuler ve son parti kurutmadaki camasirlar kaldi. diyet duzenime spor duzenime geri donuyorum 😂😂 

40 dk eliptik yaptim 500 adet de ip atladim. simdi dusa alip camasir katlicam. ev ahalisi uyuyo

önce (3,929 puan) tarafından

Ohhh ohhh ellerine kollarına sağlık canoooo güle güle sağlıkla kirletin inşallah 🤗

Diyet derdi bitmiyor sen bir esma iki 😂😂😂

önce (3,123 puan) tarafından

of sorma

calisiyom

virpiniyorum debelendikce batiyorum benim her sene klasik. eylul ekim

kasimda veriyorum sonra kis  ve yaz boyu aliyorum.  

eylul ekim

de gine toparliyorum😂 kisir döngü en sin agzimi bagirsaklarima baglatacam

yedigim

direk

ciksin diye mideyi sökup atacam o olacak oyle birsey icat olsa keske tibben😂

Sus kizzz Allah korusun sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun vallahi kilon yok cano 😀

-Reklam-
+2 oy
önce (14,636 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun 

Patates kızartması sesi eşliğinde yeni uyandım valla ortalığı toparlayıp makineyi çalıştırdım klasik sabah rutini bizim okuldan ses yok sanırım yarın açılmayacak yemeğin adı bile yok ortada kaburgam ağrıyor biraz geçerse gidip konteynerde kalan eşyaları toparlicam  

Çok teşekkür ederim canım benim size de afiyet şifa olsun  geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur 🌸

+2 oy
önce (39,811 puan) tarafından

image

anlik hamur yoğurdum yeni bitirdim. Şimdi bulaşık yıkayacam. İşimi bitirecem. O zamana kadar hamur mayalanir fırına çıkaracam. 

Ekmek mi yapacaksin ? Ellerine kollarına sağlık Allah bin bereket versin inşallah afiyetle yersiniz miss gibi 😋

önce (39,811 puan) tarafından

Evet canım ekmek yapacam. Allah razı olsun teşekkür ederim.

Senden de canım miss gibi oluyor 😋🌸

+2 oy
önce (142 puan) tarafından

Dün turşu yapmıştım. Hamile de olunca akşam uzandigim yerde uyuyup kalmıştım. Gece uyandım yatsıyı kıldım geri uyudum. Sabah mutfağı, evi toparladım. Kahvaltı hazırladım. Kızım uyandı 9 yaşında. Ona duş aldırdım. Eşim sofrayı serdi. Onlar başladı ben de az dinlenip kahvaltı yapacam inşaallah. Sonra da Masterchef ekibi Konya'ya geliyor. Kızım danilo zanna hayranı. Onu görmeye gideceğiz. İnşaallah fotoğraf çekmek de nasip olur kızıma. 

Aaa ne güzel bir anı olur kızına da şimdiden iyi eğlenceler size de 🤗 bu arada afiyet şifa olsun ellerine kollarına sağlık Allah ağız tadıyla yemeyi de nasip etsin inşallah 🤲 hamile halinle kendini çok yorma sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

önce (142 puan) tarafından

Yaaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah razı olsun ❤️😊♥️

Senden de canım 🌸💜

+2 oy
önce (28,017 puan) tarafından

Oy oy afiyet olsun . Bende uzaniyorum annemlerle hulyosum. 

Köy günlükleri

image

Çok teşekkür ederim canım şekerim yaa yerim ben bu prensesi ne ara bu kadar büyüdü yaa maşallah kuzuma 😍💜 tadını çıkar şekerim 🤗

önce (28,017 puan) tarafından

Evet bende hep öyle diyorum çok çabuk buyuyorrr . Sağol hulyosum💗💗💗

Zaman çok çabuk geçiyor beee canları sağolsun da 💜

+2 oy
önce (2,693 puan) tarafından

ayyy birgün orada bir kahve içsek ne iyi olur kızımda bahçede oynar rahat kafayla içerim şu kahveyi 😂 bende şimdi kahve yapacam ama nasıl içebilirim bilmiyorum 🥲

Hade sende yap gel canım beraber içeriz 😄 ahhh keşke kızım da çok mutlu olurdu bende ne güzel takilirdik hep beraber 😍 nerde oturuyorsun canım 🤗

önce (2,693 puan) tarafından

malatyadayım canım valla yolun düşerse kesinlikle beklerim 🌷 

Yaa canımsın çok teşekkür ederim bende Kastamonudayim senin de yolun düşerse başım gözüm üstüne 🌸 aslen batmanliyim malatyaya da geldim güzel bir şehir 💜

+2 oy
önce (1,917 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bız kahvaltı yapıyoruz kızlarımla 😊

İnşallah canm hallolur 

Bebiş büyüdü mü 

Çok şükür 10 gün sonra 3 aylik olacak 🤗

Maşallah maşallah büyüdü . Evin neşesidir şimdi. Benimde en küçüğüm 2.5 yasinda

Tabi evin neşesi olmaz mi evlat bambaşka Rabbım acılarını göstermesin bizlere bağışlasın inşallah 🤲

+2 oy
önce (5,105 puan) tarafından

Hayırlı günler ablacım ellerine sağlık ❤️ afiyet şifa olsun 🌸 bende hergün erkenciyim ama biraz keyifçiyimde yada tembel 🤭🤭🤭 işlerim hala duruyor çocuklara kahvaltı yaptırdım onlarla atıştırdım biraz kahvemide o sırada içtim çok şükür ☺️ şuan 2 bebenin evi talan etmesini izliyorum😅 bir yandan eşim uyanmadı daha ona çay koydum  kahvaltı hazırlarım bir posta da onla yeriz 😅 çamaşır attım biraz bekletmeye aldım temiz olsunlar diye onun harici kafamda yemek yok yani ayıptır söylemesi az bişi et çıkarttım ne yemek yaparsam içine atayım diye ama aklımda yemek yok belki fırına türlü gibi atarım belki haşlanmış nohutum var onu yaparım bilmiyorum ama toparlayamadım kafamı eşim geceye gidecek her geceye gittiğinde böyle iş güç yapasım gelmiyor sanki elimi nereye atsam tam olmayacak yarım kalacak gibi geliyor evde biri varken iş yapamayanlardanım☺️ 

Hayırlı günler balım çok teşekkür ederim 💜 size de afiyet şifa olsun canım tadını çıkar bir günde sal gitsin birdaha bugünleri gelmeyecek 

Nedense gözümde canlandı o minnoşlarimin hali 😍 benim büyük kiz hiç öyle bir şey yapmadı inşallah küçüğüm yapar bari diyorum dağıtsın azcık ortalığı  😂😂😂 

Şimdiden ellerine kollarına sağlık en iyisi türlü yap bir pilav yap yanına oldu bitti afiyetle yersiniz 😋

Ayyy evde erkekler olunca iş yapılmıyor anam bende aynı senin gibiyim vallahi yapsam da sanki hep yarım yamalak gibi kalıyor 😂😂 

Ay abla hhiç sorma benim oğlum resmen anamı ağlattı o yüzden toplu eve hasret kaldım ama herşeyden önce sağlıklılar ya gerisi önemli değil diyorum 🤲🤲

En basiti türlü ve pilav olur zaten buzlukta da doğranmış patlıcan ve kabağım vardı hiç uğraşmam 😅 seninde ellerine sağlık ablacım 😍❤️ 

Yapılmıyor birde tripleniyorlar 😅 benim eşim 2 gün üst üste gece gidiyor sonra 2 gün izinli o izinli olmadan yapayım diyorum bu sefer ses çıkıyor yarım kalıyor ben yaptıkça arkamdan çocuklar dağıtıyor derken bir döngünün içine giriyorum 😅 

Tabi canım öncelik sağlık gerisi önemli değil dediğin gibi canları sağolsun bugünler de geçer Allahin izniyle 💜

İnşallah ablacım ❤️❤️❤️❤️🌸 

+2 oy
önce (2,473 puan) tarafından

Afiyet olsun sabah herkesi kaldırdım hadi pikniğe dedim🤣🤣🤣

Burda bı kahvalti yaptık şimdilik eşimle kahve iciyoruz cocuklarin ikisi parkta ikiside bisiyler yapıyor bugün piknik online akşama da zaten mangaldan biseyler kalır fazla pisircem yenir evde ölü biter

image

Yuz bin kere maşallah canım bizde bugünleri görür müyüz 😍 Rabbım bağışlasın gül gibi evlatların var maşallah 🌸 ohhh çek babam çek benim yerime de çek 😄😄😄

Maşallah cnm Allah bağışlasın. Büyütmüşsun 4 tane çocuk zor mu

Çekeyim anam çekeyim🤣🤣 en küçük 3 yaşında zorluk bitti şükür Allah'ın izniyle görürsünüz inşallah 

Benim 3 tane kızım var ve gerçekten çok zor . Beninkiler peşpeşe oldular çok zorlanıyorum. Rabbim olmayanlara versin inşallah 

Benim ikisi peşpeşe oldu diğer ikisi de 6 yıl ara ile şükür 

+1 oy
önce (33,119 puan) tarafından

Kpssye gözetmen gittim şimdi geldim kahvaltı öğlen yemeği arası bir şeyler yiyeceğim 

Afiyet şifa olsun canım miniğime de yarasın inşallah 🤗

önce (33,119 puan) tarafından

teşekkür ederim canım 🥰 

+1 oy
önce (361 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun canım manzara da şahane 🥰🌸 bende tatil dönüşü evi çok karıştırmadan yol almaya çalışıyorum evi güzelce toparlayıp temizledim bugün artık çamaşırlara geldi sıra bavulları bı odaya koydum açmadan heryer karışmasın diye şimdi sırayla yikayip yerlestircem bakalım 😊 eve geldiğimden beri şükür oğlum yine düzenli şekilde uyuyor orda baya bozulmuştu bizde erken kalktık ondan şimdı oğluma öğle yemegi vercem ama önce bende bı kahve içeyim dedim bi nefes alalım kahve molalarida olmasa yandık 😅😁 menü o kadar kararsızımki evde sebze falan da yok hiç burdan fikir alayım bende ☺️

Çok teşekkür ederim canım sana da hem afiyet şifa olsun hem de kolay gelsin minik adama da şifa olsun 😘💜 ayyy sorma vallahi kahve candır can 😂😂 bulursun inşallah bir şeyler canım 🤗

+1 oy
önce (9,546 puan) tarafından

Amin inşallah afiyet şifa olsun bizim düğün dernek işleri var iki gündür yemek yapmıyorum yemekli olunca iyi oluyor hazırlan çık ama yarın için karnıyarık pilav yapıcam 

+1

Çok teşekkür ederim ablacım ohhh ne güzel Rabbım mutlu mesut etsin inşallah 🤲 yarının yemeğini de ayarlamişsin 😍

İlgili sorular

+9 oy
62 cevap 4,091 göst.
17 Haziran 2026 Diğer kategorisinde Gastamonlummm (3,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,491 göst.
18 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 760 göst.
9 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 565 göst.
18 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -HoneySeptember- (16,534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,733 soru

24,766,428 cevap

373,099 kullanıcı

...