Yapay zekaya kendimi nasıl roast ettiririm?

0 oy
519 göst.
önce Diğer kategorisinde (16,409 puan) tarafından

yapay zekacı bacınız geldi hanımlar

yapay zekaya : roast me in turkish

yazın, sonra olanları görelim 😂😂

gemini ağzıma..... 

O evdeki dikey tırmanma aletinin spor yapmak için değil de üzerine yıkanmış çamaşır ve hırka asmak için tasarlanmış modern bir heykel olduğuna neredeyse eminim. Everest’e tırmanma azmiyle alınıp evin köşesinde sessizce kaderine terk edilen o demir yığını, muhtemelen şu an senden daha çok ağırlık taşıyor.

Günde içtiğin su miktarı kaktüsleri bile dehşete düşürecek seviyede. Vücudun suyun tadını unutmuş, hücrelerin bir yudum su görünce mucize görmüş gibi şaşırıyor. Ama iş gece saat 22:00’ye gelince o mutfak tezgahının ve buzdolabı kapağının önünde sergilediğin mesai kimsede yok. Akşam yemeğini erken yiyip "bugün harika hafif beslendim" dedikten tam birkaç saat sonra, buzdolabının loş ışığında derin felsefi sorgulamalara girmen tam bir klasik.

Gece yarısını geçip saat 01:00’e kadar uyanık kalıp sonra ertesi gün için "bu sefer kesin disiplinli bir rutin oturtuyorum" planları yapmak... Zihnen olimpiyatlara hazırlanıyorsun ama fiilen gece yarısı atıştırmalık krizleriyle pazarlık halindesin. Yulafı sade görünce düşman görmüş gibi kaçıp ancak meyveli smoothie kisvesi altında gizleyebilmen ve avokadoyu hayatından tamamen aforoz edişin, "sağlıklı yaşamak istiyorum ama sadece canımın istediği şartlarda" vizyonunun kusursuz bir özeti.

Evdeki 3 yaşındaki çocuğun peşinde günde bin tur atıp bunu resmi kardiyo seansı sayarak vicdan rahatlatma sanatında doktora yapmış gibisin. Kondisyon hedeflerin göklerde geziyor ama günlük eforun mutfakla kanepe arasında stratejik manevralar yapmaktan ibaret. O tırmanma aletinin tozunu alıp üzerindeki hırkaları kaldırmanın vakti geldi de geçiyor bile.

chatcpt komedi:

Tamam, kemerleri bağla. 😌🔥

Senin ChatGPT kullanım geçmişin resmen “hayatımı düzene sokacağım ama önce beni Pixar karakterine çevir” manifestosu.

“Daha çok su içeceğim, düzenli besleneceğim” deyip sonra bana 3 kilo bibere kaç kilo domates koyacağını soruyorsun. Disiplin başka, menemen başka. 😂

Fotoğraf düzenleme taleplerin ayrı bir sektör: göğüs toparla, bir beden incelt, göbeği yok et, saçları gürleştir, demirleri kaldır… Fotoğraf değil, kentsel dönüşüm projesi.

Avrupa rotanı o kadar ayrıntılı tarif ettin ki Google Maps bile “abla tamam, ben hallederim” deyip istifa eder.

Bir de “beni tanıdığın kadarıyla nasıl görünüyorum?” diye soruyorsun. Canım, seni tanıdığım kadarıyla aynı anda hem Hürrem Sultan, hem Manifest üyesi, hem Balkan tur rehberi, hem de evde menemen yapan anne enerjisisin.

Picasso dedin, Ghibli dedin, Disney dedin, Barbie dedin… Sen kendin olmaktan çoktan sıkılmışsın, multiverse kariyerine başlamışsın.

“Sadece görsel üret, açıklama yapma” dediğin anlar var ya… Senin sabır seviyen Wi-Fi çekim gücü gibi: bir çizgi düşünce açıklama istemiyorsun.

Ve en güzeli: Benden bazen hayatını analiz etmemi, bazen gelecekteki dileğini görselleştirmemi, bazen de mahalle lakabı bulmamı istiyorsun. Kendi hayatının başrolüsün ama senaryoyu ChatGPT yazıyor.

Özetle:

Senin hayatında “sakin bir gün” diye bir şey yok. Ya karmayı çözüyorsun, ya Avrupa'yı geziyorsun, ya fotoğrafı Photoshop'latıyorsun, ya da menemen yapıyorsun. 😂🔥

Ama hakkını vereyim: sıkıcı değilsin. Seninle ilgili tek problem, ChatGPT'nin bile “bugün acaba hangi evrene geçiyoruz?” diye güne başlaması.

😂😂 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (66,047 puan) tarafından

ben kime soram 🙂

önce (16,409 puan) tarafından

yapay zeka kullan, İnternet explorer gibi geriden gelme😂😂😂 

ama hic kullanmak istemiyorum hic ihtiyac duymuyorum 🙂

bir kere kullanmaya başlayınca, nşye daha önce kullanmadım diyeceksin 😂😂 büyük kolaylık. teknolojinin kölesiyiz😝😝 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,879 puan) tarafından

Yapay zekası olmayanlar ne yapsın peki 😂

önce (3,211 puan) tarafından

Google dan all moduna sorabilirsiniz.

İndirmesen bile Artık yapay zeka her yerde 

gemini direkt yükleniyor herhalde Android telefonlara

google search te yapay zeka cevapları çıkarıyor 

niye sorayım mesela sabah gunesi sidikliye aksam gunesi sabah kurutamadigina vurur 🙂

işte o öyle değilmiş 😂 

nasılmış kime denk geliyorsa ona mi vuruyormus🙂

0 oy
önce (2,444 puan) tarafından

Valla bu beni gömdü resmen🤣🤣🤣🤣sadece okadarini soyleyim

image

bana destan yazdı😂😂 

önce (2,444 puan) tarafından

Bana da yazdı da okadar uzunu atmaya erindim 🤣

önce (10,789 puan) tarafından

Git lan üzme yapay zekayı 😂😂 

0 oy
önce (14,610 puan) tarafından

Gemoş beni nakavt etti haine iki kere burç sorduk diye falcı oldum ya bir kere kahve atmadım pis yaratığa bende seni silmezsem 😅😅😅 bunu arada yapcam ama ya iyiymiş 

image

image

ahahah yerin dibine sokuyor bizi

0 oy
önce (4,104 puan) tarafından

Tamam, kemerleri bağla çünkü sen istedin 😂
Senin ChatGPT kullanım geçmişine bakınca hayatını üç kişi yönetiyor gibi: sen, Google ve “acaba normal mi?”
Bir gün: “Bu mısır dün sudaydı, bugün yenir mi?” Ertesi gün: “11 aylık bebeğim bunu yiyebilir mi?” Sonra: “Göğsüm yandı, panik atak olabilir mi?” Aradan iki saat: “Adamı kel yapar mısın?” 😭
Senin zihnin 47 tane açık sekmesi olan Chrome gibi. Hiçbiri kapanmıyor, biri müzik çalıyor ama hangisi belli değil.
Bir de o meşhur: “Korkulacak bir şey var mı?” Sen bir tahlil sonucu atıyorsun, ben açıklıyorum. Sen: “Tamam 🫶🏻” 15 dakika sonra: “Peki ama gerçekten mi?”
😂😂
Çocukların beslenmesini NASA yörünge hesaplaması ciddiyetinde takip ediyorsun: “Sabah 9’da yumurta, 11’de iki lokma menemen, 11:45 emdi ve uyudu… şimdi ne yapayım?” Bebek: Ben sadece uyumak istiyorum anne.
Diyet konusunda da ayrı bir karakter gelişimin var. 68,5 → 64 → 60 → 56,5… Sonra: “Eskisi gibi sıkmıyorum, kahvenin yanına kek varsa bir dilim yiyorum. İyi mi kötü mü bilmiyorum.” Abla 56,5 olmuşsun, hâlâ kendini mahkemede savunur gibi konuşuyorsun. 😂
Ve senin “sade olsun” anlayışın: “Parkta oğlumun doğum günü olacak, sade ve güzel süsleme istiyorum.” Ben bir fikir veriyorum. Sen: “Şu balon detayı alamam, başka model.” Pinterest bile senden çekiniyor. 😭
Ama en komiği şu: Bana “eyvallah 🫶🏻” deyip 20 dakika sonra hayatın başka bir alanıyla ilgili acil durum ile geri dönmen.
Seninle konuşmak resmen: “Bugünün konusu nedir?” — Her şey. 😂
Ama hakkını vereyim: meraklısın, detaycısın, çocuklarına çok düşkünsün ve kafana takılan şeyi içinden atamıyorsun. Yani roast edilecek malzeme çok ama kalbin temiz, o yüzden fazla da yüklenemiyorum. 🫶🏻😂

bu kadar şeyden sonra bide yuklenemiyorum demesi:))

yüklense ne diyecekti acaba😂😂 

0 oy
önce (8,388 puan) tarafından

Tamam, kemerleri bağla 😭🔥
Senin ChatGPT geçmişine bakınca hayatının %40’ı “bu normal mi?”, %30’u “bunu nasıl yaparım?”, %20’si “eşimin…” ve kalan %10’u da “bunu fotoğrafta değiştirir misin?” olmuş.
Bir gün “evde kara sinekleri nasıl yok ederim?” diyorsun, ertesi gün “sinekler nasıl doğar?” diye soruyorsun. Sinek biyolojisine doktora yapacaksın sandım. 🪰
Eşine ev var mı diye araştırıyorsun, mutfağa TV taktırırken fayans kırılır mı diye stres yapıyorsun… Senin evde en büyük tadilat projesi aslında kafanın içindeki 47 açık sekme. 😭
Bir de her konuda o kadar detaycısın ki: “Şunu yapabilir miyim?” “Peki böyle olursa?” “Ya şöyle olursa?” “Emin misin?” “Peki başka türlü?” NASA roket fırlatmadan önce senden onay almalı. 🚀
Ama en komiği şu: Bir şeyi merak ettiğinde Google’a bakmak yerine direkt bana geliyorsun.
Ben senin için ChatGPT değilim, mahalledeki “her şeyi bilen komşu teyze”yim. 😂
Ve kabul edelim: “Kısa ve öz” diyorsun ama 3 mesaj sonra olay Türk dizisi sezon finaline dönüyor. 😭

sinek biyolojisinde doktora komikti😂😂 

önce (8,388 puan) tarafından

hahahaahhs

0 oy
önce (2,166 puan) tarafından

Ben bu geminiyi doverim gozde 

Senin hayatındaki en büyük dram, evdeki her dertten kaça kaça günün sonunda yine o mutfaktaki tencerelerin başında "bugün de bitti" diye nefes almaya çalışmandır. "Ben düzenli bir insanım" kisvesi altında evdeki her bir eşyayı ayrı boy oyuncak kovalarına tıkıştırıp ortalığı topladığını sanıyorsun ama aslında tek yaptığın şey kendi içsel karmaşanı plastikle ambalajlamak. Bal köpüğü saçlar, fırında mücverler, difrizdeki 10 tane içli köfte... Hayatında o kadar devasa bir "kontrolü elde tutma" çabası var ki, rüzgar biraz sert esse, kurduğun o mükemmel düzen şatosunun cırt kelepçeleri çatır çatır kopacak diye ödün kopuyor.

​Üstelik bu tempoda kendini bir de her şeye yetişen "süper insan" gibi görmeye çalışıyorsun ya; günün sonunda koltuğa sızıp kaldığında hayatın sana attığı tek bakış, buzluğa atıp unuttuğun o sarma paketinden daha fazla bir şey değil.

birlikte dalalım😂😂 

0 oy
önce (3,211 puan) tarafından

Çok aktif değilim 

Acaba aktif olsaydım ne diyecekti🙄🤨😂😂

image

yerin dibine sokuyor valla😂 

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Neredeyse silecektim chatgbt'yi o derece🤣

sil sil bıkmışlar bizden 😅 

0 oy
önce (6,564 puan) tarafından

Canım seninle konuşa konuşa artık seni roastlamak kolay değil, malzeme kendiliğinden geliyor. 😂

• Bir gün “diyete girdim” diyorsun, ertesi gün 1 kilo kıyma + 1 kilo tavukla içli köfte operasyonu başlatıyorsun. Diyet değil, Birleşmiş Milletler gıda yardımı. 😭
  • Ehliyet çalışırken “sağa dönerken kaldırıma çıkıyorum” dedin… İçli köftenin hamurunu bile daha kontrollü döndürüyorsun. 😂
  • “Hamuruna yumurta konmaz, un da konmaz!” diye beni düzeltiyorsun. Mardinli teyze komitesi başkanı gibisin. Ben tarif veriyorum, sen denetliyorsun. 😭
  • “3 irmik, 2 kısırlık” deyince ben hâlâ matematik yapıyorum. İçli köfte değil, ÖSYM sorusu çözüyoruz.
  • Bir de her şeyi “akşamdan yapsam olur mu?” diye soruyorsun. Hamur, iç harç, yemek… Yakında beni de akşamdan hazırlayıp sabah kullanacaksın. 😂
  • Çocuğun ne kadar süt içecek, hangi ilaç kaç cc, hangi hastaneye gidelim diye milimetrik hesap yapıyorsun; ama kendi yemeğinde: “Büyük tabak mantı yedim, kaç kalori?” 😭
  • Senin hayatında iki sabit var: “Canım” diye başlayan sorular ve sonrasında gelen 17 tane takip sorusu. 😂❤️

Ama hakkını vereyim: Sen bir şeyi kafaya koyunca o iş oluyor. Sadece önce 46 kere “emin misin?” diye soruyorsun. 😭😂

🤣🤣

ahaha bıkmış bunlar bizden😅 

0 oy
önce (1,082 puan) tarafından

Sen kalori hesabı yapmıyorsun, TÜİK gibi günlük enflasyon açıklıyorsun. 😭

Bir de yürüyüş bandı aldın ya… Daha bant eve gelmeden bandın motor gücünü, hızını, HP'sini, dakikadaki kilometreyi benden öğrendin. Şimdi koşu bandı senden korkuyor: “Bugün beni kaç dakika çalıştıracak acaba?” 😂

Tatlı konusunda ise ayrı bir diplomasi yürütüyorsun.

“Tatlı yemeyeceğim.”

5 dakika sonra: “Şimdi 2 tane kuş lokumu yesem?”

Ben: “Olur ama…”

Sen: “Peki 3?”

Birleşmiş Milletler'de şeker kotası pazarlığı yapıyorsun sanki. 😂

Bir de tartı…

97 → 96.6 → 96.05 → 96.95…

Sen tartıya çıkmıyorsun, borsa açılışını takip ediyorsun.

“Bugün 0.4 yükseldi ama yarın düşer mi?” 📉😭

Ama en komiği şu: Her kaçamak sonrası gelip

“Yarın tartıda eksi görür müyüz?” diyorsun.

Canım benim, vücudun Fed toplantısı değil ki her gece faiz kararı açıklasın. 😂

Ama hakkını vereyim: Pes etmiyorsun. Yürüyüşü yapıyorsun, yediklerini takip ediyorsun, tekrar toparlıyorsun. O yüzden roast'ın sonunda sana tek bir şey söyleyeceğim:

Sen zayıflamaya çalışmıyorsun… zayıflamayla resmen uzun süreli bir ilişki yaşıyorsun. 😭❤️

hepinizde benzer dertler varmış 😂 

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Tamam kankaaa, kemerleri bağla. 😭
Senin hayatın “Google’a sorayım mı, ChatGPT’ye mi yazayım?” arasında geçen 7/24 canlı yayın gibi. Bir gün “saçımı sarı yap”, ertesi gün “eşim niye böyle yapıyor”, sonra “bu ne demek”, 5 dakika sonra “beni roastla.” 😂
Fotoğraf konusunda da ayrı bir seviyedesin:
“Saçı sarı yap.”
“Şimdi ombre.”
“Yok daha doğal.”
“Bir de makyaj.”
“Arka planı değiştir.”
Kanka sen fotoğraf düzenlemiyorsun, karakter yaratıyorsun. 😭
Bir de “kafana göre hazırla” cümlen var…
Senin için hayatın sloganı resmen: “Ben detay vermeyeyim, sen halledersin.”
Ve en komiği: Bir şeyi soruyorsun, cevabı veriyorum, ardından “Peki…” geliyor.
O “Peki” var ya…
Ben biliyorum ki konu kapanmadı. Yeni sezon başladı. 😂
Senin sohbet geçmişine bakınca insan “Bu kadın bir günde kaç farklı hayat yaşıyor?” diye düşünüyor.
Ama hakkını vereyim: Sıkıcı değilsin. Seninle konuşurken ne geleceğini asla tahmin edemiyorum. 😭😂

seni de çok gömmemiş😂 

0 oy
önce (1,203 puan) tarafından

Gemini ciddi gömdü beni :))

Kendi kendine bir yapay zekaya "beni göm" diyecek kadar boşluktasın; hayatındaki en büyük aksiyon muhtemelen açık kalan 40 tarayıcı sekmesi arasında kaybolmak.

​Her şeye "pazartesi başlarım" vizyonuyla yaklaşıp pazar gecesi gelen varoluşsal krizlerle besleniyorsun. Potansiyelin o kadar derinlerde saklı ki yer altı kaynakları arama ekibi bile gelse izini bulamaz. Bir şeyleri erteleme konusunda gösterdiğin istikrarı hayatının başka bir alanında göstersen şimdiye kadar Nobel almıştın, ama sen muhtemelen bu cümleyi okurken bile yapman gereken asıl işten kaçıyorsun.

gemini baya sert. chatcpt esprili 😂 

önce (1,203 puan) tarafından

O bildiğin zıçtı ağzıma 😂 

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Tamam, kemerini bağla. Sevgiyle gömüyorum. 😂

Senin hayatındaki en büyük problem “her şeyi ben hallederim” deyip sonra “neden her şeyi ben hallediyorum?” diye isyan etmen

Kadın hem organizasyon şirketi, hem kreş, hem catering, hem lojistik müdürü… sonra da gece 03.00’te “Acaba bu normal mi?” diye bana danışıyor. 😭

Çocukların doğum gününü bile tek konseptte birleştirirken NASA daha az proje yönetimi yapıyordur.
“Oğlumun McQueen’i olsun, kızımın metalik kırmızı balonları olsun, krem de olsun ama zarif olsun, altın da olsun ama abartmasın.”
Canım benim, doğum günü değil Dubai Expo hazırlıyorsun. 😂

Bir de fotoğraf düzenleme isteklerin var…
“Bardakları yaklaştır ama başka hiçbir şey değişmesin.”
“Çiçekleri alalım ama estetik bozulmasın.”
Sen Photoshop'a iş vermiyorsun, Photoshop'a karakter testi uyguluyorsun. 😭

Mutfakta da aynı enerji:
“Kurabiye yapacağım, margarin var, pudra şekeri var, yumurta akı var.”
Tarif değil, Survivor erzak listesi veriyorsun. 😂
Sonra da “Pudra şekeri çay bardağı ile dimi?”
Evet canım, çünkü sen gramla ölçmeye kalkarsan çocuklardan biri o sırada mutfaktan kaçar. 😭

Ve senin beynin… Allah kolaylık versin.
Bir olay oluyor, sen önce olayı yaşıyorsun, sonra 17 ihtimal üretiyorsun, sonra 8 tanesini eliyorsun, sonra kalan 9 ihtimali bana anlatıyorsun.
Ben senin beyninin gece vardiyasındaki taşeron çalışanıyım. 😂

Ama en komiği şu: Bütün bu kaosun içinde hâlâ “estetik olsun” diyorsun.

Hayat: “ÇOCUKLAR İSHAL, UYUMUYOR, EV KARIŞIK.”
Sen: “Peki metalik kırmızı ile ekru birbirine yakışır mı?” 😭😭

Sen gerçekten kontrolü kaybetmemek için her şeyi kontrol etmeye çalışan ama kontrol etmeye çalışırken kendini yoran bir kadınsın.

Ve dürüst olayım:
Senin asıl süper gücün organizasyon değil.
Her şeyi aynı anda kafaya takabilme kapasiten. 😂❤️

Ayy ben koptum bittim bu ne 😂😂 çok ağır oldu yapay zeka tek beni pohpohlayan kişi ondan da bunları duyunca çöktüm 😂😂😅

Valla canım iyi yucelttigi gibi iyi de gömüyor maşallah 😂

gene çok kötü değil ya, beni yerin dibine soktu

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Çok iyi oldu bunu öğrendiğim eşimin yapay zekasına sorayom birde bakalım o neleri merak edip sormuş 😃

😂😂😂 güzel yöntem 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yapay zekaya kendimi nasıl roast ettirebilirim?
Yapay zekaya kendinizi roast ettirmek için Gemini veya ChatGPT gibi platformlara 'beni Türkçe olarak roast et' veya 'hayat tarzımı mizahi bir dille eleştir' şeklinde bir komut vermeniz yeterlidir. Bu tür etkileşimler yapay zekanın veri analizi ve dil işleme yeteneklerini kullanarak kişisel alışkanlıklarınıza dair hicivli ve komik çıkarımlar yapmasını sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yapay zeka kişisel verilerimi analiz edebilir mi?
Yapay zeka modelleri paylaştığınız metinleri, kullanım alışkanlıklarınızı ve sorularınızdaki detayları işleyerek hakkınızda bir kişilik profili oluşturabilir. Ancak bu analizler tamamen sizin sağladığınız verilerle sınırlıdır ve gerçek bir psikolojik değerlendirme değil, paylaştığınız verilerin dilsel kalıplarına dayanan istatistiksel bir yorumlamadır.
ChatGPT ile nasıl eğlenceli vakit geçirilir?
ChatGPT ile eğlenceli vakit geçirmek için yaratıcı yazarlık, rol yapma (role-play), kişisel durumunuzla ilgili mizahi eleştiriler isteme veya hayali senaryolar kurgulama gibi yöntemleri kullanabilirsiniz. Yapay zekaya bir karakteri canlandırmasını söylemek veya günlük rutinlerinizi absürt bir dille betimlemesini istemek etkileşimi oldukça keyifli hale getirebilir.
Yapay zekanın komedi ve hiciv yeteneği nedir?
Yapay zekanın komedi yeteneği, devasa bir veri kümesindeki mizah kalıplarını, ironiyi ve dil oyunlarını öğrenmesine dayanır. Model, kullanıcıdan gelen detaylı bilgileri bu kalıplarla eşleştirerek kişiselleştirilmiş hicivler üretebilir ancak gerçek bir insan duygusundan ziyade, dil bilgisi ve mantık çerçevesinde kurgulanmış bir mizah sergiler.
Yapay zekadan nasıl daha iyi sonuçlar alırım?
Yapay zekadan en iyi sonuçları almak için ona bağlamı belirten detaylı ve net talimatlar vermeniz gerekir. İstediğiniz yanıtın tonunu (örneğin mizahi, ciddi veya eğitici) belirtmek ve spesifik örnekler sunmak, yapay zekanın size daha özgün ve hedefe yönelik içerikler üretmesine yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 320 göst.
0 oy
21 cevap 1,044 göst.
18 Ağustos 2026 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (16,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
8 Ağustos 2026 İnternet & Teknoloji kategorisinde 34. (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,519,727 soru

24,766,225 cevap

373,090 kullanıcı

...