Adetime 3 gün kala sarı akıntı ve damarlarım belirgin, hamile miyim?

0 oy
105 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından

O sarı akıntı devm ediyor hâlâ. Dün akşam ince çizgi kırmızı renkte kan geldi sarı akıntıyla karışıktı siz yerleşme midir ilk ge elik bilmiyorum o yüzden soruyorum.

Adetime 3 gğn kaldı göğüste şişkinlik ve damar damar olmuş yeşil damar görünüyor bunlar gebelik belirtisi mi acaba ve kasıkta bazen batma hissi oluyor gebelikten mi herkeste farklı oluyor belki hiç belirti olmayadabilir ama düşünmeden de yapamıyorum belirsizlik yoruyor 

Kan veremiyorum maalesef eşim burda değil testte yapamıyorum eczane yakında yok. Bilgisi olan var mı böyle yaşayan hamile olduğunu öğrenen varsa cvplayabilir mi teşekkürler şimdiden 💐

2 Cevaplar

+1 oy
önce (20,799 puan) tarafından

Canım regl ve gebelik belirtileri aynı. Kaset test varsa yap belli olur zaten benim silik çıktı ikincisi 4 gün varken 

önce (12 puan) tarafından
+1

Teşekkürler cevabınız için 💐

-Reklam-
0 oy
önce (12 puan) tarafından

Yaşayan var mı başka acaba ??

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Adete 3 gün kala gelen sarı akıntı gebelik belirtisi midir?
Adete 3 gün kala görülen sarı akıntı, hormonal değişimler nedeniyle gebeliğin erken belirtisi olabilir ancak tek başına tanı koydurmaz. Gebelik sürecinde progesteron hormonunun artmasıyla birlikte servikal mukus miktarı ve rengi değişebilir. Eğer bu akıntıya koku, kaşıntı veya yanma gibi enfeksiyon belirtileri eşlik etmiyorsa fizyolojik bir durum olma ihtimali yüksektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yerleşme kanaması sarı akıntıyla karışık mı gelir?
Yerleşme kanaması genellikle pembe veya kahverengi tonlarında, hafif lekelenme şeklinde görülür ve bazen doğal akıntıyla karışık olarak gelebilir. Adet kanamasından farklı olarak yerleşme kanaması çok kısa sürer ve yoğun bir kanama değildir. Eğer kanama parlak kırmızı ve yoğunsa, bu durum adet başlangıcı veya başka bir jinekolojik durumun işareti olabilir.
Göğüslerdeki damarların belirginleşmesi gebeliğin kaçıncı haftasında başlar?
Göğüslerdeki damarların belirginleşmesi ve göğüs hassasiyeti, gebeliğin çok erken dönemlerinde, genellikle döllenmeden birkaç hafta sonra artan kan akışı nedeniyle başlayabilir. Progesteron ve östrojen hormonlarındaki hızlı artış, meme dokusundaki kan damarlarının genişlemesine neden olur. Bu durum birçok kadında adet gecikmesi gerçekleşmeden bile fark edilebilir bir belirti olarak ortaya çıkar.
Kasıkta batma hissi ve gebelik ilişkisi nedir?
Kasık bölgesinde hissedilen hafif batma veya çekilme hissi, rahim dokusunun gebeliğe hazırlanması veya embriyonun yerleşimi sırasında görülebilen yaygın belirtilerdendir. Gebelik şüphesi olan kadınlarda hormonların etkisiyle bu bölgede hassasiyet artabilir. Ancak kasık batması aynı zamanda adet öncesi sendromunun (PMS) bir parçası da olabileceği için sadece bu belirtiye dayanarak gebelik kararı verilmemelidir.
Evde gebelik testi en erken ne zaman yapılmalıdır?
Evde yapılan idrar testlerinin doğru sonuç vermesi için en güvenilir zaman adet gecikmesinin yaşandığı ilk gündür. Erken gebelik testleri ise beklenen adet tarihinden 3-4 gün öncesine kadar sonuç verebilse de, BHCG hormon seviyesi henüz yeterince yükselmediyse yalancı negatif sonuç alma riski vardır. Kesin sonuç için adet gününün geçmesini beklemek ve sabahın ilk idrarıyla test yapmak en doğru yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,214 göst.
0 oy
2 cevap 235 göst.
21 Ağustos 2026 Diğer kategorisinde LadyM (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 622 göst.

Kategoriler

1,519,709 soru