Eltim mesajlarımı kullanarak beni tehdit ediyor, ne yapmalıyım?

0 oy
317 göst.
önce Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar öncelikle benim eşimin ailesiyle pek aram yok limoniyiz akrabaları tam dedikoducu onlarla hiç muabbebtim yok zaten uzağım ama eşimin amcasının oğlunun eşiyle yani o ailede bitek onunla samimiydim oda ayni zamanda gelin geldik 4 yıl oldu birbirimizi çok severdik kaynanalarimz eltiydi ve ikimizde neredeyse aynı şeyleri yaşadık ayrı eve çıkmak istedik olaylar fln oldu oda çekti çok bende neyse birbirimize tüm dertelrimizi anlatıyorduk her şeyimizi sesli yada mesajda olsun mesela kayananmiz elti görümce hakkında ne derteştiysek hepsi var bununla kötü olduk aramız açıldı biz yaziştiğimiz zamanalr hepsini silmemiş 4 yıllık yazışmaları ama yazistiktan sonra eşlerimiz görmesin kızmasın diye silerdik enazindan ben böyle zannediyorum meğersem o hiç silmemiş sildim demesine rağmen ben saf gibi siliyordum çünkü onun gibi gün gelir kötü oluruz lazım olur diye şeytanlık düşünmemiştim artinyetli olmadığım için ve beni dün o mesajalrla tehdit ediyordu eşinin ailesine laf etttin hepsi bende duruyor eşine göndericem eşine bile laf ediyordun oda bende seni herkese rezil ederim diye ama şöyle aynı sekilde diyorum ya oda kaynanam yılan fesat eşim de s.alak onlara düşkün diye laflar ediyordu bende s.alak gibi siliyordum bende dedim ki kendi küfürlerini sileceksin benimkini tek bir bırakıp öyle atacaksın tabi kendini temize çıkaraksın öyle mi dedim evet dedi bende ne yaptım yapay zekayla onun bana bu güne kadar eşine eltisine kaynanasina ne küfür ettiyse hepsini yazmış gibi gösterdim ama gerçekten söylediklerini yalan değil yani sadece gerçeklerini hep sildigim için böyle bişey yaptım onunla yazışmış gibi sohbeti ekran görüntüsü aldım o gönderirse bişey yaparsa bende de kanıt olsun dedim ne yapmalıyım akıl verin 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (145 puan) tarafından

Gerçekten korkunç tiplersiniz sizin gibi insanlarla asla tesadüf etmeyelim. Sen sahte mesajlar hazirliyorsun o senin güvenip ona yazdığın şeylerle sana şantaj yapıyor. Sizinki dostluk değil kötülükte ortaklık. Eşlerinizin ailesine olan nefretinize onay aramissiniz ve birbirinizi bulmuşsunuz. İkinizde kötüsünüz

önce (95 puan) tarafından

Ne konuşuyorsun sen ya bilip bilmeden tabi sen çok temzissin dimi sende çok iyi gelinlerdensin sen hiç eşin hakkında yada ailesi hakkında biriyle dertleşmedin dimi dertleşmedim dede güleyim sahte mesajlar dediğin şeyde ayrıca onun gerçekten bana söylediği sözler sende müthiş gelin rolleri yapma şimdi burda sen olsan ne yapardın istersen baştan okuda gel ben hiç mesajları saklamdim çünkü aklimdan böyle bir şeytanlık geçemedi diyorum sen olsan sende kendini savunursun masum rollerine gerek yok ayrıca sırf yorum yapmak için de yorum yapma 

önce (145 puan) tarafından

Hasta mısın, neden eşimin ailesi hakkında konuşayım akıl ve ruh sagligin yerinde mi, ne münasebet, kendinde nasıl öyle bir hakkı haddi görüyorsun, tabi insan neyse karşısındakini de öyle biliyor herkesi kendin gibi zannetme, çok sağlıklı saygılı ve sevgi dolu ilişkiler kuran insanlar var, o küçük dunyandan kafanı kaldırıp bak. Benim ailemin hakkında ne eşim ne ben asla tek bir kötü kelime konuşmadık konuşmak aklımıza dahi gelmez ne kadar ayip zaten ilişkiniz bu seviyedeyse gidin bosanın kendi saygisiz toksik ilişkilerine bakıp normali bu zannetme

önce (159 puan) tarafından
+6

@gogebakmaduragi bence post sahibi haklı o kötü düşünmediğini ifade etmiş nerden bilebilirmiş ki böyle yapacağını bak o saklamış ama post sahibi saklamamiş dertleşmiştir büyük ihtimal hepimiz de yakınlarımiz olsun bu arkadaşımız olsun illa güvenliğimiz birine anlatırız ama adı üstünde güvendiğimiz nerden biliyoruz yarın sırtımızdan vuracağı haksız yorum bence 

@Eslemece sana gelince bacım bence de şikayet et direkt sen bırak yapay zekayı fln savcılık isterse bi güzel getirir geri o şantaj mesajları direkt buna başvur bacım gözü iyice korksun bidahada böyle bi *** yemez merak etme 

+1

Bak bakiyim bende eşime  ve ailesine küfür mü ettim diyorum sence bize neler yaşattılar da o konuları konuştuk sende yok eşimin ailesine kötü söz söylemem bilmem ne bacım iyimsin ben bende kaynanama argo laflar kullandım fln demiyorum yani bu arada yorum yapmasan sevinrim 

Hiç uğraşamam seninle lütfen 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,114 puan) tarafından

o kisiyle gorusme . sümük bile atmaya degmez

Yazıklar olsun o kadar yedi içti evimde iğrenç Allah'ı dan bulsun böyleleri 

+1 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Süper düşünmüşsün enazindan onun gerçekten söylediği şeyleri de yazmışsın nasıl yaptın gı demekki kimseye güvenmiceksin bende eşimin ailesiyle bile samimi değilim nerde kaldı akraba sonuçta koca tarafı adı üstünde 

Evet gerçekten yazdığı şeyler yalan bişey yok gerçeğini sidligim için aklıma bu geldi bazen iyikide yapay zeka varmış diyorum 

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

Canım öncelikle bu durum karşı sında sakın ol o sana atığı tehdit mesaj larını ekran görüntüsü al özelikle numarası görünür şekilde olsun  ve seni hala tehdit etmeye devam ederse sende o yapay zeka ile yaptığın mesaj ları göster bak nasil ** gibi pişman oluyor

Canım işte onu engelledikten sonra aklıma böyle bişey geldi şimdi engelden çıkarıp yine uğraşamak istemiyorum ama bir yandan da engelden çıkarıp bak sildim mi zannediyorsun seninkiler de var deyip onunda içinne dert düşürmek istiyorum 

+1 oy
önce (3,443 puan) tarafından

İnanamıyoum. Nasıl bu günleri düşünüp silmemiş? Üstelik tehdide karşı kullanmıyor direkt bunlarla tehdit ediyor. Ben şok

Saklamış işte şeytan ben de saftirik böyle kaldım işte ortada

+1 oy
önce (8,469 puan) tarafından

Seni tehdit etmesinin sebebi ne aranızda ne geçti ki?

Gerçekten de öyle şikayet edebilir miyim yani yani suç sayılır mı bu

Salaklik ettim hemde çok 😢

önce (8,469 puan) tarafından

Bak aşağıda yapay zeka cevabı var aynı şeyi yazmış

O yazışmalarda eşime bile laf ettim yani nasıl laflar hani beni ailesi için kirdiginda üzdügunde bende s.alak ailesine düşkün gibi gibi başka laflarda ettim ama dert yandım ne bileyim böyle olacağını bunları eşim görürse benden soğur diye korkuyorum sadece yoksa istediğini yapabilir korkmuyorum ondan 

Ah benim a.ptal kafam ama ben sildim yazışmaları 

+1 oy
önce (1,552 puan) tarafından

İşte o yüzden insanın en büyük sırdaşı kendisidir.. Gün gelir seni sırtından böyle vurur 

Çok haklısın ben asla onun için böyle birşey düşünmedim herkesi kendin gibi bilmeyecksin demekki 

+1 oy
önce (109 puan) tarafından

Kimseye güvenmemen gerekir canım hele birde gidip eşinin tarafından biriyle dertleşiyorsun kimseye güven olmuyor senin niyetin iyi olabilir ama bak o hep toplamış yani eşinin sana kizmayacagi Sözler olsa bile dahil yapamamasi gerek çokta böyle yapıyorsa gidip şikayette bulunabilirain bence 

0 oy
önce (10,672 puan) tarafından

İyi yapmışsın sende onu tehdit et ki sesini kessin bu da sana ders olsun canım kimseyle kimse hakkında delil olacak şekilde konuşma. Benim eltim de çok dertlenirdi hiçbir şekilde yazismali konuşmadım hep kestirip attım konuyu değiştirdim kimseye güvenmem ben. Şimdi eltim boşandı gitti kaynım boşadı tabi yoksa o istemiyordu eminim benim hatalarım kanıtlı olsaydı onda o da aynısını yapardı. Çünkü kendi mutlu olmayınca kimse olsun istemiyor

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eltimle yaşadığım özel mesaj krizi nasıl çözülür?
Özel mesajların tehdit unsuru olarak kullanılması hukuki olarak kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında değerlendirilebilir. İlk olarak karşı tarafla iletişimi tamamen kesin ve tehdit içerikli mesajları silmeden yedekleyerek saklayın. Eğer tehditlerin boyutu şantaja dönüştüyse, doğrudan yasal yollara başvurarak savcılığa suç duyurusunda bulunmak en güvenli yoldur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Başkası tarafından tehdit edildiğimde ne yapmalıyım?
Tehdit veya şantaj durumlarında yapılacak en doğru davranış, karşı tarafın taleplerine boyun eğmemek ve durumu kanıtlarıyla birlikte bir avukatla paylaşmaktır. Dijital ortamda oluşturulan kurgu veya manipüle edilmiş içerikler, ilerleyen süreçte kendi güvenilirliğinize zarar verebilir. Bu nedenle, delilleri manipüle etmek yerine sadece orijinal ekran görüntülerini bir klasörde toplayıp hukuki destek almalısınız.
Sosyal çevrede güven sorunu yaşadığımda nasıl davranmalıyım?
Güven duyduğunuz kişilerin özel yazışmaları ifşa etme tehdidi karşısında, duygusal tepkiler vermek yerine sakin kalmak ve sınırlarınızı belirlemek önemlidir. İlişkinin tamamen koparılması ve bu kişinin aile içi dengeleri bozmasına izin verilmemesi gerekir. Özel hayatın gizliliğini ihlal eden her türlü eylem suç teşkil ettiğinden, profesyonel yardım almak durumun daha fazla büyümesini engeller.
Dijital ortamda şantaj durumunda hangi adımlar atılmalı?
Dijital şantajla karşılaştığınızda ilk adım, karşı tarafın elinde olduğunu iddia ettiği tüm materyalleri belgelemektir. Ardından, bu kanıtlarla birlikte bilişim suçları kapsamında emniyet birimlerine veya savcılığa başvuru yapabilirsiniz. Karşı tarafın tehditlerini durdurmak için kişisel bilgilerinizi veya özel yazışmalarınızı kullanarak karşı hamle yapmak, sizin de hukuki olarak hatalı duruma düşmenize neden olabilir.
Eltimle aramdaki gerginlik aile huzurunu nasıl etkiler?
Aile içi veya akraba ilişkilerindeki gerginlikler, tarafların özel hayatlarına müdahale etmeye başlamasıyla daha karmaşık hale gelir. Bu tür çatışmalarda, eşinizle şeffaf bir iletişim kurarak durumu paylaşmak ve dış etkenlerin evliliğinize zarar vermesine izin vermemek temel önceliğiniz olmalıdır. Tarafların birbirini tehdit etmesi yerine, iletişimi tamamen sonlandırarak kendi çekirdek ailenizin sınırlarını korumak en sağlıklı yoldur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 3,506 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 838 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 766 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Neslihan hepileri (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,189 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,683 soru

24,765,550 cevap

373,061 kullanıcı

...