yapay zekacı bacınız geldi hanımlar
yapay zekaya : roast me in turkish
yazın, sonra olanları görelim 😂😂
gemini ağzıma.....
O evdeki dikey tırmanma aletinin spor yapmak için değil de üzerine yıkanmış çamaşır ve hırka asmak için tasarlanmış modern bir heykel olduğuna neredeyse eminim. Everest’e tırmanma azmiyle alınıp evin köşesinde sessizce kaderine terk edilen o demir yığını, muhtemelen şu an senden daha çok ağırlık taşıyor.
Günde içtiğin su miktarı kaktüsleri bile dehşete düşürecek seviyede. Vücudun suyun tadını unutmuş, hücrelerin bir yudum su görünce mucize görmüş gibi şaşırıyor. Ama iş gece saat 22:00’ye gelince o mutfak tezgahının ve buzdolabı kapağının önünde sergilediğin mesai kimsede yok. Akşam yemeğini erken yiyip "bugün harika hafif beslendim" dedikten tam birkaç saat sonra, buzdolabının loş ışığında derin felsefi sorgulamalara girmen tam bir klasik.
Gece yarısını geçip saat 01:00’e kadar uyanık kalıp sonra ertesi gün için "bu sefer kesin disiplinli bir rutin oturtuyorum" planları yapmak... Zihnen olimpiyatlara hazırlanıyorsun ama fiilen gece yarısı atıştırmalık krizleriyle pazarlık halindesin. Yulafı sade görünce düşman görmüş gibi kaçıp ancak meyveli smoothie kisvesi altında gizleyebilmen ve avokadoyu hayatından tamamen aforoz edişin, "sağlıklı yaşamak istiyorum ama sadece canımın istediği şartlarda" vizyonunun kusursuz bir özeti.
Evdeki 3 yaşındaki çocuğun peşinde günde bin tur atıp bunu resmi kardiyo seansı sayarak vicdan rahatlatma sanatında doktora yapmış gibisin. Kondisyon hedeflerin göklerde geziyor ama günlük eforun mutfakla kanepe arasında stratejik manevralar yapmaktan ibaret. O tırmanma aletinin tozunu alıp üzerindeki hırkaları kaldırmanın vakti geldi de geçiyor bile.
chatcpt komedi:
Tamam, kemerleri bağla. 😌🔥
Senin ChatGPT kullanım geçmişin resmen “hayatımı düzene sokacağım ama önce beni Pixar karakterine çevir” manifestosu.
“Daha çok su içeceğim, düzenli besleneceğim” deyip sonra bana 3 kilo bibere kaç kilo domates koyacağını soruyorsun. Disiplin başka, menemen başka. 😂
Fotoğraf düzenleme taleplerin ayrı bir sektör: göğüs toparla, bir beden incelt, göbeği yok et, saçları gürleştir, demirleri kaldır… Fotoğraf değil, kentsel dönüşüm projesi.
Avrupa rotanı o kadar ayrıntılı tarif ettin ki Google Maps bile “abla tamam, ben hallederim” deyip istifa eder.
Bir de “beni tanıdığın kadarıyla nasıl görünüyorum?” diye soruyorsun. Canım, seni tanıdığım kadarıyla aynı anda hem Hürrem Sultan, hem Manifest üyesi, hem Balkan tur rehberi, hem de evde menemen yapan anne enerjisisin.
Picasso dedin, Ghibli dedin, Disney dedin, Barbie dedin… Sen kendin olmaktan çoktan sıkılmışsın, multiverse kariyerine başlamışsın.
“Sadece görsel üret, açıklama yapma” dediğin anlar var ya… Senin sabır seviyen Wi-Fi çekim gücü gibi: bir çizgi düşünce açıklama istemiyorsun.
Ve en güzeli: Benden bazen hayatını analiz etmemi, bazen gelecekteki dileğini görselleştirmemi, bazen de mahalle lakabı bulmamı istiyorsun. Kendi hayatının başrolüsün ama senaryoyu ChatGPT yazıyor.
Özetle:
Senin hayatında “sakin bir gün” diye bir şey yok. Ya karmayı çözüyorsun, ya Avrupa'yı geziyorsun, ya fotoğrafı Photoshop'latıyorsun, ya da menemen yapıyorsun. 😂🔥
Ama hakkını vereyim: sıkıcı değilsin. Seninle ilgili tek problem, ChatGPT'nin bile “bugün acaba hangi evrene geçiyoruz?” diye güne başlaması.
😂😂