Burasi bir sakinlesti hic heyecan adrenalin atraksiyon komedilik postlar falan acilmiyor neden sakinlediniz bu kadar nerelerdesinizzzz
Aha sana anlık atayım miss kokulu yavrumla aşk yaşamaca 😍😍
Attım tabiki isim değiştirdim o yüzden hatırlanmam 2021 yılından beri buradayım 😁
Kizzzz özlemmm yüzünü atmadım ama 😀😀
Profildeki benim fotoğrafım ekstra post açın merak ettiklerimiz de atsın bende atayım 😁
Kimse atmaz ki ben dahil çünkü millet çok kötü niyetle kullanıyorlar Allah korusun neler neler oldu burda sende biliyorsundur o yüzden no no no 😂😂
Bende aslaaaa
vallahi canım bazen o kadar saçma postlar oluyor ki çok affedersin yok yumurtlama günümde değerlendirdik sizce hamile miyim yok 8 haftalık sizce cinsiyeti ne çok daha saçmaları varda işte Bir de bu aralar çocuklarını okula gönderenler var okul postları çok o yüzden daha sessiz :)
Evet ya kimsede tik yok valla
Sorma şeker yüklemesine geldim boş boş hastanede bekliyorum buraya bakayım dedim hiç atraksiyon yok güzel eğlenceli postlar olurdu önceden :)
Bencede ya hic hareketlilik yok ay seker yuklemesi de skinti be bacim
Aç beklemek kötü etkiliyor beni :( ama şimdilik iyiyim beklediğimden iyi geçti
Sen patlat bir tane gelsin o halde 😄
Yokki ya olsa feda olsun size bende de 0 hareketlilik 😂
Herkes herkesi engellediği için aksiyon olmuyor :)
Engel kalkmali ya 😂😂😂😂 hic guzel birsey degil engellemek 😂😂😂😂
Sakinlik güzeldir aslında
Balkonda çay içiyorum biraz dinlenip cam balkonları makinayla silecem inşallah
Az da hareketlilik lazim ama 😂
adrenalinli arkadaşlar ya yoğun bir hayat yaşıyor ya da bizim monotonluğumuzdan sıkılıp kaçtılar bence :)
Bilemedim simdi ikisi de cok mantikli geldi 😂😂😂
Engelleme geldi geleli postlar azaldı engelleyenlerin postlarını göremiyoruz. Bence ondan 😄 birde yaz okullar kapalı şu Eylül de bir çıksın belki kalabalıklaşır tekrar.
Bende birkac hafta ara verdikten sonra birkaç kişiyi göremiyorum artık acaba engel mi yedim kimseyle de bir kavgam yok halbuki engelledigim ikiyi gecmez
Bacı beni kimse engellemedi 96 anne dışında. Merak etmeyin kimse post açmıyor sakin yani 🤣🤣
Nasılda bir anda tatil kışlık postlarindan okul postlarına geçiş yaptık ama 😂
He ya okullu annelerin heyecanı geçen sene de ben böyle heyecanlıydım 😀
Okul zamani gecse se bura az hareketlense bea
Burası en son olaylardan sonra koptu artk
Cenazemız var gece boyu uyumadım basım catlıyor kalkıp ortalıgı toplıcam cenaze evjne gevıcdm
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah neyin oluyordu
Babamın dayısı
Belkı gormussundur haberde dun gecekı deaş saldırısında arada kalıyor polısle terorıstın
Yok gormedim dun baya yogundum tv bile acilmadi cok uzuldum allah yardimciniz olsun 🙏
17 aylık bebek ve dört aylık diğer bir bebek ile iki post okumam bile mucize artık 🤣 dördüncü ay ataginda ufagi meme reddi hastaliklar siz takılın ben uzun süre yoğğummm
Yakinda ben 😂😂 biri 8 biri 4 biri ise 33 haftalik Gebelik az kaldi dogurcm 😂😂😂
@honkiponkitoninok patlat bir yapay zeka postu en komik onlar bu ara 😅
Verdim uyarı canım :)
ben de verdim.
ya şu post silme işini bize bıraksa ya admin güzel olmaz mı
Keake silme ye karisilmasa
gizleme de değil direkt silme olmalı
Bencede :)
Mcfadenn çok gülüyorum hikayelerinde yoksa eğlence biraz var 😁🤗
Şuan işteyim adrenalini evde yaşıyorum ben 😁
Dün domates sos , turşu, yemek, temizlik, çamaşır oooff yoruldum işe gelip dinlemiyorum
Allahtan elimde hızlıdır oturmam dinlenmem iş yaparım mecbur
Ayyy yorgun yorgunnn
Site neden agirr yaaa sizinde oykemi
Evet yaa bende internetimden diye düşünüyordum
Sabahtan beri bende de çok yavaş siteyı cokerttık galiba 😂
1,519,921 soru
24,768,887 cevap
373,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın