Uyum haftasında okula kaçta gideceğiz, saatler belli mi?

0 oy
309 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

B bugün okula uğradım bir şey için. 

Wp grupları kurulmayacak bu sene dedi müdür yardımcısı. 

Uyum haftası için kaçta gelcez dedim, şuan belli değil falan dedi. Sizin belli mi? 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,093 puan) tarafından

İnstagramdan okulun resmi hesabını takip ediyoruz ordan açıklanacak wahatsap gurubu neden yok anlamadım 

önce (5 puan) tarafından

Yasaklanmış MEB tarafından.. 

İnstagrama da tam kesin olmadan koymuyoruz falan dedi. İdaremiz değişti, muhtemelen daha oturmadı bişeyler..

Neyse hayırlısı artık. 

Hayırlı olsun bu arada sizin de.. 

önce (1,093 puan) tarafından

Teşekkür ederim  evet yeni düzenlemeler gelicekmiş  saatlerde falan ama okul ayakabısıda başkaymış oda forma gibi tek Bi ayakabı olacakmış  biz ayakabı alıcaktık ama onu bekliyoruz gerçekten şartlar zor  sadece anasınıfına gidicek sefere gider gi Bi çuval boya eşya aldık😅 sırtlayıp okula götürcez artık ne yapalım 

önce (5 puan) tarafından

Aynı aynı inan durumlar aynı :) 

Hayır selamet bi başlasınlar da :) 

-Reklam-
0 oy
önce (14,310 puan) tarafından

Aaa Merve seni gördüğüme sevindim 😊 bizimki yarın belli olacak okulun kapısına asılacak bakabilirsiniz demişti müdür 

önce (5 puan) tarafından

Canımmm teşekkür ederim😘💕 isimden çıkaramadım ama 🥲

Bakalım beklemedeyiz biz de :) 

0 oy
önce (16,451 puan) tarafından

salı günü öğretmen duyuracam dedi zğmre toplantısından sonra, hala duyurma bekliyoruz

önce (5 puan) tarafından

Toplansınlar bian önce :) 

önce (16,451 puan) tarafından

toplanmışlar, yazdı bşraz önce 😅😅 

önce (5 puan) tarafından

Darısı başımıza artık :) 

0 oy
önce (3,892 puan) tarafından

Anammm mervoş gelmiş hoşgelmiş 🤗

Çok şükür canımmmmm Allah razı olsun 2 uşakla hayata devam elhamdülillah 😍 sen nasılsın kuzuların nasıl canım 💜

önce (5 puan) tarafından

İyi diyelim iyi olalım hülyam, 

Faruk 2,ayşe anasınıfı bu sene çifte veli olcam :) onun telaşındayım bakalm. 

Sen nasılsım havalar nasıl oralarda :) 

Allah iyilik versin canim benim 💜 yaa maşallah kuzularima o kadar zaman geçti heee Faruk Bal kuzucuk ne ara 2. Sınıf oldu 😍 Rabbım hep iyi insanlarla karşılaştırsın canım zihin açıklığı versin 🤲 

Bende çok şükür iyiyim canım 2 buçuk ay önce doğum yaptım 2 çocukla son gaz hayata devamkeeee 😂😂 havalar kaç gündür soba yakıyoruz desem 😀

önce (5 puan) tarafından

Allah bağışlasın kuzum Rabbim ağız tadıyla büyütmek nasip etsin inşallah.. 

Buralar hala gevur şiii gibim yanıyo

Amin canım benim Allah razı olsun 💜 doğrudur canım Rabbım kolaylık versin inşallah buralar artık ısınmaz daha da 🤗

0 oy
önce (8,392 puan) tarafından

hangi şehir acaba sizin bizim 7disinde basliyacak saat 10Gidecekler 12cikacaklar sayfada oyle gordum

önce (5 puan) tarafından

İstanbul kuzum

0 oy
önce (66,051 puan) tarafından

okulun Instagram sayfasında yayinliyorlar 

önce (5 puan) tarafından

Ya bizim idare değişti hiçbir hareket yok sayfada :/

önce (66,051 puan) tarafından

bizim okul bugun paylasmis

0 oy
önce (10,488 puan) tarafından

image

image

bizim okul bunu paylaşmış Instagram'da 
önce (5 puan) tarafından

Darısı başımıza :) 

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Bizimki 9 da gidicegiz şube ve öğretmenidir beli olmuş bugün gitim kapıya asmışlar di 

önce (5 puan) tarafından

Anladım kuzum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Uyum haftasında okula giriş çıkış saatleri nasıl belirlenir?
Uyum haftası ders saatleri okul yönetiminin inisiyatifinde olup genellikle yarım gün veya kısaltılmış ders saatleri şeklinde uygulanır. Okul idaresi süreci öğrencilerin adaptasyonunu kolaylaştırmak adına sabahçı veya öğlenci gruplarına göre farklı başlangıç saatleri belirleyebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Uyum haftası okul saatleri ile ilgili resmi duyuru nereden takip edilir?
Okul saatleri ve uyum haftası programı hakkındaki en güncel bilgiler okulun resmi web sitesi, okul kapısına asılan duyuru panoları veya sınıf öğretmenleri aracılığıyla öğrenilebilir. Okul yönetimi resmi gruplar kurmasa dahi velileri bilgilendirmekle yükümlüdür.
Okulda uyum haftası için saatlerin belli olmaması normal mi?
Uyum haftası başlangıcına çok kısa bir süre kalmasına rağmen saatlerin netleşmemiş olması okulun öğretmen kadrosu planlaması veya MEB'in genel takvim güncellemelerinden kaynaklanabilir. İdare ile doğrudan iletişime geçerek sürece dair detayları öğrenmek en sağlıklı yöntemdir.
Uyum haftasında ilkokul birinci sınıf öğrencileri kaç saat okulda kalır?
İlkokul birinci sınıf uyum haftasında öğrenciler genellikle tam gün yerine günde 2 veya 3 saatlik kısa süreli programlarla okula alıştırılır. Bu süreler haftanın ilerleyen günlerinde kademeli olarak artırılarak okul düzenine geçiş süreci tamamlanır.
Okulun uyum haftası saatleri hakkında bilgi alamazsam ne yapmalıyım?
Eğer okul yönetimi saatler konusunda bilgi vermiyorsa, bağlı bulunduğunuz ilçe milli eğitim müdürlüğü ile iletişime geçerek okulun uyum haftası planlaması hakkında genel bilgi talep edebilirsiniz. Ayrıca okul binasındaki idari birimlere şahsen giderek kayıt bilgileriniz üzerinden teyit almanız önerilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
0 oy
5 cevap 798 göst.
18 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (971 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 470 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,643 soru

24,764,824 cevap

373,036 kullanıcı

...